reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

ooo Asienko nie masz wody???
chyba Wam zakrecili co?naprawiaja pewnie?

dzis u nas na osiedlu przed jednym domem cos tam robili przez caly dzien prawie...chyba rure im rozwalilo:sorry2:

reklama
witam,
a ja caly dzien smarcze i chyba mnie cos probuje rozlozyc, ale nie dam sie;-).
U nas woda jest tylko dlatego ze wczoraj odkrecili samowolnie "tacy" od nas z osiedla, generalnie odkad sie wprowadzili to ciagle sie cos dzieje, ale tym razem to akurat sie przydali. Ja narobilam prania ze nie mam gdzie wieszac.
sandrulinska- ja pewnie zrobilam bym tak samo:tak::-)
lubiczanka- zdrowka:tak:

A ja właśnie spod prysznica wyskoczyłam:))))jak miiiiłooooo-każdej,która nie ma zapraszam jutro na kąpiel połączoną z Sylwkiem-mamy już paluszki:))))
Wiesieńko-Tobie również zdrówka

Matko z dzieckiem!:szok:Jak tak czytam o tych Waszych brakach wody to se myślę,że może dobrze,żeśmy wyjechali bo może też by u nas wody nie było:sorry2:A tak to przynajmniej tego nie odczuwam:-D
Kamcia w Polsce śniegu a śniegu:tak:Mróz i ogólnie zima trzyma:tak:
Ktoś pytał kiedy mam USG...11-tego:tak:,genetyczne i mam nadzieję,że wsio w porządeczku będzie:tak:
Niom,Lubiczanko już połowa:szok:Aż szkoda,że ten piękny stan tak szybko przemija:sorry2:
Lecę ciacho spiekać:-p

"Most parts of the country will see a resumption of normal water supply within the next two days, but Dublin restrictions are expected to remain in place until 10 January."

no oby to nie było prawdą Margaritko :sorry2::dry:

hejka jeszcze z Polszy.Mielismy wrocic 29 ale M tak nie chcial wracac wiec zakupil nowe bileciki na 1 stycznia lot powrotny naszczescie bedzie wieczorem wiec zdazymy wytrzexwiec po sylwestrze:-D. A tu mrozzzzzz zimnica a od jutra znowu ma padac snieg, wiec Miska Tichonku milego pobytu w Pl i grubo sie ubierajcie zeby brzuszki Wam nie zmarzly.
Znajomy który dokarmia naszego krolika mówil ze u nas tez wody nie bylo wiec dobrze ze nas tam nie ma teraz bo bym oszalala(a 11 dni bez wody juz raz przezylam)mam nadzieje ze jak wrocimy to juz bedzie....
Szczesliwego Nowego Roku wszystkim juz teraz zycze bo nie wiem czy jeszcze tu lukne

hej:-)

anineczko moja droga więc dopisz mnie na liste bo zabrali nam wode z samego rana,bądz w nocy:wściekła/y:dobrze ze wczoraj wzięłam długąąąąąąąąą kąpiel:tak:

kasiuleczka a ty może z Katowic lecisz tak jak mój wujek??:happy2:

Szymek odkąd złożyłam mu łóżeczko i śpi na takim małym to budzi sie raz albo tak jak dzisiaj zjadł o 7 i dalej chrapie i potrafi tak do 9:-Dco mi sie bardzo podoba:tak:tylko zebym ja mogła jeszcze spac:dry:

dziewczyny szczęśliwego nowego roku!!!

reklama
Hejka,

U mnie wczoraj tez odcieli wode:tak:, tylko ja sie rano gapnelam;-), bo slabe cisnienie w kranie bylo i nie slyszalam jak woda nalewa sie do glownego zbiornika, wiec oszczedzalam:-), a wieczorem pojechalam z mezem po wode i jak wrocilismy to okazalo sie, ze juz woda jest i zbiornik sie napelnil:tak:;-). A maz sie martwil, ze sie nie wykapie:eek:.
Musze zaraz naczynia pozmywac, szybkie pranie i glowe umyc a zeby wygladac jak czlowiek w ostatni dzien roku:-D.

Milego dzionka zycze:tak:

Do góry