reklama
wiesienka123
mama Asi
witam,
a ja caly dzien smarcze i chyba mnie cos probuje rozlozyc, ale nie dam sie;-).
U nas woda jest tylko dlatego ze wczoraj odkrecili samowolnie "tacy" od nas z osiedla, generalnie odkad sie wprowadzili to ciagle sie cos dzieje, ale tym razem to akurat sie przydali. Ja narobilam prania ze nie mam gdzie wieszac.
sandrulinska- ja pewnie zrobilam bym tak samo
:-)
lubiczanka- zdrowka
a ja caly dzien smarcze i chyba mnie cos probuje rozlozyc, ale nie dam sie;-).
U nas woda jest tylko dlatego ze wczoraj odkrecili samowolnie "tacy" od nas z osiedla, generalnie odkad sie wprowadzili to ciagle sie cos dzieje, ale tym razem to akurat sie przydali. Ja narobilam prania ze nie mam gdzie wieszac.
sandrulinska- ja pewnie zrobilam bym tak samo

lubiczanka- zdrowka

asienka_r
mama Ani i Gabrysi
ooo Asienko nie masz wody???
chyba Wam zakrecili co?naprawiaja pewnie?
dzis u nas na osiedlu przed jednym domem cos tam robili przez caly dzien prawie...chyba rure im rozwalilo![]()
Na szczęście nie, ale i tak masakra

lubiczanka
Fanka BB :)
A ja właśnie spod prysznica wyskoczyłam
)))jak miiiiłooooo-każdej,która nie ma zapraszam jutro na kąpiel połączoną z Sylwkiem-mamy już paluszki
)))
Wiesieńko-Tobie również zdrówka
Wiesieńko-Tobie również zdrówka
Tichonek
Mamusia Radusia i Matusia
Matko z dzieckiem!
Jak tak czytam o tych Waszych brakach wody to se myślę,że może dobrze,żeśmy wyjechali bo może też by u nas wody nie było
A tak to przynajmniej tego nie odczuwam
Kamcia w Polsce śniegu a śniegu
Mróz i ogólnie zima trzyma
Ktoś pytał kiedy mam USG...11-tego
,genetyczne i mam nadzieję,że wsio w porządeczku będzie
Niom,Lubiczanko już połowa
Aż szkoda,że ten piękny stan tak szybko przemija
Lecę ciacho spiekać

Kamcia w Polsce śniegu a śniegu

Ktoś pytał kiedy mam USG...11-tego

Niom,Lubiczanko już połowa

Lecę ciacho spiekać

anineczka
królowa mrówek :P
"Most parts of the country will see a resumption of normal water supply within the next two days, but Dublin restrictions are expected to remain in place until 10 January."
no oby to nie było prawdą Margaritko

no oby to nie było prawdą Margaritko

kasiuleczka25
Fanka BB :)
hejka jeszcze z Polszy.Mielismy wrocic 29 ale M tak nie chcial wracac wiec zakupil nowe bileciki na 1 stycznia lot powrotny naszczescie bedzie wieczorem wiec zdazymy wytrzexwiec po sylwestrze
. A tu mrozzzzzz zimnica a od jutra znowu ma padac snieg, wiec Miska Tichonku milego pobytu w Pl i grubo sie ubierajcie zeby brzuszki Wam nie zmarzly.
Znajomy który dokarmia naszego krolika mówil ze u nas tez wody nie bylo wiec dobrze ze nas tam nie ma teraz bo bym oszalala(a 11 dni bez wody juz raz przezylam)mam nadzieje ze jak wrocimy to juz bedzie....
Szczesliwego Nowego Roku wszystkim juz teraz zycze bo nie wiem czy jeszcze tu lukne

Znajomy który dokarmia naszego krolika mówil ze u nas tez wody nie bylo wiec dobrze ze nas tam nie ma teraz bo bym oszalala(a 11 dni bez wody juz raz przezylam)mam nadzieje ze jak wrocimy to juz bedzie....
Szczesliwego Nowego Roku wszystkim juz teraz zycze bo nie wiem czy jeszcze tu lukne
hej:-)
anineczko moja droga więc dopisz mnie na liste bo zabrali nam wode z samego rana,bądz w nocy
dobrze ze wczoraj wzięłam długąąąąąąąąą kąpiel
kasiuleczka a ty może z Katowic lecisz tak jak mój wujek??
Szymek odkąd złożyłam mu łóżeczko i śpi na takim małym to budzi sie raz albo tak jak dzisiaj zjadł o 7 i dalej chrapie i potrafi tak do 9
co mi sie bardzo podoba
tylko zebym ja mogła jeszcze spac
dziewczyny szczęśliwego nowego roku!!!
anineczko moja droga więc dopisz mnie na liste bo zabrali nam wode z samego rana,bądz w nocy

kasiuleczka a ty może z Katowic lecisz tak jak mój wujek??

Szymek odkąd złożyłam mu łóżeczko i śpi na takim małym to budzi sie raz albo tak jak dzisiaj zjadł o 7 i dalej chrapie i potrafi tak do 9

dziewczyny szczęśliwego nowego roku!!!
reklama
AsienkaM1986
mama Zuzi
Hejka,
U mnie wczoraj tez odcieli wode
, tylko ja sie rano gapnelam;-), bo slabe cisnienie w kranie bylo i nie slyszalam jak woda nalewa sie do glownego zbiornika, wiec oszczedzalam:-), a wieczorem pojechalam z mezem po wode i jak wrocilismy to okazalo sie, ze juz woda jest i zbiornik sie napelnil
;-). A maz sie martwil, ze sie nie wykapie
.
Musze zaraz naczynia pozmywac, szybkie pranie i glowe umyc a zeby wygladac jak czlowiek w ostatni dzien roku
.
Milego dzionka zycze
U mnie wczoraj tez odcieli wode

Musze zaraz naczynia pozmywac, szybkie pranie i glowe umyc a zeby wygladac jak czlowiek w ostatni dzien roku

Milego dzionka zycze