reklama

Mamy z Irlandii!!

hej Mamusie
ehhh a ja od trzech dni nie moge sie rano z lozka podniesc , Oliva tak samo i wstajemy miedzy 10 a 11(nie wiem czy to zmiana klimatu czy co ) a poxniej wszystko w biegu musimy robic. w poludnie wpadl lanlord ze wlasnie wode odkrecili i bedzie przez kilka godzin, na dodatek pokrecil cos przy piecu i przez kilka godzin ogrzewania nie bylo, ale naszczescie udalo sie to naprawic. popoludniu socjal zaliczylismy bo trzeba bylo sie zglosic ze wrocilam. O 16 dostalismy wiadomosc ze jeszcze przez 1,5 godziny woda bedzie wiec wszystko robilismy w biegu (szybciutko pralke wstawilam, M polecial sie kapac poxniej my, jeszcze góra naczyn do pomycia, znowu nalewnie w butelki i do wanny w razie "wu" poxniej szybko obiadek - a na koncu sie okazalo ze o tej godzinie nie zamkneli wiec jeszcze zdazylam pomyc po obiedzie. ehhh a teraz siedze i sie lenie bo nie mam sil.
Biola oj faktycznie wyjazd pechowy,ale nie zamartwiaj sie bo dzidzia wszystko czuje...
Wilwia usmiechnij sie i nie doluj napewno znajdziecie nowy domek...a z drugá dzidziá moze uda sie nastepnym razem, trzymam kciuki.

reklama
Ciao !!

Melduje sie :)

U Alexa byl dzis lekarz i znow antybiotyk- w leb sobie mozna strzelic. Na zapasy lekow wydalam do tej pory ponad 500zl.....ale kupuje wszytsko co mi w rece wpadnie!!! I doopa zbita...zaraz wbije zeby w sciane,a jeszcze kuriera musialam zamowic bo w zyciu sie nie zabuiore! A jeszcze chcialam buty Alowi pokupowac,bo akurat to tutaj sie opyla. W Irl za buciki dla niego zaplacilam 60e a tutaj 69zl....za w sumie takie same!
Nie nadrabiam nic dziewczeta wiec moge miec tylko nadzieje,ze wszytsko u was dobrze. We wtorek wracam i powroce w pelni na lono wasze :)
Buziaki

martuska23 czekamy ze zniecierpliwieniem:tak:
wilwia glowa do gory i do przodu, napewno znajdziesz super domek:tak:, a jak przyjdzie odpowiedni czas to i dzidzia sie pojawi;-):tak:
misia to niezle trzyma Ala:shocked2:

A mnie znowu sciskac zaczelo:sorry:, 2 dni byly spokojne a dzisiaj znow czuje napiecie, ciagniecie w dol i lekkie kucie. A jeszcze jutro ta wizyta w szpitalu:sorry:, az mi sie myslec o tym nie chce. ale jak mus to mus:sorry:.
Dobrej nocki zycze

Hejoo laski :-) nie mam kompletnie czasu na pisanie ale i z ochotą krucho :sorry: P wrócił do pracy i znów ciężko się przestawić na działanie na pełnych obrotach ...choć właściwie po tych dwóch ty:sorry:godniach to raczej cięzko doprowadzić chałupę do stanu używalności powszechnej :-D:-D:-D ja nie wiem jak to działa ale jak mój jest w domu to mi wszystko dezorganizuje i nic mi się nie chce robić :eek::sorry::sorry: ta:sorry:kże dziś wysprzatałam kuchnię jutro tylko lodówka mi została...no i chyba się zabiorę za ściąganie i zmywanie tych wszystkich pierdołek świątecznych ;-)staram się Was podczytywać noi tu się pojawia problem bo podczytuje jak mam czas a później nie wiem co napisać :eek::confused2: pamiętam tylko że...
Wilwia znajdziesz domek dla Was tylko troszkę cierpliwości;-) ja już byłam napalona na inny niż ten w którym mieszkam i właściwie pojechałam oglądać bo mi było głupio odmówić i co...i znalazłam jeszcze lepszy i za chiny ludowe mnie stąd nie ruszą ;-):-D więc i Wy znajdziecie coś w czym będzie się Wam dobrze mieszkało :tak: i ponawiam pytanko ...mysleliście o Tuam???? dużo fajnych i tanich tu chatek a i z dojazdem łatwo ;-) jak się zna objazdy to i korki można ominąć :cool2:
Misia zdrówka dla Ala ;-)
Martuśka u la la jak czopa się pozbyłaś to już tylko wypatrywać jak to już zaraz będzie ;-):-)
AsieńkaM no i na Ciebie czekamy a raczej na Twoją dzidzie :-)

No i masz babo placek.... Pauletta się podlała to i sie rozpisała :-D:-D buziaki do rana laski ;-)

Witam
Wilwia-a skąd ja to znam?ileż razy my już mielismy właściwie klucze odbierać...Smutne to naprawdę i wiem co czujesz,ale co?Pozytywnie myśl to i zafasolkować się uda a i jakąś chatkę dla siebie idealną znajdziecie/:)))
Misia=zdrówka dla Ala-ale się macie z tym choróbskiem:(
Anineczko-a nie mogli od lipca tych godzin wprowadzić:/
lecę się wypluskać-a Wam dobrego dnia

Witam
Wilwia tulaski dla Ciebie
AsienkoM wiesz, ja tam Cię ruszą na tej wizycie to może dzidziuś już będzie z Wami:-D
Martuśka najważniejsze, że już niedługo

My już od godziny na nogach, jedno pranie ściągnięte, drugie rozwieszone, zupka nastawiona:-)

Witam
Wilwia tulam, napewno znajdziesz super dom.
Misia dużo zdrówka!!
Anieczko dobrze że już wychodzicie z choroby.
Martuśka jeszcze troche i bedziesz tuliła maleństwo:)
Pauletta mi też sie nie chce ściągać ozdób Świątecznych, no ale od dziś mam wolny miesiac wiec pewnie czas znajde.
Monia mozemy zorganizować jakas kawke:))
Ja mam zamiar sie troche polenic zanim zabiore sie za robote, wczoraj np grałam w Sims3 hihi przypomnialy mi sie czasy młodości:)))
Ja dalej czekam na kuriera z sankami i innymi rzeczami z PL juz sie doczekac nie moge. Podobno zapowiadaja śnieg w piątek.

Lubiczanko no i jak mogłam zapomnieć stooo lat dka Dadzi:))

Ostatnia edycja:
ehhh tyle pisania i net zasieg zgubil jzu sie nie moge doczekac kiedy bedziemi mieli nowy ineternet mam nadzieje ze bedzie lepszy niz ten co mamy

Witam

AsienkaM widac maluchowi jeszcze sie nie spieszy obys nie przenosila tak jak Martuska choc Tobie jeszcze 5 dni do terminu zostalo wiec jeszcze ma czas :)
Szkoda ze masz jutro ta wizyte bo jak bys miala w piatek to J by Cie zawiozl bo ma wolny piatek.A nie mozesz kogos poprosic bo tak troche strach jechac autobusem np szwagra:-)

Asienka_R bidna Anulka...moja na szczescie bezproblemowo zniosla zabkowanie ale i tak bylam zaopatrzona w vibrucol w razie w

Misia zdrowka dla synka

Dziewczyny ponawiam pytanie bo tylko Lubiczaka mi odpowiedziala
:tak:

jak dlugo czekalyscie na paszport irlandzki?i jak dlugo czekalyscie na akt urodzenia?
Z gory dziekuje za informacje :-)

A ja jestem mega szczesliwa moja Mama przyleci w czerwcu jak bede na wizycie musze sie dokladnie dowiedziec na kiedy mam termin bo narazie mam 2 terminy :-)
Pranie wstawilam jedno,zaraz drugie obiad mam z wczoraj wiec luzik...moze na jakis spacer sie wybiore z cora

Pytanie do Mam z Galway:-) nie wybiera sie ktoras z WAS do Dublina badz okolice Balbriggan?

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry