Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wybaczcie,ale to dlatego,że gości mam
Nie wypada przy kompie siedzieć
Dziś P zabrał rodziców i Radka na małą wycieczkę a my z Mattem rządzimy sami w domu
Zrobiłam sobie roladki na jutro,poprałam,ogarnęłam trochę mieszkanie i odpoczywam:-)

Szacuneczek
Pisała do mnie wczoraj,że pierwszy raz córkę widziała i się spłakała...Ja też bym wyła jak bóbr
Najważniejsze,że obie wracają do sił i mam nadzieję,niedługo już do nas:-)
W nocy trochę walczy ale jak już zaśnie to śpi 3-3,5 godz.,je i znów ze 3 godz.snu
Teraz przechodzi żółtaczkę
Odpadł mu kikut pępowinowy w 3 dobie życia
A w 2 dni pomiędzy wizytami położnych przybrał 200g.
Się nie dziwię,cycoli i cycoli
Tylko ja strasznie cierpię:-(Sutki mnie strasznie bolą,ratuję je czym mogę:smaruję Bepanthenem,PureLane,własnym mlekiem,czasem odciągam mleko i daję Mattowi z butelki,żeby cycy odpoczęły,nakładki nakładam a i tak boli jak jasna cholera:-(Już nie wiem co robić,chyba Młody źle łapie pierś bo z Radkiem takie "atrakcje" minęły mi po 2-3 dniach a teraz boli i boli:-(Mati tak słodko wygląda i pomrukuje jak ciągnie mleczko a ja zamiast się rozkoszować tymi chwilami myślę tylko o tym jak strasznie boli:-(
Dostaliśmy antybiotyki...Przy okazji zapisaliśmy Matta do naszej przychodni i zrobiliśmy appointment na baby check w drugim tygodniu życia
Potem zakupy tygodniowe zaliczyliśmy.W sumie zeszło nam prawie 3 godziny a Matt cały czas spał:-)
Teraz już pogłaszcze,smoka poda,chce patrzeć jak się mały kąpie,jak je,dużo pyta a my staramy się go "zatrudniać" do pomocy przy Małym,żeby czuł się potrzebny
Ale ja przynajmniej mam czas wdrożyć sie w nową sytuację
,zawsze lżej masz.Życze Ci zdróweczka i synkowi.I aby jak najszybciej przeszły Ci boleści piersi.