Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
raz grzeje, że się wytrzymać nie da po tp by zaraz zaczęło wiać tak że ledwo wózek pchałam
a jak wracaliśmy na koniec darmowy prysznic mi pogoda zaserwowała 
ale nic to w sumie spacer się udał a z cukru nie jesteśmy 

Dawaj przepis bo takiej zupy jeszcze nie jadłam
Jak dobrze pamiętam to jej powiedzieli,że może wziąć na raty ale lapa dostanie jak wszystkie raty spłaci

CZy coś pomieszałam
Tichonek to zawsze ma takie "szczęście" i się długo nie może cieszyć,że już z górki
Ale po kolei...
A bab po mnie chyba jeszcze ze 30
Ale nic to,siadłam,czekałam i jak był numerek 33 to poszłam siusiu bo już nie mogłam wysiedzieć
I się okazało,że po numerku 33 kupę kobiet zrezygnowało chyba z czekania i se poszło
Tyle co siadłam zsapana i mnie na badanie ciśnienia zawołano i wyszło mi trochę za wysoki,więc tłumaczę położnej,żem zmachana i pewnie dlatego bo w domu sobie mierzę i wszystko jest ok
Ale ta wpisała wynik pomiaru w kartę i lekarka jak zobaczyła,że podwyższone ciśnienie to zaczęła wypytywać czy mnie głowa nie boli,czy nie mam czasem mroczków przed oczami i ogólnie takie inne rzeczy związane ze stanem przedrzucawkowym
Powiedziałam,zgodnie z prawdą zresztą,że czuję sie bardzo dobrze,ale lekarka powiedziała,że wolałaby to sprawdzić
I jutro mam na 11:30 zaś wizytę Daycare Clinic,która znów będzie trwała bagatelka do 4 godzin

Będę monitorowana pod KTG,kilkakrotnie mierzone będzie ciśnienie,mocz sprawdzony pod kątem białka w nim i kilkakrotnie pobierana krew
Żeby wykluczyć stan przedrzucawkowy
A ja wiem,że nic mi nie jest ale odbębnić znów trzeba
I zaś cały dzień w tyłku
No,ale przynajmniej wiem,że nie bagatelizują w szpitalu róznych przypadłości...No ale nerwa mam,nie powiem bo wszystko przez te siuśki

...nie wiem czy znacie i ,ale moja mama gotowala...ja dzis pierwszy raz i wyszla mi pyszna
ja rok temu jak szlismy na wesele to kupialm sobie taka Zwiewne Delikatne Sukienki 10 KOLOROW Wesele r.S (1544327208) - Aukcje internetowe Allegro kolorek zolty