Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pewnie,że rozumiem-co nie znaczy,że nie jest mi przykro-co za ośpiskoLubiczanko - no ja bardzo chętnie bym podjechała, ale A będzie pracował i nie mam z kim Igora zostawić;/ a znowu brać go ze sobą to nie za bardzo... akurat będzie tydzień od tych "sławnych" urodzin, więc jak ma już go złapać, to liczę, że to będzie właśnie terazi do wyjazdu śladu po ospie nie będzie;P sama rozumiesz
a narażać innych nie chcę
![]()

Pewnie,że rozumiem-co nie znaczy,że nie jest mi przykro-co za ośpisko![]()

Ale skoro jeszcze pamietacie o mnie i tak piekne zyczonka mi składacie to bylabym beee gdybym Wam wszystkim serdecznie nie podziekowala wiec 
Kasiuleczko skad ja to znam.hejka
ehhh ide do kuchni bo patrzec nie moge jak moje dziewcze salon demoluje, wyciaga wszystkie poduchy wieze sobie buduje przewraca ja a poxniej sobie skacze po nich.

Trzeba poprostu udawac ze nic nie widzimy. MOj W to jak małpka skacze po meblach a nie raz myslalam ze juz mi sie polamał ehhh...
. Ja podobnie jak Andzulina chetna na spotkanie ale mam ten sam dylemat, nie chce narazac innych niepotrzebnie, wiec jesli sie tylko okaze ze mam z kim mlodego zostawic to sie dolacze z przyjemnoscia na kawke w BB badz MB:-)
. Ktos chetny to zapraszam