_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
no i cała ściana pomalowana...
anineczko nasytępnym razem będzie ok....
zdrówka dla chorowitek

anineczko nasytępnym razem będzie ok....
zdrówka dla chorowitek
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

bo tak szczerze to zabrakło białej farbyVikamcia jednak nie stanela na Twoim;-)![]()
:-):-)
niestety póki nie dojdziemy skąd jego problemy gastryczne (chodzi mi o non toper luźny stolec) pieluchy i tak będą
bo w tym przypadku nawet nei ma mowy o wstrzymaniu 

ale super że już cokolwiek zrobił normalnie każdy jego postęp wywołuje u mnie lawinę szczęścia ..jak widzę że co raz więcej rozumie ...jak używa co raz to nowych słów ...dużo mu dają oba przedszkola i boli mnie za każdym razem jak musi rezygnować chociażby z powodu choroby
już się nie moge doczekać jak w styczniu bedzie miał bardzo ważny zespól który może zadecydować o diagnozie w końcu wtedy będziemy wiedzieć na czym stoimy
to się nazywa Autistic Diagnostic Observation Schedule i od tego wsio zależy
no i od badań krwi które ma mieć wykonane ale też czekam na termin i się doczekać nei mogę ehhh 

a ja po skrobaniu samochodu zasyp[ało nas wczoraj
;-) jakie to relaksujące z rana jest mmmmm od razu kac poszedł w cholerę 

jeszcze tydzień szkoły i znowu laba 2 tygodnie
Kiedy to moje dziecko pochodzi dłużej to nie wiem 
no więc czajniczek poszedł w ruch 
:-)

Śnieg miał być wczoraj ale niet

i dziś wcale się lepiej nie zapowiada,ale będzie musiał się urwać bo z Radkiem do lekarza,a i ponoć jutro i w niedzielę też pracuje
Ale jutro...powiedział,że ma wszystko w d.... i się urywa z roboty do żoneczki:-)
Mam czas do 14-tej bo dziecko na wyjeździe;-)