reklama

Mamy z Irlandii!!

wiem Tichonku,że first response jest dobry,używałam go poprzednio.
No nic ,jak na razie wezmę się za sprzątanie a jak m wróci z pracy to podjadę i kupię. Choc zaczyna mnie brzuch bolec jak na @ :-(:dry:

reklama
Żeby nie przyszła,żeby nie przyszła...
dziekujeb.gif
Zresztą,pewnie pamiętasz,że mnie też brzuch pobolewał jak na @ i byłam pewna,że przyjdzie ale na szczęscie nie:-)

Anineczko zeby @ nie przyszla
ja sobie robilam test elektroniczny 2 dni po spodziewanej miesiaczce clearblue i pokazal mi 2-3 tyg a na drugi dzien powtorzylam zwyklym testem takim co Tichonek

moze te testy Twoje jakies wadliwe byly oby...mozno trzymam kciuki

Hejoo :-) dopiero mam chwilkę aby przycupnąć :tak: rano pojechaliśmy do przedszkola Wiktorek miał zajęcia a ja spotkanie przy kawce z mamami innych dzieci:-) fajnie bo raz w miesiącu jest taka kawka organizowana i rodzice mogą się wymienić doświadczeniami jedna z mam nawet pożyczyła mi książkę na temat odpieluchowywania autystycznych dzieci ale szczerze mówiąc strasznie ciężko się ją czyta połowy słów nie rozumiem i muszę siedzieć ze słownikiem a to jest męczące i nie wiem czy ją przeczytam :no: teraz Wiktor w drugim przedszkolu Zuza śpi a i ja mam ochotę klapnąć na kanapie coś mi się ślepia kleją ale ogarnąć trza bo jeszcze małż powie że ja nic nie robię w tym domu :dry:
Anineczko ten ból brzuszka wcale nie musi oznaczać @ wręcz przeciwnie i tego Ci życzę:tak:
Misia a ja chłopca obstawiam ale Ty już zapewne wiesz kto u Ciebie mieszka pochwal się szybciutko :-)
Kasiuleczka podaj proporcje na mase solną ;-)

Ostatnia edycja:
Pauletto powiem ci ze robilam dwa razy i za kazdym razem inna mi wyszla
za pierwszym razem to zrobilam z 1 szklanki maki, 1 szklanki soli i pol szklanki goracej wody zagniotlam i za bardzo lepilo mi sie do rak wiec podsypywalam solá( bo ponoc tak lepiej) i z tej masy bylam zadowolona bo wyszla taka fajna nawet wody nie musialam poxnij uzywac do przyklejania roznych czesci, i byla taka fajna jasna.
A za drugim razem wzielam podwójna porcje 2 szklanki soli i 2 szklanki maki i 1 szklanké goracej wody i gdy mi sie kleila do rak podsypywalam maká i ta masa juz mi wyszla inna z której nie bylam hepii bo musialam maczyc zeby wszystko sie przykleilo do siebie i wogole taka ciemna ta masa sie zrobila.
Czytalam tez ze dziewczyny dajá jeszcze kleju do tapet ponoc masa jeszcze lepsza jest wtedy, ha ha chyba sobie w pl zakupie.

No obiadek zjedzony wiec ide dalej walczyc z prasowaniem, Oliva i M juz spakowani jeszcze moje ciuchy zostaly ehhhh.

reklama
Witam
Misia no i jak tam??:)
Anieczko a ty kupiłąs juz test?
No okazuje sie ze L też sie wczoraj żle czuł, a on jadł Kebab z Christmas Market i Olivier wziął od niego gryza, i to chyba efekt:/ Spał dzis w dzień i chodzi słaby. Ale mam nadzieje że bedzie ok.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry