lubiczanka
Fanka BB :)
Marta-taaak już pędzą-zwłaszcza w taką pogodę-właśnie grzanie włączyłam-a na dworze-jeszcze gorzej-brrrr
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Larcia, Andziulina nie macie czym sie przejmowac, ja waszych dzieci nawet nie dotknęłam ani nie zblizyłam sie do nich
:-(
Ja póki co, czuje sie nienajgorzej tylko gardło mnie boli, ale nie wiem czy to ma związek z ospa
wątpie aby Amanda sie zaraziła, co innego od dzieci, bo sa blisko siebie, ale dzieci są zdrowe (na razie) a ja byłam z dala od Amandy i reszty dzieci, jedynie Nikos dostał całusa
Ok skonczmy juz z ta ospa, zobaczymy za 3 tygodnie czy ktos załapał i wtedy mozecie mi spuścic manto
zaraza jeszcze do czasu az zaschna krostkiMoniadan - no widzisz... wirus to wirus - atakuje z nienackaw każdym razie dziękuję za propozycje. rozmawiałam już z mamą i stwierdziła, że jak wyjdą te krostki, to mogę śmiało lecieć samolotem, bo już nie zaraża. zobaczymy za tydzień
![]()
Mały nadal główką w dół,wszystko w porządku,seruszko pika jak oszalałe,ciśnienie w normie
GP jak mnie zobaczyła to mówi:"You are so big!"
Ale potem się uśmiechnęła i powiedziała,że powinnam się cieszyć bo mam dużo wód płodowych i dlatego taki bęcol a małemu na pewno dzięki temu wygodniej:-)

:-)
Ale jednka rozeszło się jakoś po kościach i ani ja ani Radek się nie rozchorowaliśmy
Czego i Tobie życzę

A i 'siku' ważne..
Twój GP nie słuchał serduszka?
Milego dnia!