AsienkaM1986
mama Zuzi
hej!
u nas nocka do d*** :-( mala zasmarkana znowu,chyba tez coś załapała :-(jednak.eh...bidulka spać nie może.
ja tez ledwo żyję,wiec wybaczcie ze tylko tyle
milego dnia!
zdrowka
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hej!
u nas nocka do d*** :-( mala zasmarkana znowu,chyba tez coś załapała :-(jednak.eh...bidulka spać nie może.
ja tez ledwo żyję,wiec wybaczcie ze tylko tyle
milego dnia!

Mówił ze widział jakiś bezdotykowy
-zbliżasz do ciała i mierzy,tiaaa.Na pewno bym temu czemuś wierzyła
tez bym coz grillowanego zjadla...ale cos czuje ze jutro na obiad zrobie dla M i Szymona jakas kielbache na grillu a dla siebie jakies skrzydelka lub paleczki z kurczaka...Ewelcia-jak to?czym Ci smaka robię?chętnie na rybkę się wymienię))u mnie też pranko na dworze schnie
![]()
zdrowka malej zyczehej!
U nas nocka do d*** :-( Mala zasmarkana znowu,chyba tez coś załapała :-(jednak.Eh...bidulka spać nie może.
Ja tez ledwo żyję,wiec wybaczcie ze tylko tyle
Milego dnia!
.
.

dzięki dziewczyny!
Ja tez zawsze myślę o lekarzu,ale dam malej jeszcze z 2 dni.Nie kaszle, jest lekko ciepła i ta woda z nosa...
Czekam na A. może jakiś termometr do ucha zakupi,bo mala za chiny juz nie da sobie w pupie temp. zmierzyćMówił ze widział jakiś bezdotykowy
-zbliżasz do ciała i mierzy,tiaaa.Na pewno bym temu czemuś wierzyła
asienko- i na mnie prasowanie czeka.Niech tylko mala zaśnie,bo ciężko dziś z nią:-(

, jak za dużo mówiłam nie wolno