reklama

Mamy z Irlandii!!

Madbebe wiem, wiem, ogólnie mówię, są dni, że ciągle głodna i tylko patrzy, co by zjeść, ale jak wymyśla i nic nie chce to serio:no:
Andzulina jak Ci zazdroszczę, że mogłaś Igorkowi włoski podciąć, Ani bardzo powoli rosną, a mi się marzą gumeczki, spineczki:-D;-):-p:rofl2:

Produkcja faktycznie dzisiaj nieziemska i humorki dopisują i pewnie, tak trzymać:-)

reklama
Kamcia-to na kiedy zamówienie realizowac???
andzulina-Danielkowi tez te włosieta kiepsko idą:/nawet po obcieciu i chyba powtórkę trzeba zrobic...
Tichonek-a Ty wiesz,że mnie mysl owulacyjna pewnej pani moderator też od rana nęka:))))
Madbebe-ależ Ci zazdroszczę-mamy,swiniaka...i w ogóle...A Wikusia sliczna jak ta lala:)
Asieńko-to moze Anulce tez podetnij-wiem,ze serce boli na sama myśl,ale podcięcie wzmocni wloski:)

popieram Lubiczankę - u Igora też po ścięciu odrosły gęste, twarde włosy, a nie takie piórka jak miał po urodzeniu. a dlaczego tak się dzieje? nie mam zielonego pojęcia, ale nawet moja fryzjerka w PL mówiła mi, że dobrze jest podciąć dziecku włosy jak będzie miało ok rok. no znam przypadki, że dziecku nie potrzebne podcinanie ani inne takie zabiegi, bo od urodzenia ma bujny fryz - prawda Misia:)
Asieńka - bo my nie podcinamy - my golimy na łyso...:-p no może na jakiś milimetr... wiem, że to radykalne, ale po tygodniu włoski już są i to o wiele lepsze

u nas też pada, a ja muszę wyjść z domu - już się cieszę:/

Nie no pewnie ,ze Dadzia ma mocniejsze włosy bo jest starsza ;-) i regularne przycinanie końcówek zniszczonych,wykruszonych,połamanych sprawia,że wizualnie jest ich więcej ;-)
Pierwsze włoski są też inne u dziecka niż te,które nadchodzą po tym puchu.
No ale ważne,że włosy się wzmacniają ;-):-)

reklama
U nas pada od rana praktycznie:baffled:
mlody po obiedzie jeczal ze chce na dwor ale w koncu zasnal i spi....
chyba dzis sie zajeczy na smierc bo nici raczej ze spaceru!

ale tu dzis wesolo i gwarno!!!
u nas tez zawsze mowili ze jak sie zetnie ze dwa trzy razy dziecku wloski to pozniej sa mocniejsze....i chyba jednak dziala bo widze bo Szymku!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry