reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Dzień dobry
ImagePreview.aspx

Udanego dnia Wam wszystkim
Tichonek-dawaj suwaczki...Rozumiem,ze z kibelkami dzis off;)))
Kamcia-gdyby ktoś mi obiecal,ze wygram to i 100kuponów bym kupiła;))Fajnie,ze rodzinka przyleci:)

hi!:-)
bananowy chlebek pachnie w całym domu:-) teraz tylko obiadek , a potem spacerkiem na parade i wesołe miasteczko:-)
miłego!

Bry:-)
Wpadam życzyć miłego dnia:tak:
Ja ledwo żyję,jestem coraz bardziej chora:-(Pół nocy przecherlałam,drugie pół przesmarkałam:baffled:
Lubiczanko oto i suwaczki:-)
A z kibelkami jaki off?A kto mi to posprząta?P się zabrał z samego rana i na ryby z kolegami pojechał,taka zła jestem.Widzi,że ledwo żyję,wie,że miał mi pomóc to wybył z domu:confused2:I najlepsze,że pierwszy raz w życiu słyszę,że on na ryby jedzie:wściekła/y:Mam wrażenie,ze więcej mi pomagał jak w ciąży nie byłam niż teraz:sorry:Choćby Radka gdzieś zabrał,piłkę z nim pokopał to siedzi biedne dziecko z chorą matką w domu:-(
I tak:pranie jedno się już kręci,drugie czeka,czeka też następna sterta prasowania,kible muszę pomyć,obiad zrobić,kurze wszędzie pościerać i nic się ten dzień od innych nie różni:-(

hejka

miledo dnia wszystkim zycze, ale mi sie nie chce w domu siedziec, musimy gdzies wyjsc
Tichonek duuuuzo zdrowka i nie smutaj sie tak, chlopy to dziwne stworzenia, a ze sprzataniem to troche odpusc az sie lepiej nie poczujesz. przelec z grubsza i tyle.
Pauletta swietnie ze masz juz autko

reklama
Hejoo laski :-) pogoda taka se no ale może w końcu paradę zaliczę bo zawsze coś mi innego wypadało jak poród na przykład :-D
Tichonku taaa ja bym swojemu dała ryby yhmmmm tak bym mu dała że by zapamiętał co jest ważniejsze, szczególnie, że ty mu nie bronisz mieć wychodnego a tu taka sytuacja noż qrcze pieczone nooooo:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry