reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Hejka.

Tichonek zdroweczka i milego prania, to sama radosc. Ale macie przeboje z autem
Pauletta a jak tam Twoj samochodzik??

tak sie wyspalam dzisiaj:tak:, wczoraj jak Zuzia zasnela po 9 to obudzila sie dopiero o 5 rano a potem okolo 9:-). jak wstalam to myslalam, ze bedzie smetny i ponury dzien ale sie ladnie rozpogodzilo:tak:. Zuzia od 12 do 14:30 spala w wozeczku przed domem na sloneczku a ja w tym czasie wywiesilam pranko, poscieralam kurze, polatalam na odkurzaczu a potem jeszcze umylam podlogi:-p.

A wczoraj bylam w kosciele w moim miescie i zapisalam Zuzie na chrzest:blink:, o nic sie nie pytali, powiedzieli tylko, ze potrzebuja tylko swiadectwa chrztu jednego z rodzicow i akt urodzenia malej.
5 kwietnia mamy spotkanie na ktorym dostaniemy karty do wypelnienia odnosnie chrzesnych.
poki nie dostarczy sie wszystkiego to nie zapisuja na konkretna date ale mnie zapisali olowkiem;-) bo powiedzialam ze moja siostra ma przyleciec i chrzest 15 maja nam pasuje.:happy2:

POZDRAWIAM WSZYSTKICH.

reklama
Jestem..lece zaraz mlodego budzic bo pozniej bedzie dlugo szalal:cool2::sorry2:
Zaliczylismy spaceeerek na miasto...myslalam ze zasnie ale dooopa...w drodze powrotnej juz tuz za Lidlem juz jeczal...sam nie wiedzial co chce...ale i tak jestem dumna z niego ze prawie 3h w wozku grzecznie siedzial:tak::tak::-)...dodam z eon szybki i wszedzie go pelno tylko wozek moze go powstrzymac od biegania:-D;-)ale tylko jak jedzie bo jak stane na dluzej to wychodzi:dry::sorry:
Popijam kawencie:-)

Lubiczanko noz TY babo jedna,no!!!!tez Ci sie zachcialo!nagon landlorda niech kopie...
Tichonku tez to czytalam w PL gazecie...fajnie ze juz paczke masz:)
Larcia super ze m dolecil szczesliwie:)
Kamcia a Ty co adhd masz:-D;-)ze w domu nie usiedzisz?nie no zartuje:)

dziewczynki sie ciesze normalnie, bo nam blachodachowke w PL zakladaja i takie tam duperelki w domu robia:)))))

Margaritta-za co????A no byliśmy-co prawda w sredniej dyspozycji byłam(ze względu na ból plerów),ale fajnie było:))))
Anineczko-jak szaleć to szaleć:)))Ileż można czekać na łaskawe wziecie się za ogród:/
Tichonek-a no u nas dzieci maja wolne od czwartku:)))
Ewelcia-prace idą do przodu-cieszę się z Toba:)))

Asienka jak sie mieszka w nowym miejscu,juz sie przyzyczailiscie?

Milego dnia

Bardzo fajnie się mieszka:-):-):-), Ania wraca do normalności, jedynie kąpiel to okropna histeria:no::no::no:, ale to jeszcze przed przeprowadzką było nie za bardzo, a teraz to tragedia. A co, macie ochotę nas odwiedzić???:-D:-D:-D:cool2::cool2::cool2:

rano nieciekawie bylo za to teraz calkiem przyjemnie. czy tylko ja ma hopla na punkcie wieszania prania na dworze czy moze ktos jeszcze? :sorry2: no tak lubie ten zapach świeżego prania ze uhhh:cool2:

Ja też tak mam:cool2:, uwielbiam:-):-):-)

Tichonku
widziałaś na Fairy jest promocja w Dunnsie:-), może Ci się przyda
Lubiczanko bój się Boga:wściekła/y::shocked2:, ja wiem, że ciąża to nie choroba ale bez przesady
AsienkoM a mówiłyśmy:-):-):-), że tutaj lepiej chrzest

Wróciłyśmy z zakupków:-):-):-), jak zwykle wszystko dla Anusi, no dobra patelnię Tefala sobie kupiłam a co:-)

rano nieciekawie bylo za to teraz calkiem przyjemnie. czy tylko ja ma hopla na punkcie wieszania prania na dworze czy moze ktos jeszcze? :sorry: no tak lubie ten zapach świeżego prania ze uhhh:cool2:

Ja tez tak mam nie lubie kisic prania w domu...

Lubiczanko Ty chyba oszalalas...daj spokoj przynajmniej narazie z tym ogrodem

Asienko tak pytalam z czystej ciekawosci :-)

Ja tez uwielbiam pranie suszyc na dworzu,jak jest fajna pogoda.:tak:Wtedy super schnie i pachnie.:-)
Spacerek sie udał bylismy na miescie w sklepach i nad morzem.:-)Dzionek szybciutko minął.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry