reklama

Mamy z Irlandii!!

Pauletta widze ze imprezka sie udała -super.Foteczki bardzo fajnie.
Wczoraj sobota miło zleciala,wieczorkiem znajomi przyszli,chlopacy pili drineczki,a My z kolezanka cherbatki:-).
Dzis cos szybciutko sie obudzilismy.Pozniej jedziemy do Swords na zakupki.:tak:
Moniadan zdroweczka dla Eryka duzo.

Ostatnia edycja:
reklama
O nieee co sie stało z forum!!!
Mam wszystko inaczej
Zrobili mobilna wersje i ja nie mam nic
Nie widze suwaczkow
Nie moge przejść do ostatniej strony
Nie podoba mi sie
Poprzednia wersja była dostosowana do mobilej nic sie nie rozjezdzalo i fajnie sie czytało
Anteraz mam jakas namiastkę forum
Moj Eryk sie rozlozy -gardło katar kaszel :-(
Jutro raczej do szkoły nie pojdzie
Pauletta poradzilas sobie ze sprzątaniem
Mam nadzieje ze nie spędzilas nad tym pól nocy
Ok ide bo mnie strasznie wkurza teraz BB

Monidan-uuu-zdrówka dla Eryczka:)I sie nie wkurzaj na forum;)))Choc mnie też się nie podoba:(((Moze kwestia przyzwyczajenia:/
Marta-ja też patrze na nieodebrane a tam 6ooz hakiem-i juz sobie o jakichś spamach pomyslalam:D

Aniu no niestety u nas taka opcja się nie sprawdzi, bo M w pracy:-D:-D:-D, ale właśnie ucięła sobie drzemkę

Asienko dzis tak pieknie nie bylo J mial na rano do pracy a ja niestety juz o 7 musialam wstac moje dziecko samo sie ubrlo i stwierdzila ze jest glodna :-)
ale sie ciesze J kolo 13 bedzie no i jutro ma wolne wiec luz:-)

Witam niedzielnie

Pauletta Zuzia przeurocza.Widac ze imprezka sie udal:-)
Gliwa udanych zakupow
Tichonek jak tam sie czujesz,lepiej?
Vikamciajuz Ci duzo nie zostalo :-)

Udanej niedzieli:-)

hej

O 8 rano byla u nas akcja mycie osranego tyleczka:-D. Zuzia po 2 dniach walnela takie kupsko, ze myslalam, ze nie ogarne tego:szok:. No ale sutuacja opanowana, dziecie nakarmione i P z Zuzia jeszcze spia:happy2:. Ja wczoraj zaczelam, a dzis skonczylam przegladac ubranka niuni i okazalo sie ze spora czesc musze oddac:tak:. Wiele rzeczy jest polarkowych a Zuzia ich nie nosi bo odrazu zaczyna sie pocic i dostaje potowek i plamek:dry:. Chyba ma to po mnie, tez nie lubie jak jest zacieplo;-). Sporo ubranake tez zostawilam dla kolejnego dzieciatka, bo napewno Zuzia nie bedzie jedynaczka:-):-p.
Moze pozniej pojedziemy na zakupy, bo musimy kupic pompke od filtra do akwarium bo nam padla i woda juz metna:wściekła/y:.

Pauletta super fotki a jakie wielkie prezenty Zuzia podostawala, pewnie byl szal darcia papieru i otwierania.
ViKamciaG trzymaj sie, a nie tak dawno byly poczatki ciazy a to juz koncoweczka
Moniadan duuuzo zdrowka dla Eryka
Wiesienka tulam i trzymaj sie
Tichonek jak tam wizyta u fryzjera, mam nadzieje, ze udana, zapodaj fotki nowej fryzurki.:tak:

Pozdrawiam i milego dzionka zycze:-).

moniadan to lepiej przetrzymaj go w domu,zeby go bardziej nie rozlozylo

pauletta urodzinki super, dziekujemy za zaproszenie, STO LAT raz jeszcze dla Zuzi

marcysia dzieki za fajna nocke :-) i trzymaj sie z J!

reklama
Hej mamusie:-)
Faktycznie dziwnie jakos z tym forum.
Pauletta bardzo dziekujemy za super imprezke.W konu Tobi wyszedl z domu na spotkanie z gromadka dzieciaczkow.No i tak jak piszesz super bylo zgrac sie w wiekszym gronie,bo niektorych kolezanek nie widzialam wieki;-)I dla mnie takie wyjscie jakos od razu poprawilo samopoczucie,nie mysli sie wtedy o tych wszystkich dolegliwosciach:tak:
Ja dzisiaj po poludniu mam meza w domku i chcialam zabrac Tobiego na farme do zwierzatek,tylko pogoda nie bardzo odpowiednia.On kocha zwierzeta,ostatnio K zabral go na spacer i w poblizu pasly sie krowki,byl tam wlasiciel wiec wposcil ich na pole.A moj Tobi gonil te krowy po calym polu(nie powiem w cco przy okazjii wdepnal):-DJakos wogole nie boi sie zadnych zwierzat,tylko nie wiem czy to do konca tak dobrze.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry