reklama

Mamy z Irlandii!!

Tichonku przepiękny wózio.śliczny normalnie.:-):-)
sama miałam trójkołowca i byłam mega ale to mega zadowolona.Co prawda nie był to x-lander a urban de tour ale był superaśny:tak::tak:
ale fajnie ci:sorry2::tak::cool2:

reklama
Ja właśnie kiedyś nie bardzo reflektowałam na 3 kołowce,ale ten mi się podobał bardziej:tak:Tym bardziej,że to nie trzy tylko 4 kółka:-ptylko,że te dwa są na jednej prowadnicy:-pten drugi jest taki: http://www.ogloszenia.gazeta.ie/media/Image/mieszkanie/image_1292160738-800x800.jpg
Aniaa tak to jest wózek z tej strony,a jeśli chcesz go kupić to się musisz pośpieszyć bo ten z 4 kółkami jest tylko jeden jeszcze a tych co ja kupiłam zostało 4:tak:
A wózek,najważniejsze,że mnie się podoba,prawda?:-p

Pauletta - super, że wam przyznali - i to jeszcze na 3 lata:) ale mam nadzieję, że nie będziecie często z nich korzystać...
Asieńka - jak wy dajecie radę mieszkać jeszcze z dwoma rodzinami? i to jeszcze dzieciaki są...?
Tichonku - ulalalaaa fajny "wóz":) i powiem ci z własnego doświadczenia, że jednak 3-kołowe są lepsze w prowadzeniu... ja miałam na początku 3-kołowy urban de tour jak Anineczka chyba, a teraz mam 4-kołowy maxi cosi mura... bez porównania... choć i tak już moje dziecię jeździ tylko czasami na zakupach i to jeszcze w parasolce, a mura moja stoi w kącie:)

Tichonku no pewnie,że najważniejszy jest Twój gust i to co się tobie podoba :tak::tak:
ja np.nigdy nie miałam wózka z typową gondolą a teraz to bym sobie taki z chęcią sprawiła :tak::tak:

Choinki nie kupiliśmy,za późno pojechaliśmy a raczej homebase zmieniło godziny otwarcia :eek::-p:wściekła/y:
no nic,jak jutro kupimy będzie dłużej stała :-D
co prawda obawiam się połączenia choinka + kot,no ale...nie będę podwieszała choinki do sufitu a gdzieś widziałam taką na kocim forum :eek::eek::-D:-D
śmiesznie to wyglądało :-D:-D

Tichonku pewnie śmigasz z pustym wózkiem po mieszkaniu? :-D:-D

andziulina ja miałam taki:
urban detour cheap Baby Prams & Strollers for Sale pimlico London
i dwójka dzieci w nim wychowana i dalej poszedł do znajomej córki,która nie miała kasy na żaden wózek i dalej jej służy.
Aż mi tęskno za nim :sorry2:

Ostatnia edycja:
anineczko nie ma się co martwić , mój kot się choinki nie czepia;-) trochę czasem sobie bombki pokula:-p ale nie wskakuje na drzewko tak jak kot którego miałam kiedyś w pl;-)

anineczko,bez śmiechu jakbym mogła to pewnie bym nim jeździła po chałupie:-D:-D:-DAle jest niestety,albo może i lepiej-w kartonach i to trzech:sorry2::-DW jednym spacerówka,w drugim fotelik,w trzecim gondola z wszystkimi dodatkami:tak:
Mam nadzieję,że i Ty niedługo będziesz się swoim chwaliła:-)

A znalazłam na jakiejś irlandzkiej stronie ten sam zestaw za 760 E:szok::szok: a w Polsce niezły przedział 1620-2100PLN:-D

Tichonku no to zobaczymy jak długo wóz będzie stał w kartonie....liczę,że jeszcze jakieś tylko kilka dni...ciekawośc Cię zeżre :cool2::-D

ViKamcia kot jak na razie tylko po zasłonach lata,co nie dziewuszki? :cool2::-D:-D Ale to za sprawą Bazyla :-D:-D
Na szczęscie nie interesuje ją kanapy czy inne cenniejsze przedmioty,a bąbkami się bawi a jakże,choc one jeszcze w worku,ale skubana potrafi sobie jakąś bąbeczkę wyciągnąc :cool2:
Ale dziś M przytargał kawał wykładziny z pracy i młoda będzie miała swój wielki,mega drapak :tak: bo teraz ma obity szmatami i powiem,że mega jej się podoba :cool2:

Raczej jednak pomieszka w kartonie gdzieś tak do marca-kwietnia bo ja nie mam gdzie go trzymać w domu:sorry2:P go chyba do siebie na firmę wyzwiezie:tak:Ale kartony już pootwierane:zawstydzona/y::-)Musiałam wszystko,choć w częściach pooglądać:-D

Ciao dziewcztea!

dzieki za gratki- wczesniej tylko wpadlam jak po ogien:) Wizyta w szpitalu byla szybka i sprawna. Z Tymciem ;) wszytsko ok. Wiek ciazy zgadza sie co do dnia! Mam sliczne foty ale jeszcze nie na kompie.
dzis mega busy dzien jestem wykonczona dlatego tylko was serdecznie sciskam i lece...obiecalam mezowi puku puku ale chyba sie tylko w glowe stukne bo nie mam sily na nic....:D

reklama
Ej dziewczyny ale jaja rozmawiam z mamą i mówię na temat karty że przyznali do 12/2013 i że na dwa lata a mam do mnie mówi "I Ty na matematykę zdawałaś?? a do trzech nie umiesz policzyć???":eek::eek::eek::-D no kurcze ale żeby mi tak z marszu na trzy lata przyznali normalnie jestem w szoku :szok::-)
:-D:-D
czytalam wczesniej jak pisalas ze masz na 2lata i nie kapnelam sie dopiero po tym poscie:cool2::-D

Ty zaraz po mnie jakos aplikowalas i Ty dostalas na 3lata a ja na rok tylko:(ciekawe od czego to zalezy?

AsienkoR a moze lokatorzy to specjalnie zrobili?bo wiedzieli ze jak woda leci z kranu to cieplej nie bedzie? no i ten pokoj zamkniety?podejrzane:-p
Tichonku super bryczka...oby sie dobrze sprawowala:tak:

spadam sie wreszcie wykapac bo ....padnieta jestm po dzisiejszym b.intensywnym dniu.....

bigosem mi pachnie w calym domu;-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry