reklama

Mamy z Irlandii!!

Didi-a mnie nie przepowiesz???Znasz mnie osobiście:))))))))))))))))))

Bry:-)
Zimno się zrobiło:sorry2:,jutro ponoć śnieg ma padać:tak:
didi,no właśnie teraz my,teraz my:-DCo będziemy miały?...Chodzi o mnie i inne foremki:-)Wiem,wiem-syna:tak:Tym bardziej,że Misia kiedyś mówiła,że jemy to samo na początku ciąży i stawia,że będziemy tę samą płeć rodzić:-)Nie ukrywam,że miałam nadzieję,że ona bedzie mieć córę więc i ja ale syny też są fajne:-D:-D
Ja się wczoraj zapisałam na cytologię do mojego gina w Polsce i na USG genetyczne,więc Wam wieści z Polski podam,o ile się dziecko zechce ujawnić (syn zanczy:-D)
Anineczko,oj niedobra małpa,a tak ją zaklinałyśmy:dry:Ale zaraz po-jedziecie z koksem co drugi dzień i nie tylko wtedy gdy Tobie się wydaje,że masz okres płodny,tylko cały miesiąc bez obijania:tak:...Współczuję członkowi:eek::-D:-D
A z tym moim engliszem jest na prawdę porażken,ja się najpierw na Google tłumaczu przygotowałam,ale grunt,że załatwiłam;-)

hhehehe..a pozniej bedzie na mnie... wydaje mi sie ze u Tichonka tak jak u Anineczki beda dziewczynki...a Lubiczanko u Ciebie to wiesz ciezko mi wiedzmie stwierdzic ale cos mi w srodku mowi ze syn...
kurcze wiecie jak to jest ..u Martuski bylo tak ze jej powiedzialam juz jak ona jeszcze sie nie starala o maluszka i mowie jej ze synka bedzie miala...hihih..no i ma.

a no wlasnie Anineczko.. wiesz ja bylam juz z Ewucha w ciazy a @ dostalam pierwszy miesiac...

Ostatnia edycja:
reklama
Didi-nie gadaj;)))A niech sobie będzie:)będziemy z Dadzią rządzić;)
Tichonek-nie ważne jak,ale się dogadałaś:)Ja dziś też z siebie dumna byłam,bo z babulką sobie w poczekalni pogadałam-a starsi ludzie(przynajmniej z tych mniejszych miasteczek)mają taką boską wymowę,że...ale poszło jakoś:)
Asieńko-masakiera...Ale trzymam kciuki żeby dziś wreszcie zrobili...:)
No i wróciłam od lekarza...Daniel miał ostatnie szczepienie-był prawie dzielny:)Potem ja-w ciągu dwóch tygodni schudłam(hehehe)całe uwaga-0.5kg:)))))Ale nie narzekam,bo ja mam tendencje do przybierania od samego zapłodnienia,więc jest całkiem w porządku:)Podpis,kaska-nawet za dwa tygodnie:)Potem zakupki i zaraz pójdzie obiadzio w ruch...A na bigos mam wszystko,ale swoim zwyczajem zabiorę się od poniedziałku-codziennie do Wigilii się będzie robić:)

pauletta super:tak: a czemu na dwa lata? to terz już tak będą przyznawać? ja czekam na odnowienie mam do konca tego miesiaca, dzwonilam dzis i powiedziala babeczka zeby sie nie martwic ze mamy do lutego 2012 :confused: i czekac na nowe karty:confused:

No to faktycznie dobre wieści,Pauletta:tak:
A ja też w dobrym nastroju bo wieczorem jedziemy oglądać (i mam nadzieję kupić) wózeczek:-):-):-)
didi,żebyś miała rację,żebyś miała rację
dziekujeb.gif
:-D:-D

