pauletta82
Sexy Big Mamma
Hejoo laski:-) no i u mnie powrót do normalności Witia wrócił do obu przedszkoli :-) może w domu już go nie będzie tak roznosiło ;-) ale mój Snoopy się popsuł amortyzator mu poszedł
już znalazłam na szrocie więc jutro prawdopodobnie będzie zrobiony 
AsieńkoM ja chyba jeszcze Ci nie gratulowałam

także robię to teraz najszczersze gratulacje :-)śliczne imię wybrałaś :-):-):-) a początki w karmieniu piersią zawsze trudne później będzie już tylko lepiej;-)
dzindzusi,asieńka_r i ja tak samo

już znalazłam na szrocie więc jutro prawdopodobnie będzie zrobiony 
AsieńkoM ja chyba jeszcze Ci nie gratulowałam

także robię to teraz najszczersze gratulacje :-)śliczne imię wybrałaś :-):-):-) a początki w karmieniu piersią zawsze trudne później będzie już tylko lepiej;-)dzindzusi,asieńka_r i ja tak samo

Wcale nie trzeba!
każda mama powinna zdecydować tak jak ONA się czuje najlepiej jeżeli uważa że karmienie nie jest dla niej to dobrze ...jak uważa że chce to też dobrze... jej ciało jej decyzja i żadna nie sprawi że się jest gorszą matką;-) ja chciałam karmić i przebolałam pierwszy okres wspomagając się nakładkami dzięki czemu aż tak bardzo poraniona nie byłam ale też od początku zakłądałam że nie dłużej jak pół roku bo później wchodzą inne pokarmy i cycek zaczyna się robić wszystkim innym smoczkiem, usypiaczem, uspokajaczem, popitką tylko nie tym aby się porządnie najeść
mi na szczęście udało się dwa razy zrobić to co założyłam ;-) są też decyzje któcyh nie rozumiem u innych mam ale toleruje bo to nie moje decyzje więc mi wara od nich