reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Dzień dobry:)
Myślałam,że znowu naskrobiecie ładnych parę stron,ale nie jest tak zle;)))
Dzis jest piękny dzień,więc bez spaceru sie nie obędzie...Musze na obiad dziś wymyslić jakieś cuś mało czasochłonnego-sałatkę z wędzonego kurczaka i szaszłyki-tak grillkowo jakos;)))
Tichonek-oby wizyta nie była az tak męcząca-powodzenia:)
Miłego dnia Wam wszystkim

wow,a co tu tak pusto:)
my nie spimy od 7:45 synus nas obudzil,ale dal jeszcze chwile polezec....
Pranko juz sie suszy na dworzu-wstawilam pralke na noc...rano mam straszne slonce na ogrdku wiec wole z ranca samegro pranko wywalic niech schnie!
Lubiczanko Ty to zawsze smaka musisz narobic:)...ja dzis frytki i ryba dla moich Panow a ja zjem sama rybe z piekarnika:)

czesc

Tichonek szybkich i bezproblemowych wizyt:tak:

Dzisiaj znowu przez to slinienie Zuzi musialam ja przeniesc po 5 rano do nas:-(, bo w tedy moge szybko reagowac i spi na boczku, a w lozeczku szybko sie przekreca.
wczoraj tak slicznie gaworzyla i piskala:-), ze zadzwonilam do moich rodzicow a oni porzeszli na glosnomowiacy i siedzieli i sluchali:tak:. moj tatko juz sie nie moze doczekac kiedy zobaczy wnusie bo jako jedyny z dziadkow nie widzial jej na zywo:-(, bo musial pracowac (bo w pracy kolezanka Aska kilka dni przede mna urodzila corke tez Zuzie:-D). jak pojedziemy do Polski to moja niunka bedzie miala juz 6 miesiecy:happy:.

pozdrawiam

Hej.Śniadanko juz zjadłam lekkie,i cherbatke pije gorzką.Dzis jak wstałam miałam rozwolnienie,ale juz mi przeszło cale szczescie.Wstawiłam firanke i dzis bede konczyc myc okna od ulicy.Wczoraj kupilismy bileciki dla mojej tesciowej,i dla kuzynki:-), przylatuja 16kwietnia. A za niedlugo kupimy bilet dla mojej mamy ktora pod koniec lipca przyleci.:-).
Asienko M to szybciutko Twoja mała gaworzy:-).

Witam

Ewelcia lepszego humorku zycze

Tichonku zycze Ci szybkiej wizyty i obys sie nie nudzila czekaniem:-)daj znac jak juz bedzie po...

Lubiczanko jak mozesz to zarzuc przepisem na ta salatke z wedzonego kurczaka:-)Dzieki:-)

Gliwa dobrze ze biegunka Ci przeszla...Super ze rodzinka przyjezdza do Was bedziecie mieli wesolo :-)

Ja dzis mam lenia giganta nic mi sie nie chce:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
hej!

U nas nocka do d*** :-( Mala zasmarkana znowu,chyba tez coś załapała :-(jednak.Eh...bidulka spać nie może.
Ja tez ledwo żyję,wiec wybaczcie ze tylko tyle:confused2::sorry:

Milego dnia!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry