reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
witam sobotnio :-)
chcialamnwczoraj napisac ale nie mialam nawet chwili
gastone to zdazylas sie wykapac czy nie? ;-)
pogoda okropna, dobijajaca,zimno, szaro jeszcze kilka takich dni i depresja mnie dopadnie
Emma katar i kaszel dostala, zaraz ja nafaszeruje syropem z cebuli, M pojechal Eryka do szkoly zawiesc i do warsztatu a my z Emcia siedzimy
dzis mam dzieci od 15 na 9 h..
Milego dnia

witam
wpadłam sprawdzić jak tam nasz Tichonek-ale jak widzę trzeba czekać:)Kochana-trzymaj się!!!!
Przepraszam,że nie piszę,ale zaraz na Komunię chrzesniakaq się zwijamy:/
Marta-no Ty mi z nieba spadasz zawsze;)
Wolfia-a Dadzia w czwartek już do szkoły rwała,ale za to Danielka chwyciło-gorączka i kaszel jak u gruzlika...ale juz jest lepiej,dziękuję:*
Miłego dnia i do miłego

witam

lubiczanko ty mi też zawsze z nieba spadasz:-) bawcie sie dobrze i nie spieszcie sie:-)

madbebe byłaś pierwsza dlatego ze synek dał nam pospać do 9 :-D a zwlekłam sie z łóżka 9.30:-)

sąsiadki męczyły mnie do 24:/ ale były z mechanikiem który stwierdził ze naprawa samochodu przewyższa jego wartość:/:/całe zawieszenie poszło,wachacze,układ kierowniczy zderzak do wymiany,2 lampy,2 opony,malowanie i nie wiadomo jeszcze co w środku:/:/

MArta no to z jednej strony lipa,ale z drugiej...moze wtedy kupisz sobie wymarzonego paska:-);-)

zdrowka zycze chorym dzieciaczka:)

pogoda do bani,..,,

zmykam sprzatac...a wcale mi sie nie chce:baffled:

Witam

Gastone w tym sklepie w Rathcool do wyboru do koloru maja czapeczki :tak:rasjtopki i co tylko chcesz :tak:My ostatnio wlasnie bylismy po ostatnie drobiazgi dla corci

Lubiczankobawcie sie dobrze

Moniadan zdrowka dla corci zycze

To Tichonek Trzymaj sie dzielnie :tak:

Ja dzis kolejna ciezka noc mialam dobrze ze J kolo 13 bedzie bo normlanie chodzic nie moge ledwo sniadanie zrobilam:dry:Zimno mi w nocy bylo trzesalm sie jak galareta,skurcze nieregularne mam, juz by moglo sie rozwinac na dobre bo tak dlugo nie pociagne:sorry2:

reklama
Do góry