reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
No i nie taki diabeł straszny...:-D
Widziałam tu różowe bojówki:tak:...Ale nie powiesz,że nie kupiłabyś córce takich różowych futrzanych kozaczków jakie sama posiadasz?:-D(albo posiadałaś)I w ogóle córę sobie możesz ubrać na wzór mamy i będziecie siostry udawać:-D

witam mamusie

tu tez sie przywitam zebyscie o mnie nie zapomnialy :-D:-D

jak wam ida przygotowania do swiat?? ja nawet choinki ze strychu nie zrzucilam jeszcze:baffled::baffled:

milego dnia

ciezko jakos nie czuje tych Świat :no: choinki tez jeszcze nie mamy ubranej moze w piatek ubierzemy

Witam sie i ja :-) jakis mam humor do bani wiec tez uciekam ....hormony szaleja ...

Witam

Ehhh Asienko R oby Wam ta woda ciepla woda poleciala bo bez niej jest masakra, u nas od wczoraj w nocy znowu przymrozki i na noc zostawiamy kran odkrecony zeby tak leciutko sobie kapalo. No a jak my wyjedziemy to znajomi beda wieczorkiem zagladac dokarmiac królika i te wode odkrecac zeby po powrocie sie nie okazalo ze znowu nam zamarzlo.

.

Hydraulik miał się pokazać wczoraj i go nie ma:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, a zimna woda leci, ogrzewanie działa, ale ciepła nie leci, jakby zabrakło wody w rurach czy coś, chodzimy wkurzeni:crazy::angry:

No i nie taki diabeł straszny...:-D
Widziałam tu różowe bojówki:tak:...Ale nie powiesz,że nie kupiłabyś córce takich różowych futrzanych kozaczków jakie sama posiadasz?:-D(albo posiadałaś)I w ogóle córę sobie możesz ubrać na wzór mamy i będziecie siostry udawać:-D

Ania ma takie różowe bojówki:tak:. W ogóle czytałam, że róż ma być kolorem sezonu:-D, także Misiu córci jak najbardziej Ci życzę i Tichonkowi też:-p

Vikamcia
dobrze, że wizyta udana

Ale dziewczynki najfajniej jest ubierać na taką laleczkę-potem przynajmniej nie wyrośnie z takiej Doda-za młodu przesyt różowego i nie oczadzieje na starość;)A tak -dziewunia ubierana na cłopczyka potem ma tak ogromną chęć pokazania jaka to ona dziewczęca:(...Ja jak widzę te wszyskie sukieniusie i buciczki najchętniej wszystkie je bym kupiła:))

A to ja też:tak:Może nie falbanusie,tiule i inne korony na głowie ale spódniczki,dziargane na szydełku czapusie i inne takie slodkoście to jak najbardziej:tak:No ale syna w to nie ubiorę:baffled:

Albo ja wiem,dziewczynki to ojcami tak potrafią zawładnąć,że boisz się o swoja pozycję:-D:-D:-D

i tu sie zgodze..moj P to fizia ma na punkcie Ewuchy...corunia tatunia jak sam mowi..hihi...wiec Misia...nie badz taka i daj A poszalec za corcia.... Ty juz masz swojego synusia wiec niech i on ma swoja corcie...
no coz ale ja obstawiam ze bedzie chlopak

reklama
hej, rano wstalam, bo musialam isc na badania krwi:baffled:. ale bardzo dziwnie, ostatnio lekarz powiedzial ze takie sobie mam te wyniki i musze brac Eltroxin, a dzisiaj byl inny lekarz i byl zdziwiony ze mam powtarzac badania krwi bo wedlug niego to te ostatnie nie byly takie zle. Dopiero wrocilam i wcinam sniadanko, a zaraz znow wybywam bo poczta czeka, raczej rachunek za prad:baffled:.
A co do coreczek tatusia, to jest w tym sporo prawdy. Moj maz nadal uwaza, ze jestem oczkiem w glowie mojego taty;-). Ja z moim tatkiem to nie mamy problemow z komunikacja. Jak kladl panele w domu to ja mu pomagalam, caly dom oblozylismy. Jak kupil nowy silnik do samochodu to najpierw przyjechal mi go pokazac:-p. Ja jak wracalam z zakupow to zawsze pokazywalam co kupilam nawet bielizne.:tak: Mimo ze mam jeszcze 2 siostry mlodsze to chyba ze mna ma najlepszy kontakt.
Ale z mama mam takie same relacje.
Moj P chyba czeka na dziewczynke, bo zawsze jak jestesmy w sportowym sklepie to pyta sie czy jak bedzie dziewczynka to bedzie mogl ja w dresiki ubierac. Ja nie mam nic przeciwko.

Pozdrawiam cieplutko
Zdrowka dla chorowitkow.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry