reklama

Mamy z Irlandii!!

Ja chciałam synka, M chciał synka, a teraz to by sam sukienusie i kiecusie Ani zakładał:-):-):-):-p:-p:-p. Wydaje mi się, że chłopcy chyba są łatwiejsi w wychowaniu, a dziewczynki jednak trudniej, więcej problemów chyba z nimi jest, jak są starsze, ale to tylko moja opinia, no i mojego M
oj chyba nie sa latwiejsi w wychowaniu.....moze co 10:-p
moj to diabolek wcielony ...ale slodkie minki potrafi robic....;-)

Dziewczeta!!!!!!

CHLOPAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!gratuluje!!!!

Tichonku brawo!!jak widac Twoj Englisz nie taki zly:tak:;-)

madbebe ja tez juz troszke przystroilma w domku ale choinki nadla niet!!! chyba na niedziele rozlorze,albo przed sama wigilia..boje sie ze jak choinka bedzie stala w pokoju to ja nic nie zrobie bo Szym bedzie nia baaardzo zainteresowany:rofl2:
Anineczko gdzie nam zniknelas?
pierogi z grzybami i kapusta juz mam...zrobilam prawie 50sztuk:rofl2:okna w kuchni dzis umylam...jutro lece na miasto z rana ...kupie wsio do bigosu i zaczynam pichcic;-)

mlody wczoraj przed 24 darl sie jak opetany ...wlozylam mu reke do buzi i co? kolejna czworka mu idzie....3 na raz:rofl2::baffled:....a

reklama
Witam

Misia wielkie,mega gratulacje!!!!!
Ale będziesz miała wesoło w domu :-D:-D:-D mówię Ci :rofl2:

Ja od 10 minut zaczęłam nowy cykl :tak:
mówiłam,że przyjdzie małpa :-p:-p:evil::sorry::sorry:

no nic,trochę się posmutam i mi przejdzie,trochę się wyciszę na forum :tak:

buźka dziewczynki :tak:

hejka
Miska ogromne gratulacje
no nic ja sie zawijam spac bo o 4 trzeba wstac i smigamy na lotnisko.
dziewczynki Zdrowych Wesolych Swiat juz teraz zycze gdybym nie miala czasu zajrzec co sie tu u Was dzieje;-)

hejo

Misia gratuluje... kiedys zapytalas zanim zaczeliscie staranko co bedziesz miala 2 i powiedzialam ze syna..:) teraz tez stawialam na niego hihihi..:) jednak jestem czarownica (ale to wiedzialam od zawsze)

wiecie jakie mam klopoty aby rano wstac ..wrrr... to chyba przez to ze chora lekko jestem..klucha w gardle mnie meczy co rano...ale coz nie ma zmiluj sie trzeba dziecko do szkoly szykowac..a jego tez mi szkoda bo kaszel ma straszny nawet przez sen kaszle...biedny moj synus...

Dzizys co za ciemnica za oknem az nie chce sie nic robic:((
Misia gratulacje a ja myslalam ze bedzie dziewczynka ale Ali napewno sie ucieszy z brata:))))
u Tichonka tez obstawiam dzieczynke bo u siebie to chlopaka -zobaczymy:))))
Anineczka nie ma co sie martwic tylko za pare dni do roboty sie wziasc:)))))))
A my z kacperkiem uczymy sie az5 piosenek bo w piatek w szkole jest Concert christmas i bede stala dumna jak paw i nawet zamierzam kamere wziasc zeby tego mojego ucznia nagrac a co pierwszy rok:)moze neie bede jedna ktora przylazla z kamera:)))))))dobra lecimy do szkoly buzka

Witam:)
Anineczko-głoWA DO GÓRY a tydzień po@dajecie dzień w dzień;)))
Misia-super,że bez rozczarowania...ja jednak na bliznięta stawiałam,ale co tam;)
Pauletta-łoj ja to się nawet za ichnie gazety nie biorę,bo aż wstyd-tyle z niej rozumiem;(((
Ewelcia-wow!Kobieto-Ty to się nudzisz chyba;)Uwijasz się jak mróweczka:)|))
Tichonek-z tego wszystkiego zapomniałam Cię wczoraj pochwalić-widzisz,że nie taki diabeł straszny:)))Choć tak naprawdę ja przez tel.też nie znoszę załatwiać spraw-blubrają dziady:/
Asieńko-nie gorzej,nie gorzej...gdybyście mieli parkę doszłabyś do wniosku,że poprostu inaczej się wychowuje:)
Idę,bo zaraz trzeba do szkoły,a jeszcze dziś gp,poczta,podpis...
Didi-a mnie nie przepowiesz???Znasz mnie osobiście:))))))))))))))))))

