reklama

Mamy z Irlandii!!

Anineczka - no prawie identyczny miałam :) tylko że ja miałam szprychy w kołach, no i wzór giraffe:P chociaż ja widziałam to jako panterka czarno-biała... w każdym razie wózek rewelacja - i też służy kolejnemu dzieciaczkowi:)
Tichonku - ja to bym zaraz kazała złożyć cały wózek, pojeździłabym sobie po domku, a potem ewentualnie do pudła:P
Misia - :)))))

reklama
Tichonku ja jak andziulina nie wytrzymałabym i pojeździła po chacie...wytrwała jesteś :-D:-D

ewelcia a co Ciebie tak zmęczyło? :cool2:

Misia czekamy na zdjęcia usg? może jakiś siusiak jest do pokazania?
ja mam uwiecznione jajeczka młodszego :eek::-D

Margaritto gdzieżeśsiępodziewaszzzzz? :eek::eek:

dziwny mam humor...jakiś takiś dobry dzisiaj :shocked2:
i nie wiem dlaczegóż ....:confused:

zaraz z nudów porządeczki jakies tutaj porobię,posprawdzam IP coby wszystkie trolle powykrywac :eek::sorry::-D

Ostatnia edycja:
bosh mój mężulek zechciał sobie jeszcze przedświętami salon odmalowac.. i tak o 21 zaczął szykować miejsce i wszystko odsuwać po czym udało sie pomalować 3 ściany:sorry2::-p
a teraz zrobił przrwę bo była sprzeczka jak pomalować kominek:-D
znaczy czy całą ścianę z kominkiem , czy samą wystającą część kominka...:sorry2:na inny kolor oczywiście
yhhhh :-p

no właśnie ja chcę wystającą on chce całą ścianę:-p
powiedziałm że ma roić co chce i zobaczymu jak wymyśli bo sie uparł że ładnie będzie się ściana odznaczać:eek:

anineczka proponowałabym zlizać ale jeszcze sobie język możesz pokaleczyć ihhih;-)

edit :
a najlepsze jest to że przyszedł do mnie spytać jak to pomalować jak mu powiedziałam że tylko kominek to sie wkurzył że nigdy nic po swojemu nie może zrobić:eek::-p
to po co pytał mnie o zdanie:confused::-D mógł malować , a przez to prawie godzinę zmarnowaliśmy na debatę i nic się nasze zdania nie zmieniły:-p

Ostatnia edycja:
siemanko

milego dnia zycze

Tichonku ..wozeczek sliczny..bardzo podoba mi sie :)
ViKamciaG... no to super pogadanke mialas z swoim ale dobrze ze wyszlo na Twoje u mnei ten sam problem od zawsze ze P koniecznie musi postawic zawsze na swoim... no i musze zwrocic Twoja uwage na to ze wozek Tichonka nie ma 3 kolek a 4 ..z przodu sa 2 koleczka..a wygladem tylko przypomina 3-kolowca...

Hejoo laski :-) ja właśnie jem śniadanko...ciasto malinowe:eek::zawstydzona/y:zaraz odstawiam Wiktora do przedszkola przedłużyli mu o pół godzinki i już będzie chodził od 9:30-12 :tak: ale akurat jeżeli chodzi o tą 9:30 to nie skaczę ze szczęścia :dry: pół godzinki snu mi zabrali:dry: no ale czego się dla dziecka nie robi :-D
ewelcia ja aplikowałam jakiś miesiąc temu...i właściwie nie wiem od czego to zależy może tak jak anineczka mówi że to ze względu na Wiktorka:confused: a może uznali że nasza sytuacja jest beznadziejna i się szybko nie zmieni :confused::sorry::sorry::sorry:
ViKamciaG ja mam całą ścianę pomalowaną tą co jest z kominkiem i zajefajnie to wygląda :tak: strasznie mi się to podoba tylko trzeba odpowiednio zgrać kolory ;-)
anineczko łączę się z Tobą w bólu :sorry2::tak: takie marnotractwo ehhhh:sorry2:

Bry:-)
Ciemno,jakby się wieczór zbliżał:eek:Chyba coś lunie zaraz albo sypnie:baffled:Zresztą już jakaś "kaszka" z nieba leci,szkoda,że mnie się manna nie sypie:-D:-D
Anineczko tak mi przykro,mogłaś spać w nocy po tym strasznym wypadku?:-D:-D
Mnie się dziś w nocy śnił,kto zgadnie?....Wózek nasz piękny:-D:-D:-DCzłowiek normalnie jak dziecko,stara krowa a cieszy się jak głupi bateryjką:zawstydzona/y::-D:-D
Pauletta ja na śniadanie wciągnęłam dwie bułki słodkie:zawstydzona/y::sorry2::-D
Lubiczanko jaki prezent dla J wymyśliłaś tego roku?
A ja dziś mam nowe suwaczki,tralalala:-)

reklama
Witam
Tichonek-wcale Ci się nie dziwię-masz z czego się cieszyć-piękny wózio:)I fajnie,że dziś jesteś przede mną-nie muszę szukać Twojego new ślicznego suwaczka:)A dla |J...nie miałam pomysłu i-prawko mu sponsoruję:)))I może jak znajdą się dodatkowe finanse jakiś nowy fonik,bo 3miesięczną nokijkę już rozparcelował:(
Pauletta-ale Cię załatwili z tą 9.30;)))
Anineczko-zajedz do mnie-u mnie winko już dłuuuuuuuuuuuuuuugo czeka na konsumpcję:)))Dobrz,e humorek dopisuje:)
Didi-Ty też na 3lata???Ale Wam dobrze Kobitki:)
Misia-he,he-kolejny synuś maminy:)))
VikamciaG-i na czym stanęło-tzn jak wygląda ostatecznie salon?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry