reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
helloł

kamcia za 550 to ja se moge duble pokój we stolycy wynając :baffled: boszzz dół normlanie. Ale chatka gód :cool2:
Zupełnie nie wiem co w tym Dublinie jest poza tym ze to stolyca :baffled:

Tichonku
szybko troche - sroda dziś dopiero :-p ale skoro masz okazje to wsiadaj smiało. A se wyobraz ze lapek w ten sam dzien juz był redi :cool2: a i ja za za rowny tydzien nareszcie fryzjera mam.

lubiczanko za to ze skopałaś ziemie :dry::-D Na kazde zakupy bym Cie zabrała- wiesz ze to lubie:-D

Niby pochmurno,ale coś juz prześwituje takze będzie ok. A ja nie mam co prac w sumie chyba:dry:

kasiuleczka piękna czapa :tak: proponuję Ci zarobek malenki na nich- ja juz zamawiam ze dwie nawet. Przypominam,ze napisalam o maleńkim zarobku :-D serio- i te wszytskie swiateczne rzeczy które tworzysz tez chce :sorry2::-D

Odkurzacz, kurze, łazienka- nuda :confused2:

Miłego Wam kobiałki.

a tu jeszcze moja mała Irolka :-D:-D

CIMG6528.jpg

Ostatnia edycja:
Małgorzato piękny Patryk:)))
No bo ten Dublin to taki wielki ale dziura w efekcie:))) I drogo.
Chatka fajna i takiej właśnie szukam bliżej Galway.
Racuszki sie już smaża:)) Także nawet wezme na wynos je dziś:)

Maragritta ano szybko:sorry2:,ale ona zawsze w czwartki jeździ,ale skoro jutro wolne a w piątek mąż auto zabiera to muszę się dziś do niej przytulić:sorry2:Potem dopiero aż za tydzień będzie jechała a kto wie kiedy my auto zakupim:sorry2:
Dla G wielki buziak przekaż ode mnie za lapa:-)Kiedyś tam go odbierzem:sorry2::-D:-D
Nikola śliczna modeleczka:-DWygląda rewelacyjnie:tak:

Margaritta-a wiem,wiem:)Jaka sliczna ta Twoja Iroleczka(gdzie taki bluzek zakupiłaś???)-bierze udzial w paradzie czy tak patrykowo bedzie...a nie-ciapa ja-w szkole mają zielony dzień,tak?
Kamcia-szczujesz i szczujesz i chyba dziś tez se racuszków nasmażę:)))
Tichonek-korzystaj,korzystaj...I się nie krępuj,bo babka specjalnie dla Ciebie nie jedzie-sama tez korzysta,prawda???

lubiczanko takie oto bluzeczki kupiłam w Championie - mało tego tanie jak barszcz- i stąd Martyska ma taką sama ;-) A owszem Niki ma dziś zielony dzien a Martysia w piatek :baffled: nie kumam tego- mało , ze nie mają offa to jeszcze dzien po Patryku się mają poprzebierać:confused:

Tichonku mój G to juz ze dwa razy chciał rano jechać :confused: w pon i srode zwłaszcza- spodobało mu się czy jak:nerd:

Kamcia
smacznego chudzieloszku :sorry2:
ta to se moze pojeśc chociaz :dry:

I mówiłam ze slonko wyjdzie- i nawet coś do prania znalazlam:-D

Margaritta-to dobrze,ze dzień po maja się przebierać-to znaczy,że będzie luzniejszy dzień:)Szkoda,ze w mojej wsi nie ma zadnego wyboru:/No i aleś skomentowala-jakbyś sama nie mogła sie objadać-chudzielcze Ty!!!

ja tak na razie po lebkach...
KAmcia chata wyrabana,no i ta cena!!!!
Margaritta widzialam corcie...Irolka z niej pelna geba:)

W tesco widzialam jesty promocja na chusteczki pampers bay one get one free...

pranko jedno mi sie suszy,..posciel sie kreci,M jest w domu wiec zaraz lece w ogrodku pokopac:)

reklama
Tichonku mój G to juz ze dwa razy chciał rano jechać :confused: w pon i srode zwłaszcza- spodobało mu się czy jak:nerd:
:rolleyes::rolleyes2::rofl:
Nie,nie,Ty grubasie racuszków nie możesz,co to to nie:no:Puknij Ty się w czoło:sorry2::-D
Ja już po zakupach,wyjechałyśmy trochę wcześniej:tak:
Fairy nadal w promocji,Lubiczanko:tak:Zakupiłam proszek:-)
Przy okazji mi ta koleżanka sprezentowała sterylizator TT do mikroweli i matę edukacyjną Fisher Price: Buy Fisher-Price Rainforest 1-2-3 Musical Gym. at Argos.ie- Your Online Shop for . :-):-):-)
W sumie to mi tylko jeszcze przewijaka brakuje,ale to podjedziemy po niego jak auto będzie bo mam już upatrzony i karuzeli na łóżeczko,ale coś trzeba zostawić dla odwiedzających Mateuszka gości;-):-D:-D:-D

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry