reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam.
U nas dzis juz z pupcia Tobiego minimalnie lepiej.Choc nadal mocno odparzone,szczegolnie dwa placki sa jakby wyzarte.Ale dzis caly dzien z gola pupcia lata to juz mu ten bol nie dokucza.Pauletta tormentiol od Ciebie stosowalam i pomagal,ale przy nastepnej kupce bylo to samo.Tak wiec jestem zaopatrzona w kilka specyfikow.Dzis Tobi zjadl cale pudeleczko jagod i jak narazie juz ktoras godzina bez kupki.Kamcia tym razem krochmalu nie stosowalam,bo Tobi od jakiegos miesiaca bardzo boi sie kapac.Nie wiem co sie nagle stalo,bo uwielbial sie pluskac.a teraz na sile szybko musze go myc i za adne skarby nie chce siasc do wody.
Misia nie trzymaj nas w niepewnosci:tak::-)
Moniadan a Ty sie nie przyznawaj,ze wiesz tylko zaraz nam tu zdradz ta tajemnice:-D
A my za kilka dni bedziemy juz tak naprawde,naprawde sie starac...o dziewczynke-zobaczymy czy cos zdzialamy:-)

reklama
Witam
Misia no i jak tam??:)
Anieczko a ty kupiłąs juz test?
No okazuje sie ze L też sie wczoraj żle czuł, a on jadł Kebab z Christmas Market i Olivier wziął od niego gryza, i to chyba efekt:/ Spał dzis w dzień i chodzi słaby. Ale mam nadzieje że bedzie ok.
wiesz co..Marta wczoraj tez zle sie czula i to bardzo ...juz bylam gotowa na przyjazd Julci ...ale okazal sie falszywy alarm ... bo to jakis wirus ja dopadl i Julcie...

Misia..no dalej mow szybciutko

MISIA GRATULACJE WIELKIE SYNUSIA,
Widze ze w nastepnym roku same chlopczyska sie rodza.
widzialam misia zdjecia na nk.masz identyczny brzuszek jak moj.
ciumka
WIJJ

Ostatnia edycja:
witam z wieczora!
misia-gratuluje i tutaj!Fajnie ze masz,jak chcialas!:tak:;-):-)

U mnie nareszcie swiatecznie.Chatke ogarnelam,przystroilam wewnatrz(zewnetrzna to robota dla A.)Choinka stoi..Czas sie wziac za gotowanie;-)

lece kimac bo padam..
spokojnej nocki!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry