misia83_83
Mama Alusia i Tymusia
Tichonek- rozowy kolor to ja kocham..moj ulubiony! Tylko te falbaniska, tiary....kokardeczki i sreczki....jak bedzie laska to w rozowych bojowkach i czapce z daszkiem!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
witam mamusie
tu tez sie przywitam zebyscie o mnie nie zapomnialy
jak wam ida przygotowania do swiat?? ja nawet choinki ze strychu nie zrzucilam jeszcze
milego dnia
choinki tez jeszcze nie mamy ubranej moze w piatek ubierzemyEhhh Asienko R oby Wam ta woda ciepla woda poleciala bo bez niej jest masakra, u nas od wczoraj w nocy znowu przymrozki i na noc zostawiamy kran odkrecony zeby tak leciutko sobie kapalo. No a jak my wyjedziemy to znajomi beda wieczorkiem zagladac dokarmiac królika i te wode odkrecac zeby po powrocie sie nie okazalo ze znowu nam zamarzlo.
.

, a zimna woda leci, ogrzewanie działa, ale ciepła nie leci, jakby zabrakło wody w rurach czy coś, chodzimy wkurzeni

No i nie taki diabeł straszny...
Widziałam tu różowe bojówki...Ale nie powiesz,że nie kupiłabyś córce takich różowych futrzanych kozaczków jakie sama posiadasz?
(albo posiadałaś)I w ogóle córę sobie możesz ubrać na wzór mamy i będziecie siostry udawać
![]()
. W ogóle czytałam, że róż ma być kolorem sezonu
, także Misiu córci jak najbardziej Ci życzę i Tichonkowi też
Albo ja wiem,dziewczynki to ojcami tak potrafią zawładnąć,że boisz się o swoja pozycję![]()
. ale bardzo dziwnie, ostatnio lekarz powiedzial ze takie sobie mam te wyniki i musze brac Eltroxin, a dzisiaj byl inny lekarz i byl zdziwiony ze mam powtarzac badania krwi bo wedlug niego to te ostatnie nie byly takie zle. Dopiero wrocilam i wcinam sniadanko, a zaraz znow wybywam bo poczta czeka, raczej rachunek za prad
.
. Ja jak wracalam z zakupow to zawsze pokazywalam co kupilam nawet bielizne.
Mimo ze mam jeszcze 2 siostry mlodsze to chyba ze mna ma najlepszy kontakt.