reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Bry:-)
Właśnie wciągnęłam z Radkiem mega śniadanko:-pBułka z serkiem,jajeczniczka,ogórek,pomidor i herbatka z cytryną i miodem:-pTeraz najmłodszy konsumuje:-DWierci się kopie,rozpycha,chyba mu smakuje:-D
P jeszcze śpi bo w nocy lawetą przyjechała ta nieszczęsna Astra i musiał ją na firmę odstawić:sorry2:Po 3-ciej sie położył:sorry2:...Ale wiecie co?...Wcale mi go nie szkoda:evil:A co to tylko ja mam być wiecznie zmęczona?:-D:-D
No i wybywam do fryca po południu:tak:Nareszcie!
Wiesienko życzę poprawy humoru,choć nie wiem czemu Ci smutno:sorry2:
Miłego weekandu wszystkim życzę:tak:

Witam

Wisienka lepszego humorku zycze

Tichonek udanej wizyty u fryzjera

Asienka moja tez po 7 sie obudzila,obudzila J i zeszli na dol a ja na drugi bok:-)

Milego weekendu zycze:-)

ja tez sie witam!
my nie spimy od 8:30 ale szym ma kiepski humor i malo co zrobilam:sorry2:a jestem zmeczona jakbym tone wegla przerzucila:sorry2:

wisienko mam naDZIEJE ZE HYMOREK DZIS LEPSZY MASZ:)
tICHONKU AJ TAKIEGO SNIADANKA TEZ BYM PODJADLA....POKAZ NAM SIE POZNIEJ W NOWEJ FRYZURZE:)

MILEGO DZIONKA ZYCZE!!!
SORRY ZE DUZYMI LITERAMI ALE MLODY MI WLACZYL CAPS LOCK I NIE DA WYLACZYC...PATRZY JAK SIE NIEBIESKA LAMPECZKA SWIECI\:cool2::sorry2:

Wisienko lepszego humorku zycze:tak:.
Na obiadzik mam juz przyszykowane,dzis ziemniaczki,palki od kurczaka i suróweczka z kiszonej kapusty.
Za niedlugo bedzie mój M z pracy:-),dokonczy mi pólki w szafie.Pozniej ide z M do fryzjera bo idzie sie obciac.:-).
Wiec dzionek bedzie oki.:-);-).

hej dziewczynki! ja tak tylko na sekundke bo obiadek musze zrobic poki dzieci spia, choc sama bym do nich dolaczyla z checia:-D cos ostatnio taka senna chodze :baffled:, mam nadzieje, ze to tylko przez pogode ;-):-D:-D
Widze, ze nie tylko moje dzieci takie ranne ptaszki:-)
Tichonku-zdroweczka i pokaz sie w nowej fryzurce
Wilwia-trzymaj sie kochana i nie poddawaj sie, juz nie dlugo mdlosci przejda i odzyskasz radosc zycia:-D:-D a co drugiego dzieciaczka to oczywiste, ze sobie poradzisz, jak my wszystkie :tak:
A u mnie w domu zapanowala cisza, czyli ciche dni z J,(w czawartek przegiol na maksa) i chodze zla jak osa chociaz juz mnie skreca, zeby normalnie zaczac gadac ale nic z tego bo znajac go stwierdzi ze nic takiego sie nie stalo jak zwykle,wrrrrrrrrrrrrrr:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: juz nie marudze tylko lece ten obiad dzieciom zrobic.
Milego weekendu laseczki!!

Witam .. czytam was czytam , ale jakoś nie mam weny do pisania,...:zawstydzona/y:
jestem przeziębiona i się kuruję...

pauletko już roczek jak to szybko zleciało:szok:
wszystkiego naj dla Zuzi...

swoją drogą mi do porodu zostało 6 tyg..
a wg usg 4:szok:

reklama
Vikamcia zdroweczka zycze!!!
a swoja droga to Ty za chwile na porodowce bedziesz sie produkowac!
Marcysia nie tylko Tobie sie chce spac,bo mnie rowniez.
Rano slicznie slonko siwecilo a teraz pada:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry