reklama

Mamy z Irlandii!!

Pauletta Wszystkiego Najlepszego dla Zuzi:-).
Dzionek super minał z mężusiem i z Aniaa83 z rodzinka:-) Bylismy wspolnie w Dublinie na Paradzie.:tak:.Milego wieczorku.

Tichonku dużo zdróweczka i poprawy humorku.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
dobry wieczór.

mam pytanie do mam z Galway. czy wiecie, gdzie można kupić skarpeto-kapcie? nigdzie nie mogę znaleźć!

będę wdzięczna za pomoc!

pozdrawiam!

Kenaya ja kupiłam w Boots
Ale w pennysie tez Sa musisz poszukać w dziecięcych sklepach
Ewelcia niestety nie ma w Galway H&M
Szkoda
Tichonek i jak tam dalas rade?
Zlowil cos stary? :-)

Witam dziewczyny

Odsypiacie??;-)
Ja juz na nogach od 7:30:tak:. Moja Zuzienka tak wstaje, najpierw je okolo 3;30 a potem o 7:30. Potem musze z godzinke z nia polezec po karmieniu pobawic sie grzechotkami i innymi zabawkami i zasypia jeszcze na troszke:-).
Mam wrazenie, ze jak P jest w domu to ona jest grzeczniejsza:confused2:.

U mnie sloneczko pieknie swieci wiec reczniki sie kreca w pralce i na dwor powedruja.

Milego dzionka wszystkim zycze.

ooo i juz nie spi moje malenstwo

Ostatnia edycja:
Bry:-)
Gdzie tam odsypiamy?!:-DJa wstaję 7:10-7:15,żeby Radka do szkoły wyszykować i P do pracy:tak:Tak więc już jestem na chodzie od ponad 2 godzin:tak:
Moniadan tia złowił chyba tylko mojego focha jak wrócił:sorry:Pobujał się na łódce,wyrwał się z domu i o to pewnie chodziło:confused2:Miał wrócić o 14-tej,był po 16:30:confused2:W sumie to nie mógł nic zrobić bo był z kolegami,jako pasażer więc nie miał czym wcześniej wrócić,ale gó*no mnie to obchodzi:wściekła/y:P wrócił,ja się poszłam położyć na 1,5 godziny,wstałam,wykąpałam się,on się wykąpał i poszedł spać:confused2:I taki oto rodzinny,miły dzień spędziliśmy:confused2:
A chatę sobie wysprzątałam bez łaski,on ma dziś poodkurzać i podłogi pomyć,a ja jutro wyjeżdżam do fryzjera i niech się wali i pali,niech se radzi:confused2:
Radka dziś koleżance wcisnęłam do odprowadzenia bo nadal cherlam:sorry:Jak ja jutro wysiedzę na tym fotelu fryzjerskim?:sorry:Ale nic to,muszę coś zrobić z tymi wiechciami bo nie mogę patrzeć na się w lustrze:sorry:

Witam

A ja wlasnie odsypialam :-)wczorajszy dzien byl busy najpierw na parade pojechalismy z Gliwia i jej mezem po paradzie w drodze powrotnej zaszlismy do baru na cos mocniejszego znaczy chlopaki na cos mocniejszego bo my z Gliwa pocieszalysmy sie sokiem i kawa:-) kolo 19 wrocilismy do domku ale za to zadowoleni i w dobrych humorkach:-D
Pranie sie kreci zaraz sie biore za obiadek a pozniej ide na spacer z Niunia niestety J dzis na popoludnie do pracy :-(

Pauletta najlepszego dla Zuzanny

Tichonku zdrowka zycze

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry