lubiczanka
Fanka BB :)
Alex-wszystkiego dobrego!!!!To ile stukneło?
))
Wilwia-trzymam kciuki żeby wreszcie się udało
Wilwia-trzymam kciuki żeby wreszcie się udało
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
przeczytalam gin ze spirytusem i se mysle jak ona to moze pica jakieś 3 puszkito mój ulubiony drink
ja nawet kaca po tym nie mam ;-) na drugim miejscu jest gin ze spritem i cytrynką na trzecim malibu ze spritem na równi z Ludwikiem Drozdusi
Anineczko Bry![]()

przeciez po jednym drinku bym lezala i kwiczala....ale czytam dokladniej a tam jest SPRITEM
/.....
)i już szybko odpisuję i zaś muszę spadać
Boszsz...jeszcze parę dni i będę w domku i wreszcie będzie czas na BB i na wszystko inne
Wszystko na miejscu i zdrowe,Młody waży około 0,5kg i ma ok 22 cm
Dobra linijka
Łożysko na razie,na szczęście mi się nie przyrasta,ale jeszcze może zacząć

Witam cieplutko dziewczyny, dopiero dolaczylam dzisiaj. Spodziewamy sie pierwszego malenstwa, termin 5 Sierpnia 2011Ja sie boje zostac w Irlandii po porodzie...
Czy moglaby mi ktos powiedzec jak dodac ten fajny kalendarzyk do profilu - probuje to zrobic od 30 min i nic, pewnie to bardzo proste ale ja jestem calkowicie bezuzyteczna jezeli chodzi o te sprawy))
Pozdrawiam wszystkie mamusie

;-)

to by mnie nieźle sponiewierało 

a próbowałaś malibu ze spritem??? ja odkąd spróbowałam zaprzestałam pić z mlekiem bo mi to nie podchodziło 
Młoda dostała właśnie pierwszy raz pomidorówkę z kurczaczkiem marchewką pietruszką i zacierkami dżizass dwie michy na raz walnęłaa jak się pieniła jak za wolno ją karmiłam
a jakieś 3 puszkito mój ulubiony drink
ja nawet kaca po tym nie mam ;-) na drugim miejscu jest gin ze spritem i cytrynką na trzecim malibu ze spritem na równi z Ludwikiem Drozdusi
Anineczko Bry![]()