reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
pauletta to fajnie że wam przyznali jjuż na 3 lata , my własnie też musimy iść z tym pismem :tak:
zobaczymy na ilke dostaniemy , a powiedzcie mi jak już o MC mowa , jak mi się w maju urodzi maleństwo to jak je można dopisac do mc??

zobaczymy laski co tam będziecie miały...
misia super że masz chłopca tak jak chciałas,
ja wam powiem że mi było jedno czy byedzie chłopiec czy babeczka:tak: i ciesze się że 2 dziewczynka bo mam zakupki z głowy;-) co nieco się dokupi , wiadomo
Vi jak miała np 7 miesięcy było lato , teraz będzie zima to będe musiala kupić kombinezon itp..

ale cieszę się że dziewczynka będzie tak samo cieszyłabym się z chłopca:-D

Moja cora dzis sobie drzemki w dzien nie urzadzila ciekawe czy wiwinie mi taki numer jak ostatniej nocy....jeszcze troche ja przetrzymam i myciu,kolacyjka i spanie

Vikamciano wiadomo ja tez jak bedzie druga dziewczynka w razie to tez bedziemy sie cieszyc choc ja jakos tak podswiadomie czuje ze bedzie synek ale czas pokaze
Po Natalii malych ubranek nie mam wyslalam dziewczynie caly karton byla w potrzebie wozek sprzedalam a teraz sobie w morde pluje ale coz kupi sie drugi:-) ehhh juz na sama mysl o chodzeniu po sklepach buzia mi sie smieje :-)

Tichonek i jak tam wozeczek kupiony bo nic nie napisalas...
Dopiero na 19-tą jedziemy:tak:
A ja to będę miała dobrze bo Radek urodzony w czerwcu a teraz termin na maj więc masę ciuszków będę miała po Radku,kurteczki na jesień mam takie,że i chłopczyk i dziewczynka może nosić,czapeczki,dużo,dużo rzeczy będzie w sam raz:tak:A ja tylko dlatego chciałabym dziewczynkę teraz bo to ostatnia moja ciąża i już szans na córkę nie będzie,ale oczywiście,że chłopczyk tez mile widziany:-DI na prawdę mój zmysł czarownicy cały czas mi mówi,że będzie Mateuszek:tak:

Dopiero na 19-tą jedziemy:tak:
A ja to będę miała dobrze bo Radek urodzony w czerwcu a teraz termin na maj więc masę ciuszków będę miała po Radku,kurteczki na jesień mam takie,że i chłopczyk i dziewczynka może nosić,czapeczki,dużo,dużo rzeczy będzie w sam raz:tak:A ja tylko dlatego chciałabym dziewczynkę teraz bo to ostatnia moja ciąża i już szans na córkę nie będzie,ale oczywiście,że chłopczyk tez mile widziany:-DI na prawdę mój zmysł czarownicy cały czas mi mówi,że będzie Mateuszek:tak:

To u mnie odwrotnie ja chcialabym synka ale jak bedzie cora to tez dobrze u mnie to tez ostatnia ciaza ...I tak sie ciesze bo po tym co przeszlam to mogloby byc tak ze wcale dzieci niemielibysmy....

Asienka_R wspolczuje takich wspolokatorow...my mieszkamy sami od ponad 2 latach i teraz nie chcialabym zeby ktos z nami mieszkal choc mieszkanko mamy duze bo 3 sypialnie 3 lazienki duzy salon i najwaznijesze ogrod na ktorym nam bardzo zalezalo...ale jak wczesniej mieszkalismy na Blanchu to tez jazdy mieslimy bo problem byl ze sprzataniem mimo tego ze kazdy mial grafik i co tydzien kogo innego kolej byla salon,kuchnia,lazienka i schody odkurzyc a w pokoju to dla mnie wpolokatorzy mogli miec nasrane za przeproszeniem bo to ich pokoj to raz a dwa ze moj J musial zakladac za chate bo dwie dupy pracowaly i nigdy nie mieli kasy tak mnie to draznilo :wściekła/y:
a teraz mam spokoj :-)
My tak właśnie mamy, że każda z trójki par ma tydzień sprzątania i wtedy też śmieci wynosi, reszty to nie obchodzi:cool2:, a w pokoju to niech sobie mają co chcą, aby we wspólnej części dbali.

asienko_r ja to już dawno na Waszym miejscu bym od tych ludzi zwiała:sorry2:

Wiem i zwiejemy w marcu:-), teraz jak tych trzecich nie ma jest czyściutko, cichutko. Ania z Martynką w miarę ładnie się bawią, nie muszę się bać, że ją ktoś popchnie, krzyknie czy zabierze zabawkę. Dobrze, że na cały miesiąc pojechali.

Melduję,że pojazd dla dzidzi zakupiony:-):-):-)
X-Lander zestaw,zawierający:
- spacerówka (trzy piankowe koła, obracane przednie koła), spacerówka nie może być montowana tyłem do kierunku jazdy + instrukcja
- specjalny system amortyzowania drgań w przednich kołach (automatycznie składane o 30 stopni), system sprężyn we wszystkich kołach
- regulowana wysokość rączki (wiele pozycji), regulowana długość rączki (trzy pozycje)
- torba na zakupy zamykana na zamek błyskawiczny
- ciepłe okrycie do spacerówki (dwie części, dolna na nóżki oraz górna na tułów dziecka. Obie mogą być szybko rozdzielone)
- dołączany podnóżek do spacerówki oraz do okrycia na nóżki
- komfortowy materacyk do spacerówki
- funkcjonalny daszek do spacerówki z okienkiem
- pokrowiec przeciwdeszczowy na spacerówkę (bardzo łatwy do zdejmowania)
- torba na wózek z mnóstwem kieszonek i odpinanym paskiem, szybki montaż na ramie wózka poprzez specjalne klipsy
-
mata do przebierania maluszka
Za.....369 Euro!:szok::-):-):-):-)Myślę,że dobry deal:tak::-)
A oto nasz zakup:
http://www.ogloszenia.gazeta.ie/media/Image/mieszkanie/image_1292442613-800x800.jpg
Kolor,ten czerwony:tak:
Ale się cieszę:-):-)

Moja cora dzis sobie drzemki w dzien nie urzadzila ciekawe czy wiwinie mi taki numer jak ostatniej nocy....jeszcze troche ja przetrzymam i myciu,kolacyjka i spanie

Vikamciano wiadomo ja tez jak bedzie druga dziewczynka w razie to tez bedziemy sie cieszyc choc ja jakos tak podswiadomie czuje ze bedzie synek ale czas pokaze
Po Natalii malych ubranek nie mam wyslalam dziewczynie caly karton byla w potrzebie wozek sprzedalam a teraz sobie w morde pluje ale coz kupi sie drugi:-) ehhh juz na sama mysl o chodzeniu po sklepach buzia mi sie smieje :-)
dlatego na szczęście nic nie sprzedawałam po mojej małej:-D
bo wiedziałam ze jak chcę dziecko to teraz jak będzie dziewczynka i miałabym wszystko sprzedać za grosze a póxniej kupować nowe to bym się załamała;-)
a tak to mam wszystko

a wogóle aniu i tichonku czemu nie chcecie więcej dzieci??
my planujemy 3 ale tak za 5-6 lat:tak:
fajnie będzie że już 2 starszych a my z maleństwem będziemy się bawić:-p
a starszaki opiekować:-D
tichonku kolorek ładny ale sam wózeczek by mi się podobał jakby był na 4 kółkach bo na 3 to ja nie lubię :P

Ostatnia edycja:
reklama
Melduję,że pojazd dla dzidzi zakupiony:-):-):-)
X-Lander zestaw,zawierający:
- spacerówka (trzy piankowe koła, obracane przednie koła), spacerówka nie może być montowana tyłem do kierunku jazdy + instrukcja
- specjalny system amortyzowania drgań w przednich kołach (automatycznie składane o 30 stopni), system sprężyn we wszystkich kołach
- regulowana wysokość rączki (wiele pozycji), regulowana długość rączki (trzy pozycje)
- torba na zakupy zamykana na zamek błyskawiczny
- ciepłe okrycie do spacerówki (dwie części, dolna na nóżki oraz górna na tułów dziecka. Obie mogą być szybko rozdzielone)
- dołączany podnóżek do spacerówki oraz do okrycia na nóżki
- komfortowy materacyk do spacerówki
- funkcjonalny daszek do spacerówki z okienkiem
- pokrowiec przeciwdeszczowy na spacerówkę (bardzo łatwy do zdejmowania)
- torba na wózek z mnóstwem kieszonek i odpinanym paskiem, szybki montaż na ramie wózka poprzez specjalne klipsy
-
mata do przebierania maluszka
Za.....369 Euro!:szok::-):-):-):-)Myślę,że dobry deal:tak::-)
A oto nasz zakup:
http://www.ogloszenia.gazeta.ie/media/Image/mieszkanie/image_1292442613-800x800.jpg
Kolor,ten czerwony:tak:
Ale się cieszę:-):-)

Tichonek to jest ten sam wozek co ja wklejalam linka z tego sklepu tootle.ie i nawet pisalam do goscia czy istnieje mozliwosc zobaczenia wozka na zywo tez bardzo mi sie podoba i bralam go pod uwage :-)tylko mi sie bardziej podoba na czterech kolach

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry