reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Hejka dziewczyny.

Podczytuje was ale nie pisze. Nic mi sie nie chce ostatnio, dzisiaj jakas zmeczona jestem i irytuje mnie wszystko. Mam jakiegos nerwa.

Ciekawe jak tam martuśka23, z suwaczka wynika, ze jeszcze 12 dni jej zostalo

ViKamciaG a mówiłam że to fajnie wygląda :tak::-):-)
Anineczko ja kciuków nie puszczam dopóki plusika nie będzie ;-)

Dzięki dziewczyny to już początek sukcesu że w ogóle siada na kibelek bo wczesniej to jakby płonął żywym ogniem no za chiny ludowe nie udało się go posadzić :no: niestety póki nie dojdziemy skąd jego problemy gastryczne (chodzi mi o non toper luźny stolec) pieluchy i tak będą :no: bo w tym przypadku nawet nei ma mowy o wstrzymaniu :sorry2::sorry2::sorry2: ale super że już cokolwiek zrobił normalnie każdy jego postęp wywołuje u mnie lawinę szczęścia ..jak widzę że co raz więcej rozumie ...jak używa co raz to nowych słów ...dużo mu dają oba przedszkola i boli mnie za każdym razem jak musi rezygnować chociażby z powodu choroby :sorry2: już się nie moge doczekać jak w styczniu bedzie miał bardzo ważny zespól który może zadecydować o diagnozie w końcu wtedy będziemy wiedzieć na czym stoimy :tak: to się nazywa Autistic Diagnostic Observation Schedule i od tego wsio zależy :tak: no i od badań krwi które ma mieć wykonane ale też czekam na termin i się doczekać nei mogę ehhh :sorry2:

witam
Antek w szkole,w końcu :-D jeszcze tydzień szkoły i znowu laba 2 tygodnie :sorry2: Kiedy to moje dziecko pochodzi dłużej to nie wiem :no:
U nas mroźno z rana,a chyba jakieś filtry mam do wymiany bo nie chcą mi się szyby odmrażać jak dmuchawę włączam :dry: no więc czajniczek poszedł w ruch :-D

Pauletta pomału,małymi kroczkami a wszystko się ułoży.Faktycznie przebywanie Wiktorka wśród dzieci przyniesie same benefity :-):-) cieszę się,że tak optymistycznie do wszystkiego podchodzisz :-) A powiedź jak jego relacje z siorką? ;-)

AsieńkoM głowa do góry ;-):tak::-)

Lubiczanko ja też mam problem z prezentem dla M...ale nie będę się tutaj wypowiadac bo jeszcze tutaj zaglądnie.
A właśnie,J zakończył udzielanie się na forum? :-D

A ja wymyśliłam,że nasze dzieci też zrobią sobie prezenty na wzajem.
Ja wezmę Antka a M Mateuszka do sklepu i w tajemnicy kupią sobie prezenty.Niech się uczą,że nie tylko się dostaje prezenty,ale również obdarowywanie sprawia radośc :-)
Co prawda pewnie się sobie wygadają,ale spróbuję :tak:

no nic,piję kawkę i uciekam do roboty :-)

reklama
Bry:-)
Za oknem biało ale to nie za sprawą śniegu ale szronu,-5 st.:happy2:Śnieg miał być wczoraj ale niet:no:
Mój mąż wczoraj wrócił z pracy o 21:30:szok::baffled: i dziś wcale się lepiej nie zapowiada,ale będzie musiał się urwać bo z Radkiem do lekarza,a i ponoć jutro i w niedzielę też pracuje:wściekła/y:Ale jutro...powiedział,że ma wszystko w d.... i się urywa z roboty do żoneczki:-)
anineczko,super pomysł:tak:
Idę rosoła gotować:tak:
Mam czas do 14-tej bo dziecko na wyjeździe;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry