reklama

Mamy z Irlandii!!

Nie,nie widziałam,bo jak byłam odebrać ten wózek i to on był w magazynie na Finglas,to nie jest sklep:no:A z wózkiem to jest tak,że facet powiedział nam,że zostało teraz 5 wózków w tej cenie z kolekcji 2009,jak je sprzedadzą to już nie będzie miał w tej cenie:no:Co najwyżej sa jeszcze za 269E ale to tylko spacerówki:sorry2:Dlatego kupiliśmy już teraz bo cena super więc skorzystaliśmy:tak:A najpierw zakładałam,że luty-marzec kupimy,no ale już z głowy:-)
Najdroższe rzeczy mamy:tak:Wózek,fotelik,łóżeczko,pościel,komodę:tak:Ale jeszcze i tak trochę tego będzie:tak:

aha to nie wiem mi napisal ze sklep hehhe :-) nic pogadam z J zobacze co on na to czy teraz sie zdecydujemy kupic czy tez nie choc ja bardzo bym chciala bo mi sie ten wozek strasznie podoba ale znajac mojego J to powie ze jeszcze czas i kupi na ostatnia chwile tak jak bylo jak Nacia sie urodzila pojechal po lozeczko do chyba najdrozszego sklepu mamas&papas 350 za lozeczko dal plus 150 materac dodam ze ja wtedy byalm w kraju :-)

Anieczko to sie testuj testuj i pisz :-)

ide robic obiad

reklama
witam sie z Wami!
ostatnio cos mi nie po drodze z klikaniem..:sorry:
Wczesniej porzadki,po ktorych juz wlasciwie sladu nie ma;-)a od wtorku @, co mnie uczynilo baba nie do zycia:zawstydzona/y::dry::eek:Niech juz sobie pojdzie zanim mnie zaleje..:-(

anineczko-i mnie sie wydaje ze jajeczko sie zagniezdzilo...:tak:3mam kciuki!
Tichonek-sliczny wozio!Fajnie ze sie wam udalo wyrwac taniej.Gratulejszyn!

Nie wiem co komu jeszcze:sorry::no:Trza by sie wdrozyc na nowo i pisac po przeczytaniu a nie za jakis czas:eek:

U nas w sumie nic nowego.Mala zaczela wczoraj smarkac:eek:Oby ta woda z nosa nie zamienila sie w nic powazniejszego..Generalnie przestawila sie ze spaniem troche. Idzie na drzemke 12-13ta,a nie o 10tej jak do tej pory.Jest wszedzie,a ostatnio najchetniej u mnie na rekach:eek:Bomba.
Choinki o dziwo nie traca:happy2::no:Pokazalam jej bombki i reszte po ubraniu,dotknela, obejrzala i tyle;-)

w niedziele czekaja nas kolejne urodziny i znowu musze robic torta:wściekła/y:ale mi sie nie chce:no::dry:Trza bylo mi schrzanic ostatni to moze nie mialabym zamowienia...:eek:Jakbym nie miala co robic w domu,no!

Ja mam lozeczko z opuszczanym bokiem(choc go nie opuszczam) i wlasciwie nie wiem o jakiej szparze mowa bo u nas takowej niet..

Ide sobie;-)
Milego dnia!

Aniaa z tego co ja zrozumiałam,jak nam facet mówił,to oni-owszem mają sklep,ale te wyprzedawane wózki na sklepie nie stoją tylko są w tym magazynie:tak:W sklepie są wózki już w regularnej (czytaj wyższej) cenie,łóżeczka,pościele i takie tam..Powiedział,że im się nie opłacało 11 wózków wstawiać do sklepu i miejsce zajmować jak one z magazynu i tak im dobrze schodzą,bo jak mówiłam już tylko 5 zostało (ten co Tobie sie podoba-1)Na sklepie stoją wóżki już z nowej kolekcji:tak:
Anineczko,boszsz...kilka godzin,ja chyba oszaleję:-D
Ale zaraz nam tu pisz i nowy suwaczek wstawiaj:tak:
A co się takiego złego stało w nocy,że od rana tak się spłakałaś?:sorry2:

WITAM

Tichonek piekny wozeczek:) no a najwazniejsze w tym wszystkim ,ze TOBIE sie podoba.....bo jak dla mnie to ma zajwieksze znaczenie,aby wozek byl dla danej osoby idealny a nie dla kogos:-p bo w koncu TY bedziesz nim jezdzic,prawda?

Anineczka trzymam kciuki

ech....lece......bo cos mi tu zalatuje hehheheheh......trza zmienic bombe ekologiczna:-D

Anineczko..hihi testu testuj...i oby byly te 2 krechy :)

jeszcze co do wozkow..to jak dla mnie fura powinna dobrze sie prowadzic ..bys zwrotka i latwa przy podjazdach no i oczywiscie jak chwyci sie ja w rece to czuc sie dobrze

Ale świetne to torty:tak:
Tak,Aga,masz absolutną rację.
I Ty,didi też:tak:Ja muszę mieć,lekki,zwinny wózek bo raczej wszędzie pieszkom bierzę więc bez dodatkowych utrudnień musi być:-D
Acha,przypomniało mi się,że ViKamciaG wczoraj pytała dlaczego nie chcę wiecej dzieci...
Otóż sprawa wygląda tak,że ja więcej dzieci mieć nie powinnam,tak mi lekarz powiedział,a to związane z moimi komplikacjami przy pierwszym porodzie:sorry:Lekarz powiedział,jeszcze tylko jedno i koniec:sorry:

Ostatnia edycja:
dzien doberek,cos mi internet nawala i nie zagladalam tu dawno.
ANINECZKO trzymam mocno kciuki,nie stersuj sie perelko bo nie warto.kobieta w ciazy sie nie wolno stresowac.

Ja też mam łóżeczko z opuszczanym bokiem, ale teraz go nie opuszczam, wyciągnęliśmy dwa szczebelki, żeby Ania mogła wchodzić i wychodzić, kiedy chce

Dziecko spało to mamusia się wyszałerowała i poprasowała, a teraz zjadamy podwieczorek

reklama
Aniaa83 no to zapraszam na kawkę i ciacho :-) choć masz troszku daleko ale dla chcącego nic trudnego :-D:-p
Tak Tichonku każdy ma swój gust i o nim się nie dyskutuje jak się podoba Tobie to innych zdanie już jest w tym momencie nie ważne :tak::-p
Anineczko oj trzymam kciuki trzymam :tak:

A w ogóle chciałam się czymś pochwalić znowu się popłakałam dziś ze szczęścia bo....Wiktor zrobił siusiu do kibelka w przedszkolu
Wiktorek ma taki zeszyt który codziennie zabiera ze sobą do spec. przedszkola i tam mi codziennie piszą co robili z Wiktorkiem i jak się zachowywał itp. no i dziś przeczytałam właśnie że zrobił wee na toilet :-D:-D:-D to już pierwszy krok do sukcesu jupiiii :-)
http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=10

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry