ewelcia86
Szczesliwa mama:))
oj chyba nie sa latwiejsi w wychowaniu.....moze co 10Ja chciałam synka, M chciał synka, a teraz to by sam sukienusie i kiecusie Ani zakładał:-):-):-). Wydaje mi się, że chłopcy chyba są łatwiejsi w wychowaniu, a dziewczynki jednak trudniej, więcej problemów chyba z nimi jest, jak są starsze, ale to tylko moja opinia, no i mojego M

moj to diabolek wcielony ...ale slodkie minki potrafi robic....;-)
super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!gratuluje!!!!Dziewczeta!!!!!!
CHLOPAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Tichonku brawo!!jak widac Twoj Englisz nie taki zly
;-)madbebe ja tez juz troszke przystroilma w domku ale choinki nadla niet!!! chyba na niedziele rozlorze,albo przed sama wigilia..boje sie ze jak choinka bedzie stala w pokoju to ja nic nie zrobie bo Szym bedzie nia baaardzo zainteresowany

Anineczko gdzie nam zniknelas?
pierogi z grzybami i kapusta juz mam...zrobilam prawie 50sztuk
okna w kuchni dzis umylam...jutro lece na miasto z rana ...kupie wsio do bigosu i zaczynam pichcic;-)mlody wczoraj przed 24 darl sie jak opetany ...wlozylam mu reke do buzi i co? kolejna czworka mu idzie....3 na raz

....a

Ale zaraz po-jedziecie z koksem co drugi dzień i nie tylko wtedy gdy Tobie się wydaje,że masz okres płodny,tylko cały miesiąc bez obijania

, nie podgrzewa nam wody, pewnie termostat padł
wyobrazcie sobie ze leciala po ciemku nie patrzy gdzie wola tata jest i koniec musialam zejsc na dol z nia i stwierdzila ze jest tez glodna jak tatus o 24 jadla nalesniki