Ostatnia edycja:
witam Laseczki:)
Misia - jeszcze raz gratuluję:P ja też chciałabym 2 chłopaków... jakoś tak mi się wydaje, że prości w obsłudze;P
Anineczka - do "roboty" :)
Kamcia - ja znam osoby, które mieszkają nad Dunnsem Briarhill... ale nie wiem, czy akurat o to ci chodzi? czy o te apartamentowce wzdłuż bocznej drogi?
Asieńka - współczuję braku ciepłej wody, chociaż dobrze, że w ogóle macie...
Didi - czarownico nasza etatowa:P
Kasiuleczka - udanego pobytu w PL, bo pewnie już doleciałaś;)
Tichonek - a jaki to wózek będziesz oglądać? chwal się tu
i chyba tyle? a jak kogoś ominęłam - proszę wybaczyć:)

Witam

Asienka u nas tak bylo nie mielismy cieplej wody u nas padla pompa i hydralik stwierdzi ze zle sa rury od pompy rozmieszczone a moj J mowi ze on tego nie zakladal i dal numer do wlasciciela bo hydralik nie wiedzial czy moze wymienic czy nie :wściekła/y: ale na szczescie przed wakacyjnym urlopem wymienili....

Asieńko-masakiera...Ale trzymam kciuki żeby dziś wreszcie zrobili...:)

Woda już jest:cool2:, ale wiecie co się stało??? Jak u nas nie było w ogóle wody w rurach, nasi współlokatorzy pojechali do Polski i nie zakręcili kranu od ciepłej wody, zamknęli pokój i zabrali klucz:wściekła/y::no: a zawsze sobie zostawiamy w razie wu. Woda się sączyła, niby nie mocno, ale na tyle, żeby cała ciepła z boilera zeszła:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no::no:. Dzisiaj coś nas z Anką tknęło, że coś jest nie tak, bo słychać, jak coś gdzieś leci. Znalazłyśmy jakiś klucz, który pasował i tak oto znalazłyśmy usterkę:-p:cool2::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Jesteśmy tak na nich wkurzone, że masakra. Jak nic, będziemy mieszkać sami, dobrze, że umowa się kończy

Hejoo laski :-) ja wpadam się tylko pochwalić że dostaliśmy MC i to na dwa lata :tak:

Super:-)

Tichonku miłego oglądania:-)

Nooo i znowu chwila ciszy Wiktor w drugim przedszkolu a Zuzka śpi ale dzisiaj mam zapęd także zamierzam coś porobić :tak:co do MC to jak zobaczyłam decyzję pozytywną to się prawie popłakałam normalnie łzy szczęścia stanęły mi w oczach :zawstydzona/y: w końcu wyślę mojego P z tymi jego guzami do lekarza bo tak miał zawsze wymówkę a teraz już nie będzie miał wyboru :tak::biggrin2:
Sandrulińska nie mam pojęcia czemu na dwa lata ale mam expiry date: 12/2013 :tak:
Asieńka to zaj**stych masz lokatorów nie ma co :dry::sorry2:
Tichonku miłego oglądania i zakupu :tak:

reklama
Nooo i znowu chwila ciszy Wiktor w drugim przedszkolu a Zuzka śpi ale dzisiaj mam zapęd także zamierzam coś porobić :tak:co do MC to jak zobaczyłam decyzję pozytywną to się prawie popłakałam normalnie łzy szczęścia stanęły mi w oczach :zawstydzona/y: w końcu wyślę mojego P z tymi jego guzami do lekarza bo tak miał zawsze wymówkę a teraz już nie będzie miał wyboru :tak::biggrin2:
Sandrulińska nie mam pojęcia czemu na dwa lata ale mam expiry date: 12/2013 :tak:
Asieńka to zaj**stych masz lokatorów nie ma co :dry::sorry2:
Tichonku miłego oglądania i zakupu :tak:

Wcale Ci się nie dziwię, że się cieszysz:-), jeszcze raz gratulacje

A c do lokatorów:no::wściekła/y: nigdy więcej:no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry