reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

dzien dobry!
ja tylko na chwile, Asia maluje mi sciany jak tylko zlapie jakis dlugopis albo kredke:szok: a ja chodze i scieram po niej jak sie da oczywiscie.
Asienka R- dzieki za ksiazki ;-) u nas Asia bardziej slucha sie taty niz mnie, ja moge powtarzac w nieskończoność, tata za wszystko chwali ale tez kaze jak trzeba, ja tez ja chwale ale tata to tata a mama to mama- inaczej to wyglada w oczach dziecka:tak::-)
lubiczanka- to jak tak szybko sie je robi to poprosze o przepis jak znajdziesz chwilke
didi- zdrowka zycze:-)

Milego dnia:happy:

reklama
Wiesienko nie ma sprawy.
Tata to największa miłość Ani:-):-):-). Ubieram ją a ona idzie tacie pokazać, czy ładnie wygląda:laugh2::laugh2::laugh2::rofl2::rofl2::rofl2: i stoi przed nim aż tata powie Ale ładna Ania:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2: cyrk i komedia:-);-)

Hej mamcie.
Asia u mnie Max jest po uszy zakochany w tatusiu.Tatus jest najukochanszy.
Kamcia witaj w DOMU!
Misia wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy i zdrowka zycze bo nas niestety opuszcza..

A u nas dzzis stuknelo 6 miesiecy.!!!Jejku jak czas pomyka niedawno z taaaaaaakim balonem chodzilam.Trudno mi jakos uwierzyc.
Dziewczynki mja sie lepiej,my troszke lepiej po antybiotyku.Nie powiedzialam wam ze krazy u nas jakas cholena bakteria ktora atakuje zatoki i uszy.Duzo ludzi chorych na te przypadlosc.Dziwne..Bol nie do wytrzymania!Ja do tego jeszcze angine wiec wogole cacy.No ale jest juz lepiej bo antybiotyk dziala.U mnie jeden minus wasciwie 3.Brak totalny sluchu,wechu i smaku..

Hej!
Widze ze jest sporo chorowitkow i ja dolaczam dzis do was:-:)baffled:
rAnow stalam z bolem gardla i glowy, zawalonym nosem,teraz mierzylam temperature i mam 37,5..
RAno M wzial mlodego na dol a dal mi pospac do 11:-):tak:
Teraz poszli na kawke do kolegi a ja mialam sprztaac bo zaraz mam Nille...ale tak mi sie nie chce ze szok..
Lece nafaszerowac sie leki coby jakos funkcjonowac

Witam sie

wszystkim chorowitkom szybkiego powrotu do zdrowia:tak::tak::-):-)

ide dalej pakowac............ ehhh ile my rzeczy mamy nawet nie wiedzialam:eek:

milego weekendu wszystkim

Bry:-)
Moje chłopaki pojechały na NCT a ja się zaraz idę zbierać bo jak wrócą to tradycyjne sobotnie zakupki trza odbębnić:tak:
kamcia welcome back,a facet co Wam pomógł bardzo w porządku:tak:
Didi o kurczę,ale Cię dopadło:baffled:Zdróweczka:tak:Ewelcia i Tobie również,misia Twojemu A także:tak:
dzdindusia owocnego pakowanka:happy:
Gastone,wszystkiego najlpeszego dla Twoich księżniczek:-)
33.jpg

wiesienko to teraz masz bardzo kolorowe życie:-DNa szczęście mój Radek nie przechodził takiej fazy:sorry:Nigdy w życiu nie rysował po ścianach:-)
Lubiczanko,więc tak...wciągnęłam loda z Lionem,chwilę popatrzyłam w tv i... zasnęłam:eek::-D:-D

Ostatnia edycja:
witam sie!
Polozylam dziecie wiec mam chwilke.A. tez spi bo mame w nocy odwozil.

lubiczanka-mama wyleciala:tak:Nadenerwowala sie jeszcze bo samolot mial ponad godzinne opoznienie.Ponoc jakies strajki w aerlingusie znowu:eek:Na szczescie zdarzyla na autobus do domu.Chociaz tyle dobrze:tak:
Tutaj nie wialo,za to przy ladowaniu byly przeboje:baffled:
Ja tez prosze o przepisik na te drozdzowke:tak::happy:
asienko-
jakby swoja Wikte widziala.Ciagle musze z nia siedziec.Postanowilam juz jakis czas temu wrzucic na luz z obowiazkami domowymi i bawimy sie duzo:tak:Mysle ze i u Ciebie to sie sprawdzi:tak:
Tez planujemy leciec do PL na Wielkanoc.A w marcu tesciowa ma przyleciec...:baffled:Co ja z nia bede tobic 2tyg.?:nerd:
wiesienko-ja jestem z pn.-wsch. Polski,miejscowosc miedzy Suwalkami, Augustowem i Oleckiem;-)

Zdrowka wszystkim chorowitkom!Milego weekendu:tak::happy:

Ostatnia edycja:
reklama
bylysmy na krotkim spacerze, ale zaczelo bardziej padać i wróciłam z Asia do domu

Asienka R- u nas tez jest tak samo jak tata nie powie ze Asia ładnie wygląda tzn ze trzeba sie przebrać:-D tata jest dobry do zabawy, potańczy, ucałuje jak się uderzy, ale jak cos boli albo w nocy na jedzenie to mama, super ze wam sie udalo na tak dlugo, u nas to raczej 2 tyg urlopu i juz dłużej nie da rady:-(.
Tichonek - kolorowe oj kolorowe, a ostatnio to nawet spodnie zaczęła malować:eek:
madbebe- a ja dopiero dopatrzylam ze Ty z pln- wsch:-) a ja z pld- wsch :-)

zdrowka chorowitkom

Ostatnia edycja:
Do góry