Bry:-)
Zimno się zrobiło:sorry2:,jutro ponoć śnieg ma padać:tak:
didi,no właśnie teraz my,teraz my:-DCo będziemy miały?...Chodzi o mnie i inne foremki:-)Wiem,wiem-syna:tak:Tym bardziej,że Misia kiedyś mówiła,że jemy to samo na początku ciąży i stawia,że będziemy tę samą płeć rodzić:-)Nie ukrywam,że miałam nadzieję,że ona bedzie mieć córę więc i ja ale syny też są fajne:-D:-D
Ja się wczoraj zapisałam na cytologię do mojego gina w Polsce i na USG genetyczne,więc Wam wieści z Polski podam,o ile się dziecko zechce ujawnić (syn zanczy:-D)
Anineczko,oj niedobra małpa,a tak ją zaklinałyśmy:dry:Ale zaraz po-jedziecie z koksem co drugi dzień i nie tylko wtedy gdy Tobie się wydaje,że masz okres płodny,tylko cały miesiąc bez obijania:tak:...Współczuję członkowi:eek::-D:-D
A z tym moim engliszem jest na prawdę porażken,ja się najpierw na Google tłumaczu przygotowałam,ale grunt,że załatwiłam;-)

Witam
Anieczko next time sie uda:))
Olivier dzis wstał jak nowo narodzony i pofrunął do przedszkola. Dzis mają Mikołaja i mieli sie przebrac, na wejściu juz im zdjecia robili hihi
Ja sie zabieram za pierogi na Świeta i sobie zamroże.

Laski z Galway ponawiam pytanie czy macie jakis znajomych mieszkających blisko Dunnes na Briarhill??

Dziewczeta!!!!!!

CHLOPAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Gratulacje:-)

Asieńko-nie gorzej,nie gorzej...gdybyście mieli parkę doszłabyś do wniosku,że poprostu inaczej się wychowuje:)

Pewnie tak, ale jak mówi mój M o dziewczynki więcej trzeba się martwić, czy jej jakiś nie zbałamuci:-D:cool2::-p

Woda od wczoraj jest, ale co z tego, jak zimna:no::wściekła/y:, nie podgrzewa nam wody, pewnie termostat padł:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Niby dzisiaj mają zrobić. Poza tym widziałam, jak naprawiali, żeby woda w rurach poleciała. Tutaj to mają sposoby:-D:-D:-D

reklama
Gratulacje:-)

Pewnie tak, ale jak mówi mój M o dziewczynki więcej trzeba się martwić, czy jej jakiś nie zbałamuci:-D:cool2::-p

Woda od wczoraj jest, ale co z tego, jak zimna:no::wściekła/y:, nie podgrzewa nam wody, pewnie termostat padł:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Niby dzisiaj mają zrobić. Poza tym widziałam, jak naprawiali, żeby woda w rurach poleciała. Tutaj to mają sposoby:-D:-D:-D

Witam

Asienka u nas tak bylo nie mielismy cieplej wody u nas padla pompa i hydralik stwierdzi ze zle sa rury od pompy rozmieszczone a moj J mowi ze on tego nie zakladal i dal numer do wlasciciela bo hydralik nie wiedzial czy moze wymienic czy nie :wściekła/y: ale na szczescie przed wakacyjnym urlopem wymienili....

Misia GRATULACJE!!!!! Ja tez licze ze bedzie synek ale czas pokaze :-)

Z Natalia wczoraj juz o 20 bylysmy w lozku mala nie spala w dzien wiec szybko zasnela na wieczor ale co z tego J zadzwonil ze bedzie pozniej bo maja awarie na lotnisku byl w domu kolo 24 a ta moja trzpiota :-) uslyszala jak J wchodzi do domu i wola mama tatus jest chodz mama :szok: wyobrazcie sobie ze leciala po ciemku nie patrzy gdzie wola tata jest i koniec musialam zejsc na dol z nia i stwierdzila ze jest tez glodna jak tatus o 24 jadla nalesniki :tak: nie dosc ze takie sceny to jeszcze w nocy co chwile sie budzila z placzem ehhh spac mi sie chce jak nie wiem co zreszta J tez

J pojechal po kaputse dzis bigos gotuje trzeba sie wziasc za robote:-)
i jak bede miala sile to moze wyciagne swiateczne rzyczy i po ustawiam ....

Anineczko nastepnym razem sie uda :-):tak:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry