didi
Fanka BB :)
Didi-a mnie nie przepowiesz???Znasz mnie osobiście)))))))))))))))))
Bry:-)
Zimno się zrobiło,jutro ponoć śnieg ma padać
didi,no właśnie teraz my,teraz myCo będziemy miały?...Chodzi o mnie i inne foremki:-)Wiem,wiem-syna
Tym bardziej,że Misia kiedyś mówiła,że jemy to samo na początku ciąży i stawia,że będziemy tę samą płeć rodzić:-)Nie ukrywam,że miałam nadzieję,że ona bedzie mieć córę więc i ja ale syny też są fajne
Ja się wczoraj zapisałam na cytologię do mojego gina w Polsce i na USG genetyczne,więc Wam wieści z Polski podam,o ile się dziecko zechce ujawnić (syn zanczy)
Anineczko,oj niedobra małpa,a tak ją zaklinałyśmyAle zaraz po-jedziecie z koksem co drugi dzień i nie tylko wtedy gdy Tobie się wydaje,że masz okres płodny,tylko cały miesiąc bez obijania
...Współczuję członkowi
A z tym moim engliszem jest na prawdę porażken,ja się najpierw na Google tłumaczu przygotowałam,ale grunt,że załatwiłam;-)
hhehehe..a pozniej bedzie na mnie... wydaje mi sie ze u Tichonka tak jak u Anineczki beda dziewczynki...a Lubiczanko u Ciebie to wiesz ciezko mi wiedzmie stwierdzic ale cos mi w srodku mowi ze syn...
kurcze wiecie jak to jest ..u Martuski bylo tak ze jej powiedzialam juz jak ona jeszcze sie nie starala o maluszka i mowie jej ze synka bedzie miala...hihih..no i ma.
a no wlasnie Anineczko.. wiesz ja bylam juz z Ewucha w ciazy a @ dostalam pierwszy miesiac...
Ostatnia edycja:
,jutro ponoć śnieg ma padać
Co będziemy miały?...Chodzi o mnie i inne foremki:-)Wiem,wiem-syna
Ale zaraz po-jedziecie z koksem co drugi dzień i nie tylko wtedy gdy Tobie się wydaje,że masz okres płodny,tylko cały miesiąc bez obijania
i czekac na nowe karty
ale na szczescie przed wakacyjnym urlopem wymienili....
, ale wiecie co się stało??? Jak u nas nie było w ogóle wody w rurach, nasi współlokatorzy pojechali do Polski i nie zakręcili kranu od ciepłej wody, zamknęli pokój i zabrali klucz
a zawsze sobie zostawiamy w razie wu. Woda się sączyła, niby nie mocno, ale na tyle, żeby cała ciepła z boilera zeszła
w końcu wyślę mojego P z tymi jego guzami do lekarza bo tak miał zawsze wymówkę a teraz już nie będzie miał wyboru