reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam w ten deszczowy dzionek

Patrycja zdjecia robisz przepiekne:-)a o znizce bede pamietac :tak:

Asienko _R nie tylko u Ciebie tak jest u nas tak samo wszystko tatus:-)corunia tatusia.Super ze leciecie do Polski i to na jak dlugo :-)no my jak wszystko dobrze pojdzie to w lipcu lecimy

Lubiczanko wszystkie dokumenty wypelniala nam babeczka w biurze my tylko dostarczylismy rachunki i teraz czekamy :-)

Madbebe widze ze sie cieszysz z przyjazdu Teciowej :-D wlasnie doczytalam ze Ty prawie z moich stron ;-)

Tichonek udanych zakupow

Ja dzisiaj zla jak osa:angry:
Mialam robic rogaliki ale drozdzow nie mam a w taka pogode do sklepu nie chce mi sie isc J w pracy wiec lipa

Zdrowka zycze Wszystkim

Ostatnia edycja:
reklama
Hej:-)

Witam nowe mamusie!
AsienkaM- Sliczna ta Wasza coreczka a zdjecia sa przepiekne!!!:tak:
Patrycjabaczkowska- good job!
tichonek- no to udanych zakupow.
gastone- naj, naj dla dziewczynek!
asienko_r- to sie dziadkowie naciesza Anulka.
wszystkim chorujacym -zdroweczka!

Lece szykowac sie na imprezke.
Milej soboty!;-)

Witam
Dzięki dziewczyny za przywitanie:) Ciesze sie że już wróciłam do normalności:)
Rano zawiozłam Oliviera do szkoly i pojechałam na zakupy bo przeciez lodówka putsta (nie było co na śniadanie zrobic hih).
Rospakowalam sie popralam, jeszcze kilka rzeczy do zrobienia, a teraz chwila relaksu przed telewizją N:) Polecam Wam szczerze nawet kanały w HD sa lepszej jakości niz mialam w polsacie, wiecej filmów , bajek, szybkie nagrywanie , przewijanie , i VOD więc już chyba nie bede narzekać na brak filmów w tv:))

Didi bidulko zdrowiej , wiem co czujesz tez chcialam wracac juz do IE do swojego domku:))
Madbebe a kiedy mnie odwiedzisz??:) Dawno sie nie widziałysmy:)
Dzindziusia powodzenia w pakowaniu:)
No i dużo zdrówka chorowitkom!!

Aniaa83-a jak!az poskakuje z radosci na sama mysl:eek::-D
kamcia-trza bedzie cos pomyslec w takim razie:tak:;-)
poki co sama jezdzic sie boje:baffled:po niedzieli wymieniamy wahacz i wreszcie felgi i opony mam nadzieje:nerd:

ja dzisiaj miałąm zły dzie jakiś... znaczy zamulający ,.,..
nawet nie miałąm siły czytać bb.,..
później jak usypiałam małą to razem z nią poszłam spać..
a razem z nami mąż i kot:-p
czyli chyba od pogody tak...:eek:

na szczęście jak wstałam nie boli mnie już głowa bo nie mogłam wytrzymac..
za to boli ząb....:baffled:
jak nie urok to sra**

Hejoo laski :-) widzę że po burzy nastała cisza:confused2: tak produkowałyśice a teraz nie ma co czytać :sorry::sorry::sorry:
Wiktor ma wilekiego guza na czole i sino-czerwoną szramę :-( uciekał przed Daisy i nie trafił w drzwi tylko we framugę :eek:

właśnie widze że cisza...:sorry:

pauletko buziaczek dla Wiktorka w guziolka..
biedaczek oby szybko mu zeszło

prszypomniało mi się .. zrobiłam na dniach zdjęcie tego ząbka córci , teraz już całkiem wyrósł więc może powiecie czy to wkońcu 4 czy 5:-p
P030211_11.040003.JPG

Vikamcia wspolczuje bolu zeba....

Lubiczanko jak tam pakowanie?:-)

Moja cora zrobila sobie drzemke a ja w miedzy czasie strakowalam ziemniaki na placki ziemniaczane i usmazylam,teraz wcinam z cukrem i ze smietana :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry