reklama

Mamy z Irlandii!!

Dzionek szybko leci.Żel sciagniety,paznokietki ladnie zrobione i pomalowane:-).Teraz siedze i ogladam serial swoj.Za niedlugo bedzie mąż z pracy.:tak:Pozniej ma przyjsc Aniaa83 z rodzinka na pogaduchy:tak:.Wiec bedzie miło.

reklama
Witam dopiero teraz bo bylismy na zakupach w Swords i o dziwo zakupy sie udaly i to konkretnie:-) ale za to cos z autem sie stalo poki co narazie J naprawia a ze jest zawizety to pewnie zrobi no chyba ze jakies czesci nie bedzie mial.Mam nadzieje ze w miare szybko skonczy bo sie umowilam z Gliwa:-)
W woodies sa kwiaty przecenione 2,99 doniczkowe ja sobie az 5 kupilam i doniczki od razu trzy fioletowe i dwie zolte.

Lubiczanko narazie jest sciernisko a pozniej bedzie San Franscisco :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Tichonek super ze zakupy udane:-)
Kasiuleczka sliczna czapusia:-)
Pauletta dobrze ze juz macie autko

Jutro jak bedzie pogoda taka jak dzis to sie wybieramy na parade do Dublina mam nadzieje ze bedzie ladnie...

Aaniu-daj ci Panie Boze:)))Fajnie,że udane zakupki-jak mogloby byc inaczej:)))
Marcysia-widzę,że dajesz czadu...racuszki gotowe???
Margaritta-noooo nie do pogardzenia-super wyposażenie...ale domyslam się,że to showhouse:)

Madbebe ja tak samo jeszcze na zadnej paradzie nie bylam, a tyle lat juz tu jestem:dry:
Margaritto ha ha wstrzymaj sie jeszcze z tym zamówieniem, musze jeszcze pocwiczyc to szydelkowanie czapulek, albo nauczyc sie odczytywac te wzory a to dla mnie czarna magia... jeszcze.
Marcysiu to musisz zadzialac i postarac sie o dziewczynké:-):tak::-D

My dzis pospacerowalysmy troszke na dworze, herbatke u znajomej zaliczylam, obiadek troszke poxno ale zjedzony i odpoczywamy, oby jutro tez slonko swiecilo moze sie zabiore za moje 3 donice na balkonie, bo suche badyle wystajá, a juz sobie kupilam nasionka kwiatuszków .

Ostatnia edycja:
LAski kupujecie kupony na lotto jest 10 milionów do wygrania, a euromilion jest 100milinów:) Można sobie pomarzyć:)

Pewnie ze gramy w lotto i o dziwo kilka razu udalo nam sie,ostanio wygralismy 80 euro :-)jak dobrze pamietam

Auto J zrobil ufff kamien z serca spadl bo bez auta to ciezko by bylo.
Nic uciekam sie ubierac bo zaraz wychodzimy.
Milego wieczorku zycze

No pomażyć sobie można.. ale kto nie gra ten nie ma hahah
A ja jestem happy ponieważ po pierwsze znalazłam tani lot dla rodzinki(kuzynka z córka i męzem-chrzestny Oliviera) przylecą w maju na tydzień. A po drugie kupiłam siostrze bilet na Wielkanoc- więc nie będziemy sami ale sie ciesze. Tylko mam nadzieje że Ryan nie wywinie mi drugiego numeru ze zmianą lotów:/

Jutro do pracy:/

Ale Wam życze Happy St Patrick Day i udanej kolorowej i słonecznej parady!!!!!

reklama
lubiczanko-racuszki zrobilam, oczywiscie ciasta narobilam jak dla armi wiec i nalesnikow wyszlo pare:-Dnim sie obejrzalam wszystko zniknelo:-D:-D:-D
kasiuleczko- haha gdybym wiedziala, ze na stowe bedzie cora to pewnie bym sie zdecydowala :-p a J bylby w siodmym niebie :-D
kamcia-zycze leniwego dzionka w pracy ;-)
Bozesz dobrze, ze ten dzien sie konczy, dzieci daly do wiwatu :wściekła/y:padam z nog..... dobrze, ze J ma nocke przy dzieciach i jutro jest w domu:-) chwila odpoczynku kazdemu sie nalezy:tak:
dobrej nocki kobitki i happy St.Patrick Day :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry