reklama

Mamy z Irlandii!!

Hello
Ja was czytałam ale czasu nie było na pisanie..
Wczoraj prosto po pracy na urodzinki , było bardzo miło w takim gronie sie spotkać:))
Musimy to powtózyć przy jakiejś kawce.
Lubiczanko chata fajna, a kiedy do mnie przyjedziesz????????????????????????
MoniaD oby to nie była ospa, tylko zwykłe przeziębienie.
Dziś po pracy znajomi wpadli, grill był, dzieci wariowały, a ja wkońcu zrobiłam butleke wina i już mi wesoło:)))
W przyszłym tygodniu mam busy w pracy, i mam offa w pon i pt lipa:/
No nic uciekam , dobranoc

Ostatnia edycja:
reklama
Teraz mogę się przywitać:-)
Pranie się kręci, kawka wypita. Ja jak to przy niedzieli, spędzaliśmy czas rodzinnie:-), zaliczyliśmy dwa spacerki. Ania się wyszalała na placu zabaw, zobaczyła córkę naszej byłej współlokatorki i aż piszczała z radości;-), no jakby nie było 17 miesięcy spędziły razem:-). Kąpiele też wróciły do normy:-D:-D:-D:-D, co prawda na pytanie czy idziemy się myć odpowiada nie i nie chce się porozbierać, ale potem jest ok, ufff.

Miłego dzionka

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam w nowym tygodniu:)
Dziś w nocy oficjalnie zamknęliśmy sezon grzewczy...w ogóle spac nie mogłam...najpierw zawlokłam się do góry po północy,potem się kręciłam i przed 2gą jeszcze nie spałam:/po 5tej pobudka i-jest suuuper!!!
Kamcia-pewnie niedługo,bo Dawid nas zamęczy o te jego gry:/
Asieńko-doskonale wiedziec,że Anulka wraca do formy:)))
Monidan-jak tam Erys???
No to miłego dnia:)))

Ostatnia edycja:
...w ogóle spac nie mogłam...najpierw zawlokłam się do góry po północy,potem się kręciłam i przed 2gą jeszcze nie spałam:/po 5tej pobudka i-jest suuuper!!!
O,to u mnie podobnie:confused2:Nie mogłam spać do 2-giej...Jak zasnęłam to obudziłam się po 3-ciej na siusiu,potem po 4:30 na siusiu i o 7:15 na siusiu i wyszykować panów do szkoły i pracy:sorry:Poza tym nos mam nadal tak zatkany,że oddychać nie mogę:wściekła/y:I spałam na siedząco prawie:eek:
Jak pomyślę o jutrzejszych wizytach w szpitalu to mnie szlag chce trafić:wściekła/y:Poza tym ciepełko,słonko świeci i Radek ma piątek wolny od szkoły:-)
21 marca dziś więc:

witaj_wiosno.jpg

reklama
Śniadanko zjedzone,zaslony jedne wstawilam do prania ,dzis bede myla okna od podworka.
Wekeend minął bardzo fajnie,tylko szkoda ze tak szybko.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry