Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Didi hehe ale się uśmiałam teraz musisz się zreflektować zarzuć na grzbiet jakąś halkę a chłop zapomni szybciutko
:![]()
heeee z skad ja to znam HIIIIIhahaha...odrazu przypomnial mi sie P jak wczoraj wieczorem mowi" zaozylabyc jakas ladna koszulke dla mezysia i wygladalabys sexi a nie zakladasz piziame , zaciagasz spodnie pod cycki i wygladasz jak obelix ..masz ladnie wygladac w lozku a nie smiesznie.." hahaha... ale ja chora jestem i ma byc mi cieplutko w dupsko a nie woac o katach jak odkryje sie... a pozatym mam jeszcze @ wiec koszulka jak narazie odpada.
Anineczko...hehehe niezle zyczenia...
no i blizniaki z tego wyszły:-dWitam Was ciepło dziewczyny!
Ja właśnie jestem w 8 tygodniu ciąży z bliźniakami i mieszkam koło Cork
didi mi keidys maż powiedzial zebym sie ubrierała sexi do łóżkato mu odpowiedzialam że ciutke za zimno w domu mamy , to zaczął pokrecać piec
)
Asienko to teraz masz bojowe zadanie specjalne aby nauczyć Anię schodzić tyłem bądź upierdliwa i powtarzaj i pokazuj po 1000 razy na minutę aż w końcu załapiena mnie widoki typu Wiktor na parapecie na stole czy jak ostatnio wymyślił że stanie na tacce krzesełka do karmienia
już nie robią wrażenia on jak kot spada zawsze na cztery a właściwie to rzadko spada ;-)prędzej sam sobie specjalnie krzywde zrobi jak przez wypadek
ostatnio mamy na tapecie walenie głową o kafelki
jak ostatnio źle się rzucił i trafił w dywan to się zdziwił przesunąl i łup
![]()
, moja głową w ścianę uderza, jak się złości
, tak tyłem aaa , no i na tapecie jest ostatnio wywalanie wszystkiego za szafki i kręcenie się w kółko
no i blizniaki z tego wyszły:-d

Muszę przełożyć wizytę