Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie wiem, szczerze mowiac, to mnie przerazilas... :-(
Slyszalam, ze te kilka szczepionek w jednej nie sa takie dobre... a tu tyle tego... :-( Juz sama nie wiem co tu robic??
Najlepiej poradzic sie lekarza i tyle tak jak my zrobilismy...
Ania, chodzi o to, ze co lekarz to opinia, i tak naprawde nikt Ci prawdy nie powie o co biega z tymi szczepieniami, czy pomagaja, czy szkodza! Trafisz na zwolennika szczepien powie ci szczep i na odwrot. Lekarze kaske za to biora od koncernow, zeby promowac szczepienia...
Szkoda mi faszerowac maluszka, ktory ma slabo rozwiniety uklad immunologiczny takimi bombami...
Nie ma to jak ferie z chorobą zacząć
Gorączki póki co nie ma ale cherla jak gruźlik
Ale na przykład za pneumokoki i meningokoki trzeba płacić niestety,a tu są za darmo
Poza tym to są szczepionki skojarzeniowe,więc na przykład w 2 miesiącu życia masz 7 szczepionek ale tylko dwa ukłucia
I uwierz mi takie dzieciaczki małe wcale tak źle nie znoszą faktu ukłucia
Mnie strasznie szkoda było Radka na każdym kolejnym szczepieniu a on zawsze tylko chwilę popłakał i szybko zapominał o bólu,czasem wcale nie zareagował
Tak na prawdę to do 1,5 roku masz tylko 5 wizyt na szczepienie a potem dopiero w szkole dziecko szczepią...

Chyba Mateusz nie zamierza już się na świecie pojawić

i wcale nie jest ich mniej Poza tym to są szczepionki skojarzeniowe,więc na przykład w 2 miesiącu życia masz 7 szczepionek ale tylko dwa ukłuciaI uwierz mi takie dzieciaczki małe wcale tak źle nie znoszą faktu ukłucia
Mnie strasznie szkoda było Radka na każdym kolejnym szczepieniu a on zawsze tylko chwilę popłakał i szybko zapominał o bólu,czasem wcale nie zareagował
Tak na prawdę to do 1,5 roku masz tylko 5 wizyt na szczepienie a potem dopiero w szkole dziecko szczepią...