Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ale mama wróciła i już wsio było ok i ładnie się w trójkę wszyscy bawili
później jakieś licho mnie podkusiło aby po Wiktorka do szkoły na piechotkę pójść
50 min takim szybszym spacerowym krokiem
i byłam na miejscu tylko nie pomyślałam o jednym w drugą stronę też trzeba było iść i to z Wiktorem
wracaliśmy 1,5 godz młody spisał się bardzo dzielnie dopiero w samej końcówce niosłam go na barana dopóki z daleka swojego młodszego kolegi Michasia nie zobaczył i prawie mi z pleców zeskoczył aby tylko pobiec do niego 

dzisiaj w szkole w ogóle miał Best day ever :-):-) jak miło to słyszeć w szczególności, że dokładnie tydzień temu miał Worst day ever
to się zreflektował 

aaaa w ogóle jaka akcja wracamy do domku i w mieście idzie sobie babka z dwiema dziewczynkami, te jak tylko zobaczyły młodego zaczęły prawie piszczeć z radości i wołały Wiktor,Wiktor jak go dopadły zaczęły ściskać całować babka w szoku Wiktor banan na twarzy od ucha do ucha normalnie przeszczęśliwy a ja się normalnie cała czerwona zrobiłam 

babka się pyta kim my jesteśmy, że dziewczynki tak się na niego rzuciły to mówię, że chodzą razem do przedszkola :-):-):-) ale żebyście to widziały jak te dwie małe się na niego rzuciły , ja purpurowa a tan rozanielony 

Małe to pocieszenie dla Ciebie teraz,ale uwierz mi za jakiś czas nie będzie widać,że ma szramę
Jak ktoś nie wie to nawet nie zauważa,że Radek ma bliznę na czole
Jak tylko się rana zabliźniła zaczęłam mu smarować to miejsce Contractubexem,dwa razy dziennie.Chyba z rok to trwało,ale się wygładziło,wyjaśniało i jest nadal przystojny
Wiem,ze to teraz okropnie wygląda,ale na dzieciach się goi wsio super
Ja jak dzwoniłam do P,żeby przyjechał to się darłam do słuchawki,że Radek ma dziurę w głowie,paskudnie to wyglądało,ale na prawdę teraz jest ślicznie zagojone

I jak zwykle w kropce-iść do GP czy nie
Ja tez smaruje z tym ze pulmexem i karvol'u tez używam.Próbowałam maści majerankowej,ale u nas nie przejdzie.Mam nadzieje ze dziś A. kupi syropy.Wczoraj oblookalam je na stronce i widzę ze jeden z nich z czarnego bzu robiony..Pamiętam jak sąsiadka w PL zawsze robiła z niego syropy i zachwalała właściwości..;-)Gliwa ależ Wam zazdroszczę tych prawie codziennych pogaduch z Anią, fajnie mieć dobrą koleżankę blisko:-). Miłych pogaduch![]()
,troche Ci zeszlo, dobrze ze Twoje wyniki sa dobre no i ze z Mateuszkiem wszystko ok...to mialas farta ze trafilas na takiego dobrego lekarza ze chcial Ci skan zrobic :-)