reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Basia wysłane ;-)
Lubiczanko aj tam od razu dzielna :zawstydzona/y: po prostu małymi kroczkami do celu a moim słabym punktem są noce kiedy Wiktor przyłazi do nas do wyra powinnam go odstawiać ale wyłazić spod tak ciepłej kołderki to nie dla mnie:no: no i młody pół nocy z nami przesypia :sorry2::sorry2::sorry2: ale czekam na cieplejsze dni i wtedy się i za to wezmę :tak: a Zuzia podobnie jak Danielek da się jej butlę odłoży do łóżeczka i wychodzi a ona sobie zasypia czasem jeszcze włączy sobie pozytywkę chwilę pogada a w rezultacie zasypia i dopiero nad ranem na mleczko się budzi i dalej w kimę :-)

reklama
Witam niedzielnie
A my sie dzisiaj obijamy cieszymy sie spokojem i swoim wygodnym łóżkiem(nie to co w PL)
Pauletta potwierdzam że nauka samodzielnego zasypiania nie jest łatwa, najważniejsze jest być stanowczym i codzienna rutyna zasypiania. U nas Oliviera płacze i walka trwała tydzień a potem jak ręką odjął.
Powiem Wam że jak byłam w PL to babcie usypiały Oliviera i nauczyły go sie modlić , i on mówi że to wierszyk, ale wstyd mi sie zrobiło że sama go do tej pory nie uczyłam:/ Ale od teraz co wieczór bedziemy sie modlić:)

Basia ładne suwaczki:)
Lubiczanko no to kiedy parapetówa??:)
Miłęgo dnia

KAmcia ja pamietam jak bylam mala to bacia zawsze nam mowila ze przed spaniem zawsze trzeba zmowic "paciorek".
Nie raz spalismy u babci i ona nas uczyla...pozniej juz sama klekalam na lozku rece skladalam i mowilam i dopiero szlam lulu.

U nas leje od rana...nic nowego przeciez:baffled::sorry2:

ja gotuje obiady...hmm dla mnie osobno i dla reszty osobno:cool2:

Kamcia-hmmm-nie wiem:/Jak dla mnie i w piątek może byc;))))
Ewelcia-że też Ci się chce:)
Pauletta-a no własnie do tych małych kroczków trzeba mieć cierpliwość:)

witam!
ruch nie wielki na szczescie wiec i do nadrobienia duzo nie ma.;-)

wpadlam w przerwie szykowania obiadkow sie zameldowac:tak:U mnie tez leniwie i ta senna pogoda:baffled:

lubiczanko-sprawnego pakowania!Tylko sie nie przemeczaj w miare mozliwosci!
ewelcia-dobrze Ci.Ja to na gotowanie ostatnio weny potrzebuje:zawstydzona/y:Tzn. na jakies bardziej wymyslne niz schabowy itp.
Diety to nie dla mnie.Mnie nie ma bez slodyczy:no::sorry2::-D
pauletta-ja tez prosze,ja tez:tak: madbebe@gmail.com
kamcia-nic straconego,od czego sa babcie:tak:;-)
W sumie tez moglabym uczyc mala chociaz rece zlozyc i sie przezegnac:zawstydzona/y::blink:

Milej niedzieli!

Witam

Pogoda do bani :wściekła/y: nic sie nie chce normalnie len mnie dopadl ....J w pracy na popoludnie same urzedujemy:-)

Lubiczanko tylko sie nie przemeczaj z tym pakowaniem

reklama
ciao!!

Wszyscy pewnie rodzinnie spedzaja dzien...tylko mo jmaz jeszcze od rana nie wstal....chory....szkoda,ze jak ja jestem chora toniemoge sobietak polezec. Szkoda mi go,jednak tamysl mnie frustruje. Kobiety maja mniejsze prawo do chorowania...a lezecwlozku do 14??? Nie pamietam....
ale nic to...takie zycie...life is brutal

Do góry