Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
idę z nią po południu znowu do lekarza niech coś wymyślą bo ja się nie mogę patrzeć jak ona się męczy
acha i ja wodę mam chociaż tyle dobrze ;-) ale ciśnienie jakieś słabawe 
GalwaySPCAhej;-)
no nie moge! właśnie przed chwilą hania miała atak złości zaczeła sie drzeć bo poszła na kare, żeby sie uspokoić i słysze jak ktoś dzwoni i wali do drzwilece otworzyc a tam jakas babka w szlafroku i do mnie : dzieńdobry po polsku
mieszkam tutaj półtorej miesiąca i te dziecko zawsze sie tak drze, nie mysli pani, ze sa jakies srodki na to zeby je uspokoic?
a ja do niej, moje dziecko ma wlasnie atak zlosci i probuje sie uspokoic w soim pokoju, nie zamierzam je sprac tylko dlatego zeby pani obok miala spokoj
i zamknelam jej drzwi przed nosem
![]()

co dziwne babsko!!!!ale dobrze jej odpowiedzialas
Lubiczanko zdrwka dla malego!!!!Witam
a ja oszaleję-bez kąpieli 2gi dzień(((wczoraj rozwozili wodę,więc pewnie to coś na dłuższą metę...
Daniel mi chyrla jak stary gruzlik-muszę jakiegoś lekarza znalezć,bo 3noce bezsenne-płuca wypluwa,jeść nie chce-normalnie życie jest takie"cudowne"...Na pocieszenie mam tylko to,że szukamy wczasów na kwiecień-na Święta-póki co obstaję przy Egipcie,ale zobaczymy))))

ja juz chce sie z niej wypisac.....