reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Ej dziewczyny ale jaja rozmawiam z mamą i mówię na temat karty że przyznali do 12/2013 i że na dwa lata a mam do mnie mówi "I Ty na matematykę zdawałaś?? a do trzech nie umiesz policzyć???":eek::eek::eek::-D no kurcze ale żeby mi tak z marszu na trzy lata przyznali normalnie jestem w szoku :szok::-)

Pauletta mam wrażenie ,że na tak długo dostaliście ze względu na Wiktorka ;-):tak:
ale to dobrze,dobrze :-)
my czekamy na gp card.Już raz wizytę zaliczyliśmy z Antkiem na out of hours i 60 euraczków pofrunęło :dry:

Witam się z wami.
Mam dylemat bo 12 stycznia sprawa spadkowa po mojej babci i obecnośc w sądzie obowiązkowa :dry::dry:
jak nie urok to s...
chyba muszę poleciec,niby można jakieś pismo do sądu wysłac,koszt napisana go przez prawnika to 70-80 euro tutaj :szok: to ja już bilet mam za 90 euro a osobiście się stawię i nie będę trzęsła gaciami,że pismo nie doszła albo sędzia się z nim nie zgadza :sorry:

Asieńko a to łobuzy z współlokatorów :wściekła/y::wściekła/y:

nic to idę się kawki napic,dziś może w końcu choinkę kupię :dry:

mięso z pjmeat ma dojśc do 22 grudnia,trochę późno :eek::dry:

Pauletta... wiesz co ja juz mam 2 raz MC i jak pierwszy raz tak i teraz mam na 3 lata... tej co pilnowalam malej tez przyznali na 3 lata wiec mzoe tak przyznaja..
ale dalas ciala z liczeniem do 3 ..hihihi

Wiadomo, że każdy ceni sobie prywatność, ale przecież byśmy im do pokoju nie zaglądali, poza tym wiedzieli, że ma landlord z hydraulikiem przyjechać. Nie pomyśleli, żeby sprawdzić, czy na pewno kran zakręcony. Zamknęli, chociaż nigdy tego nie robili. E tam, szkoda gadać.:no::sorry2:

Anineczko no jak znalazłaś takie bilety to pewnie, że lepiej polecieć

Tichonek milego ogladania i zakupu :-)

Asienka_R wspolczuje takich wspolokatorow...my mieszkamy sami od ponad 2 latach i teraz nie chcialabym zeby ktos z nami mieszkal choc mieszkanko mamy duze bo 3 sypialnie 3 lazienki duzy salon i najwaznijesze ogrod na ktorym nam bardzo zalezalo...ale jak wczesniej mieszkalismy na Blanchu to tez jazdy mieslimy bo problem byl ze sprzataniem mimo tego ze kazdy mial grafik i co tydzien kogo innego kolej byla salon,kuchnia,lazienka i schody odkurzyc a w pokoju to dla mnie wpolokatorzy mogli miec nasrane za przeproszeniem bo to ich pokoj to raz a dwa ze moj J musial zakladac za chate bo dwie dupy pracowaly i nigdy nie mieli kasy tak mnie to draznilo :wściekła/y:
a teraz mam spokoj :-)

Odnosnie karty MC powiedzcie ile nie moze przekroczycna osobe?Mi moja GP mowila ze jak malenstwo sie urodzi zebysmy zlozyli dokumenty w przychodni bo jakis papier podpisali i moga przyjmowac wnioski jak i rowniez pomagaja w wypelnieniu...

Bigosik sie pogotowal,jeszcze tak do weekednu pogotuje i bedzie git ;-) w piatek prawdopodobnie bedziemy mieli swiniaka ...
Odkurzylam teraz sobie odpoczywam kregoslup mnie napierdziela jak nie wiem co z Nacia tak mnie nie bolal dopiero na koniec jak juz bylo mi ciezko chodzic a teraz nie wiem jak ja do konca wytrzymam ehhhh

Ostatnia edycja:
reklama
Ojojoj,a jak mnie krzyż napieprza od kilku dni:dry:Wyczytałam,że ponoć 18 tc jest przełomowy bo nigdy wcześniej ani nigdy później dzidziuś nie rośnie tak intensywnie jak teraz,macica się znacznie powiększa i przesuwa środek ciężkości,poza tym hormony sieją spustoszenie w mięśniach i ścięgnach i dlatego tak boli:sorry2:Normalnie jak wstaję z kanapy to zgięta jak babunia,dopiero po chwili się rozprostowuję:sorry:
asienko_r ja to już dawno na Waszym miejscu bym od tych ludzi zwiała:sorry:
Anineczko to chyba jednak lepiej polecieć na tę rozprawę:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry