reklama

Mamy z Irlandii!!

lubiczanko.. nie wiem w co ręce wlozyć:dry: dziewczynki moje ok- dziękuje:-) za tydzien w czwartek idą ostatni dzien do szkoły / przedszkola a pozniej słodka laba;-) jak u większosci chyba. A ja sie krzątam- kompletuje prezenty a i tak pomysłów mało- zwłaszcza dla G.

Na dodatek jakiś czas temu mój lanlord obiecał mi jakiś mały remoncik kuchni, bo przeciez zal.pl normlanie a raczej zal.ie :-D i mówił,ze przed świetami powinien zdazyc- ale nie powiedział,ze pare dni przed:eek: i tak sobie wszystko w lesie mam, bo czekam na jakąś konkretną jego decyzje. MOze najlepiej niech od srody przyszłej zacznie:eek::dry:

i tak to wlasnie...

ps. a brameczki są Twoje;-)

reklama
Margaritta-mordeczko moja kochana-chyba jednak sie będziemy musieli na Dublin ruszyć:))))Nic mi nie mów o prezentach-dzieci to "pikuś",ale ten J....ZERO pomysłu:/Mam nadzieje,że landlord się wreszcie obudzi-a może lepiej Wy mu przypomnijcie???

Hello mamusie.
U nas mimo,zu pupcia juz wyglada o niebo lepiej to i tak nie jest dobrze.Od nocy walczymy z wysoka goraczka,ponad 39 st.Udalo mi sie zbic,gdy po popoludniowej drzemce podskoczylo do 39.6.Jak na razie udalo mi sie znowu zbic,ale nie do konca.Tak wiec jak nie urok to...
Pauletta brawa dla Wiktorka.
Anineczko nastepnym razem sie uda,napewno:tak:

Kurcze a juz myslalam ze u anineczki cosik bedzie :(
Jutro wielki dzien w szkole CONCERT ale sie stresuje jakbym to ja miala wystepowac a nie kapelek:))))
No i musze sie pochwalic ze juz od paru dni czuje ruchy dzidzi:))))

Witam
Ja jak zwykle busy, wczoraj nakleiłam tych pierogów , chce sie tez zabrać za krokiety.
Dzis przyszła paczka z prezentami z Polski dla Oliviera od chrzestnego, jak sie ucieszył:))
Wszystkie gry juz wypróbowalismy, a teraz on sie zabawka bawi w wannie.
Zrobilismy tez łancuch na choinke i jak łądnie wygląda:))

Anieczko next time!!:)

Widze że u Was tez powoli przygotowania idą:))
Wózek widze bardzo fajny!
Dużo zdrówka chorowitkom życze.
Miałam coś jeszcze pisać ale zapomniałam..

Ojej,anineczko a ja też myślałam,że jednak...Coś Ci natura figle płata:dry:I jak już wcześniej wspomniałam,next cykl cały dajecie czadu:tak::-)
Biola,cudnie to poczuć,co?Mój dzieć dziś też cały dzień fika,kiedy on odpoczywa?:-D
A mój Radek jutro ze szkoły na pantomimę jadą,tyle dobrze,że będzie rozumiał:-D:-D
No i mam go odebrać o 14-tej:tak:Godzina więcej spokoju w domu:-p

Ostatnia edycja:
Ojej,anieneczko a ja też myślałam,że jednak...Coś Ci natura figle płata:dry:I jak już wcześniej wspomniałam,next cykl cały dajecie czadu:tak::-)
Biola,cudnie to poczuć,co?Mój dzieć dziś też cały dzień fika,kiedy on odpoczywa?:-D
A mój Radek jutro ze szkoły na pantomimę jadą,tyle dobrze,że będzie rozumiał:-D:-D
No i mam go odebrać o 14-tej:tak:Godzina więcej spokoju w domu:-p

ach tichonku cudnie cudnie:):))

reklama
Pauletta brawa dla Wiktorka!!!
Anineczko:-(a tak czekalam na dobre wiesci:-(ale innym razem sie uda!!!SIE Uda!!!sie uda!!!!;-):tak:

mlody na szczescie spi...oj jak ja mialam go dzis dosc:sorry2::zawstydzona/y:...a 19 juz sie modlilam zeby 20 byla...i poszedl spac:dry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry