Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

i ciesze się że 2 dziewczynka bo mam zakupki z głowy;-) co nieco się dokupi , wiadomo 
Dopiero na 19-tą jedziemyTichonek i jak tam wozeczek kupiony bo nic nie napisalas...

A ja tylko dlatego chciałabym dziewczynkę teraz bo to ostatnia moja ciąża i już szans na córkę nie będzie,ale oczywiście,że chłopczyk tez mile widziany
I na prawdę mój zmysł czarownicy cały czas mi mówi,że będzie Mateuszek
Dopiero na 19-tą jedziemy
A ja to będę miała dobrze bo Radek urodzony w czerwcu a teraz termin na maj więc masę ciuszków będę miała po Radku,kurteczki na jesień mam takie,że i chłopczyk i dziewczynka może nosić,czapeczki,dużo,dużo rzeczy będzie w sam razA ja tylko dlatego chciałabym dziewczynkę teraz bo to ostatnia moja ciąża i już szans na córkę nie będzie,ale oczywiście,że chłopczyk tez mile widziany
I na prawdę mój zmysł czarownicy cały czas mi mówi,że będzie Mateuszek
![]()
My tak właśnie mamy, że każda z trójki par ma tydzień sprzątania i wtedy też śmieci wynosi, reszty to nie obchodziAsienka_R wspolczuje takich wspolokatorow...my mieszkamy sami od ponad 2 latach i teraz nie chcialabym zeby ktos z nami mieszkal choc mieszkanko mamy duze bo 3 sypialnie 3 lazienki duzy salon i najwaznijesze ogrod na ktorym nam bardzo zalezalo...ale jak wczesniej mieszkalismy na Blanchu to tez jazdy mieslimy bo problem byl ze sprzataniem mimo tego ze kazdy mial grafik i co tydzien kogo innego kolej byla salon,kuchnia,lazienka i schody odkurzyc a w pokoju to dla mnie wpolokatorzy mogli miec nasrane za przeproszeniem bo to ich pokoj to raz a dwa ze moj J musial zakladac za chate bo dwie dupy pracowaly i nigdy nie mieli kasy tak mnie to draznilo
a teraz mam spokoj :-)
, a w pokoju to niech sobie mają co chcą, aby we wspólnej części dbali.Wiem i zwiejemy w marcu:-), teraz jak tych trzecich nie ma jest czyściutko, cichutko. Ania z Martynką w miarę ładnie się bawią, nie muszę się bać, że ją ktoś popchnie, krzyknie czy zabierze zabawkę. Dobrze, że na cały miesiąc pojechali.
asienko_r ja to już dawno na Waszym miejscu bym od tych ludzi zwiała
:-):-):-):-)Myślę,że dobry deal
:-)
dlatego na szczęście nic nie sprzedawałam po mojej małejMoja cora dzis sobie drzemki w dzien nie urzadzila ciekawe czy wiwinie mi taki numer jak ostatniej nocy....jeszcze troche ja przetrzymam i myciu,kolacyjka i spanie
Vikamciano wiadomo ja tez jak bedzie druga dziewczynka w razie to tez bedziemy sie cieszyc choc ja jakos tak podswiadomie czuje ze bedzie synek ale czas pokaze
Po Natalii malych ubranek nie mam wyslalam dziewczynie caly karton byla w potrzebie wozek sprzedalam a teraz sobie w morde pluje ale coz kupi sie drugi:-) ehhh juz na sama mysl o chodzeniu po sklepach buzia mi sie smieje :-)

Melduję,że pojazd dla dzidzi zakupiony:-):-):-)
X-Lander zestaw,zawierający:
- spacerówka (trzy piankowe koła, obracane przednie koła), spacerówka nie może być montowana tyłem do kierunku jazdy + instrukcja
- specjalny system amortyzowania drgań w przednich kołach (automatycznie składane o 30 stopni), system sprężyn we wszystkich kołach
- regulowana wysokość rączki (wiele pozycji), regulowana długość rączki (trzy pozycje)
- torba na zakupy zamykana na zamek błyskawiczny
- ciepłe okrycie do spacerówki (dwie części, dolna na nóżki oraz górna na tułów dziecka. Obie mogą być szybko rozdzielone)
- dołączany podnóżek do spacerówki oraz do okrycia na nóżki
- komfortowy materacyk do spacerówki
- funkcjonalny daszek do spacerówki z okienkiem
- pokrowiec przeciwdeszczowy na spacerówkę (bardzo łatwy do zdejmowania)
- torba na wózek z mnóstwem kieszonek i odpinanym paskiem, szybki montaż na ramie wózka poprzez specjalne klipsy
- mata do przebierania maluszka
Za.....369 Euro!:-):-):-):-)Myślę,że dobry deal
:-)
A oto nasz zakup:
http://www.ogloszenia.gazeta.ie/media/Image/mieszkanie/image_1292442613-800x800.jpg
Kolor,ten czerwony
Ale się cieszę:-):-)