lubiczanka
Fanka BB :)
Tichonek-tak jak mówisz-a falbany zostawiam na chrzciny i roczek
AsienkoM-nic się nie martw-jesli zmienia się lekar to i punkt widzenia:/
AsienkoM-nic się nie martw-jesli zmienia się lekar to i punkt widzenia:/
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mój P zadzwonił do szpitala,żeby przełożyć dzisiejszą wizytę,ale pani nie chciała od niego przyjąć zgłoszenia,nieważne,że jej tłumaczył,że ja nie mówić angielski
Mam sama zadzwonić i basta

Nieważne to w tej chwili,pierwszy raz po angielsku przez fona coś załatwiłam

Normalnie jestem w szoku,ale nie powiem,że serce mi biło jak szalone

i tu sie zgodze..moj P to fizia ma na punkcie Ewuchy...corunia tatunia jak sam mowi..hihi...wiec Misia...nie badz taka i daj A poszalec za corcia.... Ty juz masz swojego synusia wiec niech i on ma swoja corcie...
no coz ale ja obstawiam ze bedzie chlopak
To Wam powiem teraz newsaMój P zadzwonił do szpitala,żeby przełożyć dzisiejszą wizytę,ale pani nie chciała od niego przyjąć zgłoszenia,nieważne,że jej tłumaczył,że ja nie mówić angielski
Mam sama zadzwonić i basta
No i ja,taka dupa wołowa,zadzwoniłam i załatwiłam
Tylko jak znam swoje szczęście to,choć powiedziałam,że wylatuję za tydzień do Polski i wracam 16-tego stycznia to i tak pewnie przyślą mi appoitment na taki dzień,że mnie nie będzieNieważne to w tej chwili,pierwszy raz po angielsku przez fona coś załatwiłam
Normalnie jestem w szoku,ale nie powiem,że serce mi biło jak szalone
lubiczanko,no ba!Na takie uroczystości to tiul musi być albo conajmniej atłas

. Wydaje mi się, że chłopcy chyba są łatwiejsi w wychowaniu, a dziewczynki jednak trudniej, więcej problemów chyba z nimi jest, jak są starsze, ale to tylko moja opinia, no i mojego M
Jak już wiedziałam,żem w ciąży z testu innego to ten mi nadal pokazywał,że nie
Więc jeszcze masz szanse