reklama

Mamy z Irlandii!!

Madbebe-Monidan zdrowka dużo :tak:dla Waszych pociech.
No okna pomyte do konca,mąż mi pomogł bo dzis wcześniej z pracy byl.:-)Byliśmy na miescie,pogoda superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
Obiadzik przed chwilka wstawiłam dzis babka ziemniaczana.A pozniej wychodne do Aniaa83 :-):-):-).

reklama
u nas spania było pol godziny..Pobudka z płaczem i koniec.Oddychać jej ciężko,jak tylko zamknie buzie to się budzi.Ciekawe jaka noc mnie czeka:eek:
Teraz jeszcze raz na jakiś czas jej oczy łzawią. Moze przez katar coś się przytyka..Nie wiem:eek:Gdyby nie brak gorączki pewnie wizytowałabym GP jutro bo zawsze s**m po gaciach jak Wikta się rozkłada:-(
moniadan-te syropy dajesz profilaktycznie,codziennie,czy to są lecznicze? Musze A. zlecić zakup..

Jestem:confused2:
Zaraz nosem w klawiaturę chyba przydzwonię:sorry:Padam na pysk:sorry:

Tichonek-oby wizyta nie była az tak męcząca-powodzenia:)
Oj niestety była bardzo męcząca:confused2:
Na 10-tą byłam,do 12:50 czekałam na wizytę u endokrynologa:wściekła/y:Na szczęście ten mi powiedział,że wyniki tarczycowe są perfekt i już nie muszę do nich jeździć,chce mnie zobaczyć dopiero 6 tyg.po porodzie:tak:Ale,rychło w czas dojrzała lekarka,że moja mama cukrzyczka więc za tydzień na 7:30:szok:na czczo na test obciążenia glukozą:sorry:
Niestety drugiej wizyty nie dało się przyśpieszyć bo się po 13-tej w ogóle zaczynały:sorry:Więc zaś siedziałam do 13:50 aż mi siuśki sprawdzono,ciśnienie.....Za mało wody piję i mam zwiększyć ilość:sorry:Ciśnienie ok:tak:Że mam problemy tarczycowe to nie mogłam mieć wizyty u midwife tylko u lekarza:tak:Fajny,młody:rolleyes:doktor mi się trafił:tak:Pośmiałam się z nim,pożartowałam i zapytałam czy mi scan zrobi i powiedział,że jasne,nie ma problemu:szok::-)Mateuszek fikał,wiercił się,serducho biło jak szalone:tak:A i jest obrócony głowką do dołu:-)Mam nadzieję,że tak już pozostanie:tak:Następna wizyta u przesympatycznego pana doktora za 3 tygodnie:tak:
W domu byłam po 16-tej:wściekła/y:
Najbardziej mnie wkurza,że wszystkie wizyty mam we wtorki a to jest akurat dzień gdzie jedna koleżanka ze swoimi dzieciakami zaraz po szkole na basen jedzie,druga ze swoją córą na tańce wybywa i nie mam gdzie Radka zostawić.Dziś poprosiłam jeszcze inną koleżankę i Radek do niej po szkole poszedł ale ona do miesiąca czasu się będzie rozpakowywać i nie chcę jej jeszcze mojego dziecka podrzucać:sorry:No nic,najwyżej Radka za 3 tyg.zwolnię szybciej ze szkoły i ze mną pojedzie do szpitala bo mam wizytę na 13:50:sorry:
Idę legnąć na kanapę bom ledwo żywa:confused2:Padnę dziś chyba jak kawka:sorry:Ale najpierw się na piłce pobujam:-)Napompowałam taką dużą piłkę do ćwiczeń i się na niej kulam:tak:

My rodzinnie własnie ze szpitala wróciliśmy
Marta-w złą godzinę rozmawiałyśmy o wypadkach dzieci
Danielek miał wypadek...Nie napisze dziś szczegółów,bo zaleje klawiaturę...Ciągle ryczę...
Do jutra

Jestem:confused2:
Zaraz nosem w klawiaturę chyba przydzwonię:sorry:Padam na pysk:sorry:

Oj niestety była bardzo męcząca:confused2:
Na 10-tą byłam,do 12:50 czekałam na wizytę u endokrynologa:wściekła/y:Na szczęście ten mi powiedział,że wyniki tarczycowe są perfekt i już nie muszę do nich jeździć,chce mnie zobaczyć dopiero 6 tyg.po porodzie:tak:Ale,rychło w czas dojrzała lekarka,że moja mama cukrzyczka więc za tydzień na 7:30:szok:na czczo na test obciążenia glukozą:sorry:
Niestety drugiej wizyty nie dało się przyśpieszyć bo się po 13-tej w ogóle zaczynały:sorry:Więc zaś siedziałam do 13:50 aż mi siuśki sprawdzono,ciśnienie.....Za mało wody piję i mam zwiększyć ilość:sorry:Ciśnienie ok:tak:Że mam problemy tarczycowe to nie mogłam mieć wizyty u midwife tylko u lekarza:tak:Fajny,młody:rolleyes:doktor mi się trafił:tak:Pośmiałam się z nim,pożartowałam i zapytałam czy mi scan zrobi i powiedział,że jasne,nie ma problemu:szok::-)Mateuszek fikał,wiercił się,serducho biło jak szalone:tak:A i jest obrócony głowką do dołu:-)Mam nadzieję,że tak już pozostanie:tak:Następna wizyta u przesympatycznego pana doktora za 3 tygodnie:tak:
W domu byłam po 16-tej:wściekła/y:
Najbardziej mnie wkurza,że wszystkie wizyty mam we wtorki a to jest akurat dzień gdzie jedna koleżanka ze swoimi dzieciakami zaraz po szkole na basen jedzie,druga ze swoją córą na tańce wybywa i nie mam gdzie Radka zostawić.Dziś poprosiłam jeszcze inną koleżankę i Radek do niej po szkole poszedł ale ona do miesiąca czasu się będzie rozpakowywać i nie chcę jej jeszcze mojego dziecka podrzucać:sorry:No nic,najwyżej Radka za 3 tyg.zwolnię szybciej ze szkoły i ze mną pojedzie do szpitala bo mam wizytę na 13:50:sorry:
Idę legnąć na kanapę bom ledwo żywa:confused2:Padnę dziś chyba jak kawka:sorry:Ale najpierw się na piłce pobujam:-)Napompowałam taką dużą piłkę do ćwiczeń i się na niej kulam:tak:
no i doczytalam:) i moze bede miala podobnie i natrafie na jakiegos milego doktorka echhh no i oczywiscie tez poprosze skac a co moze wrescie R z kacprem zobacza Mikolajaka:)ja mam 30 marca spotkanie z midwife i tez na 13,45 wiec moze R zdazy do pracy na 4,Tichonku a powiedz mi na wizyte z polozna czekalas na tej poczekalni co sie czeka jak do endokrynologa -bo ja to zawsze mam szczescie ze wysylaja mni egdzies gdzie dzieci nie moga wchodzic i moje chlopaki czekaja zawsze na mnie .
-

reklama
hej
Ja dopiero teraz, ale przez caly dzien czasu nie bylo, taka piekna pogoda, ze szkoda bylo siedziec w domku. Rano szybciutko zakupy, bank itp, pozniej drzemka Natanielka, obiadek i pozniej dluuugi dwugodzinny spacerek( nie powiem, gdzie mi nogi wchodza :eek:) ale bylo super wiec nie ma co narzekac:-)dzionek bardzo udany i humorek wkoncu dopisuje:tak:
lubiczanko- tulam:sorry:
madbebe- zycze spokojnej nocki i oby Wikusi szybko przeszlo to przeziebienie:tak:
moniadan- dobrze, ze mala juz lepiej sie czuje, Jej i Tobie duzo zdrowka;-)
tichonku-dobrze, ze zmaluszkiem wsio ok i z Twoimi wynikami takze, i juz nie nazekaj na te wizyty tak bardzo, wiadomo sa meczace zwlaszcza w ostatnich miesiacach ale to dla Twojego i Mateuszka zdrowia:-)
kamcia-to czekam do niedzieli na wiesci
Larciu-oczywiscie, ze Cie zabiore ze soba, oczywiste, ze trzeba ratowac z opresji przyjaciol :-D:-D:-D
Gliwa-milago spotkanka z Aania
ok lece ogladnac "usta,usta" i do wyrka bo padam na twarz, jutro rowniez szykuje sie busy dzien :-) dobrej nocki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry