reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Już jestem...a musiałam aptekę wyhaczyc,pocztę a potem drugi raz do szkoły brykać,bo dadzia zeszyt zostawiła:/
Tichonek-to sie namęczyłas wczoraj-dobrze,że chociaż doktor swoją "sympatycznoscią"nadrobił i jakos wynagrodzil Ci to czekanie;)Pamietam doskonale Twoją historie,a własciwie historię Radka...fotki tez.Na szczęście Danielkowi tak nie zsiniało,choc po zszyciu zaczęło puchnąć...a do szpitala ja prowadziłam i J stwierdził,że ze mną na porodówke tak nie zasuwał jak ja wczoraj:/
Marta-tak jak mówisz-brygada...tylko nie wiadomo czy anty czy terrorystyczna;)
Marcysia-no wreszcie słonko zaświeciło-nie tylko za oknem,ale i w nastroju.Super:)
Madbebe-mojemu snufle(czy sufle czy jak to tam)nie skutkuje i dajemy śladowe ilości viku-o wiele szybsze i widzialne efekty.Dla Wiki tez cmok-niech zab wyłazi zamiast sie tak czaic;)
Ewelcia-własciwie ciężko powiedz\ieć,ale po śladach i moim dochodzeniu stwierdzam,że musiał zdrowo przyrżnąć w kant krzesła...Na poczatku myslaliśmy,że stół,ale po zbadaniu poszlak(;))stwierdziłam,że za łagodne ma kanty na taka dziurę:/
Pauletta-no to super,ze Wiktor podbija serca kolezanek-to dla niego naprawde wiele znaczy:)))
Asieńko-i oby na takim jednorazowym gorączkowaniu sie skończyło:)
A Danielek dostał antybiotyk i legł-mój bidulek kochany:)))
Miało padac,ale widzę,że pogoda znowu dopisuje-hurrrraaa

Witam

Lubiczanka i MartaF oj szaleja te wasze chlopaki ale najwazniejsze, zeby wszystko sie ladnie pogoilo i buziole
Tichonek swietnie, ze wyniki ok
Asienka moze tylko takie jednorazowe goraczkowanie.

Wczoraj jak zwykle po kapieli mala dostala butelke i jak zawsze wypija 120 ml to wczoraj wciagnela 150:confused: i wygladala jakby miala chec na wiecej, polozylam ja poczytalam ksiazeczke i poszla spac i spala az do 5:szok:. potem zjadla juz normalnie z 120-130ml i spala do 9.

Ale swietna pogoda, wlasnie posciel piore, a poduszki i koldry nie owleklam nowa posciela tylko wystawilam na dwor na sloneczko azeby sie przewietrzylo.

Milego dzionka.

Ostatnia edycja:
Lubiczanko OMG az mnie ciary przeszly czytajac o wypadku,niech sie szybko zagoi.
My dzis pospalysmy do 9 sniadanko zjedzone, newsy przeczytane wiec teraz musze troszke poogarniac,obiadek zrobic, i jakis spacer zaliczyc bo tak slicznie slonko swieci.

cześć dziewczyny!

na forum jestem od dawna ale tutaj się jeszcze nie udzielałam, a chciałabym do was dołączyć - mam nadzieję, że mnie przyjmiecie :-)

co prawda ostatnie pół roku spędziłam w Polsce, ale za miesiąc wracam do Irlandii. teraz mam 3-miesięcznego synusia i mam nadzieję, że nie przeszkodzi mi za bardzo w udzielaniu się na bb :-D
tak z innych rzeczy to nasze miejscie w Irl to co. Kerry :-D

Witam

Cos mi zimno w kuchni :dry: może dlatego,że akurat tutaj mam wiecznie cień :baffled:
Ale pogoda super,to prawda.

Lubiczanko buziak między oczy dla Danielka,kurcze to się załatwił.
Ale do wesela się zagoi :tak::tak:
A ty mama już nie płakaj,nasze chłopaki co i rusz beda poszkodowane,oczywiscie mam nadzieje,ze nie połamane :baffled::shocked2:;-)

Pauletta no proszę jaki rozchwytywany jest Wiktor.Co się dziwic,przecież przystojniacha z niego :cool2:

madbebe zdróweczka dla Wiki.

didi hello :-D:-)

Tichonku kurcze współczuję tych wypraw.Mnie by szlak trafił chyba.Dobrze,ze masz z kim Radka zostawic bo zanudził by się na śmierc.
Super,że wsio ok z dzidziusiem i z Tobą :-)

AsieńkaR oby ta gorączka to jednorazowy incydent. :tak:

Gosia B. Witaj. :-)

reklama
Witam :-)Kolejny dzień i piekna pogoda,wlasnie konczy mi sie posciel i reczniki prac,zaraz wywiesze na ogrod.
Gosiu B.Witaj :-).
Tak Asiu R. dobrze miec taka koleżaneczke,jak Aniaa83-super dziewczyna.Dogadujemy sie fajnie i zawsze moge na nia liczyc:tak:.
Dzis akurat mija mi 20tyg.czyli półmetek,jutro mam wizyte u GP i ginekologa:tak:.
Asienko aby Ani przeszło-duzo zdróweczka.
Lubiczanko aby synus doszedł do siebie.
Tichonku dobrze ze tam wszystko dobrze Ci wyszlo i ze z Mateuszkiem oki.
Za niedlugo przyjdzie domnie na Cherbatke Aniaa 83 ze swoja córeczka.:-):-):-).

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry