reklama

Mamy z Irlandii!!

Półeczki zrobione:tak:ciuszki po układalismy :-),po niedzieli szuflady zrobi mi
M i reszte rzeczy po układamy.Teraz siedzimy i ogladamy telewizje.Za niedlugo maja znajomi Nas odwiedzic:tak:.Wiec bedzie fajnie.

reklama
hey :-)
To ja sie nawet nie przyznaje, jak mi sie chce spac ostatnio, Frog moze potwierdzic, bo ziewam ostatnio non stop :sorry2:

My po urodzinach Panny Zuzanny, było bardzo miło, Zuzia taka kochana kruszyna, bardzo grzeczna, mam nadzieje ze bedzie zadowolona z prezentu, biedna nawet sie nie mogła pobawic, bo inne dzieci jej nie dały :-p
Tak sie objadłam, ze kolacji juz nie jem

Moje dziecko nr 2, wstało sie o 8 rano, myslelismy ze zasnie po drodze na urodziny ale nie, na imprezce juz była marudna i śpiąca ale co z tego, wracając nie zmrużyła oka nawet na minute :szok: byłam w szoku ze wysiedziała te 40km i to ze smokiem i pieluszka; w domu jeszcze zaczęła tanczyc i trąbic i mówila ze nie chce spac, ale po 5 minutach w łózeczku padła
Ja juz wyprysznicowana, zaraz jakis filmik, drugie dziecko do lozka i relaxik :-)

Hejoo laski :-) ufff my po imprezce fajno było przede wszystkim super było Was wszstkie kochane zobaczyć w końcu w tak licznej grupie :tak::tak: choć przyznam, że czasem nie wiedziałam o co kaman i w co ręce włożyć :-D:-D:-D dziękuję wszystkim za przybycie i ubolewam nad tymi którzy dotrzeć nie mogli :-(
Ewelcia mój m z kolegą tyż oglądają KSW z tym, że ja się nie nudzę ;-) choć nie jest to moje ukochane WWE to jakaś tam namiastka więc zerkam a po za tym okupuje bez przeszkadzania kompa :-D:-D:-D

hello laski,
przepraszam nie bardzo moge o tym pisac tutaj:-(, ale wierzcie mi zadna z nas tego nie chcialaby przezyc, dzis troche lepiej, dzieki
my dzis tez z Asia na placu zabaw wybiegala sie i wykrzyczala, w trakcie jej spania troche znow popakowalismy jakos to idzie, przewozenie w nast weekend.
milego wieczoru zycze

Ostatnia edycja:
kolaż urodzinki_zmniejszacz-pl_493133.jpg
Mała zbitka fotek z dżamprezki ;-):-):-):-)
wiesienko głowa do góry...tulam ;-)
ewelcia i co wynalazłaś???:cool2:

Witam
A co to się znowu na forum porobiło,że nie ma podziękowań a jakieś lubię to...nie nadążam:(
Pauletta-fajnie,że imprezka się udała...a fotki-świetne,choć to zbitka;)
VikamciaG-zdrówka...a jak to się mówi-Ty juz na ostatnich nogach jesteć...Dobrze Ci:)
Wiesieńko-skoro wczoraj było lepiej,to znak,że idzie ku lepszemu-całe szczęście:)
Marcysia-dla Ciebie tez poprawy humorku
Ewelcia-J tez zasiadł przed tv na KSW,ale akurat ja też czasem lubię popatrzec...a te Wasze WWE to wrestling-NIEEEE to masakra jakaś-wszystko takie sztuczne i wyreżyserowane:/
A my wczoraj spędziliśmy dosłownie cały dzień u Anineczków-dziękujemy:)))Czas zleciał jak szalony-autentycznie nigdy bym nie powiedziała,że tyle czasu Im głowy zawracaliśmy...ale jak to mówia-w miłym towarzystwie czas zawsze leci błyskawicznie:)))Panowie pojechali na rybki-niestety bez efektów:/
Uciekam,bo Dawidek się śniadanka domaga-miłej niedzielki

reklama
Marta spoko...szymko wyrosnie z tego...moj tez wstawal o 6 kiedys:)

M oglada KSW a ja sie nudze :(((
mój juz miał czas ze wstawał o 9 ale mu przeszło:/ dzisiaj 5.30:(,czwórki mu wyłażą(w sumie juz sie przebiły) i może dlatego spać nie może

lubiczanka ja właśnie dostałam 141 wiadomości o podziękowaniach:/:/ i tez nie wiem o co chodzi

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry