reklama

Mamy z Irlandii!!

Pada...Czy kogoś to jeszcze dziwi?Mam nadzieje,że mi nie przemoczy Dadziuni-choć pelerynkę jej do plecaka schowałam:)
Daniel od prawie 3 godzin śpi-fajnie wygląda z takimi rumieńcami:)))Obiad czeka na nastawienie...nuuuuda
Gliwa-zwłaszcza,że za lekko ponad miesiąc będziecie mieli głowy zaprzątnięte zupełnie innymi rzeczami-i na takie przyjemności(nie ma co ukrywać)ciężko będzie znalezć czas:/

reklama
hej!

Wracam do żywych ;-):ninja2:

Najlepsze życzenia wszystkim jubilatom!
gastone-dużo sil i wytrwałości!
nie wiem co komu jeszcze-nie pamiętam..:confused2::sorry:

Byliśmy dziś zapytać co z nasz MC i odpowiedz mnie nie zdziwiła..-papiery stad poszły,ale tam dokąd poszły jakoś nie mogą ich znaleźć :confused2:

FISu już dzisiaj nie dostałam,a powinnam do końca tego miesiąca.Nie muszę mówić ze papierów o odnowienie tez nie.
Tyle z podnoszących na duchu wiadomości..:eek:

pozdrawiam i życzę miłego dnia!

Biola jeszcze nie znamy plci:no:moze we wtorek sie wyjasni

ech.....dieta musi byc,a po porodzie tez mnie jeszcze bedzie czekac kilka tygodni ,bo trzeba bedzie tez cukier mierzyc zeby zobaczyc czy minie ta cukrzyca:-(a kilogramow do zrzucenia to i tak bede pewnie miec sporo....dobrze,ze mnie nikt nie wazy:sorry:i oby sie nie przebudzili hahahhaha....wazyli mnie tylko dwa razy na stwierdzeniu ciazy u GP i na pierwszej wizycie w szpitalu w 14 tyg:cool: no i niech tak zostanie.....

Witam :-)

Kamcia super dobry i tydzien.

Dzien dobry: )
u nas dzies w sumie nie taki dobry bo szykujemy sie z kacperkiem do lekarza nadal goraczkuje i do tego ma jezyk i gardlo w jakas wysypke tzn jezyk ma kolor fioletowo bialy,jizyssssssss jak nie chorowal to byl spokoj a teraz od kad urodzilam na okraglo cos ,tak b sie boje zeby mi malego nie zarazil:(((

U nas to samo Natalia jak nie chorowala (nie brala antybiotykow) przez 3 lata tak teraz byla tydzien na antybiotyku bo gardelko ,antybiotyk skonczyla brac w poniedzialek a czasami dalej kaszle a najgorsze to ze wstrzymuje kaszel robi sie czerwona jak burak i tak robiac wymusza wymioty,pozniej mowi ze gardelko ja boli,apetytu nie ma wogole przez to i od wczoraj katar ja meczy tez sie boje zeby Lenki nie zarazila bo mi narazie starczy chorob

Gastone wytrwalosci zycze

Madbebe dobrze ze masz sie lepiej

Marcysia najlepszego dla synka...Sto lat!!!!

Ja zrobilam sernik gotowany,Lenka spi,Nacia bawi sie z babcia.
Zmykam jesc obiad

Milego dnia

Witam

Coś mi słabo...kurcze łapy mi się trzęsą i ledwo co skroiłam warzywa na zupę :eek:
dziwnie się czuję,posiedzę trochę to może przejdzie.:baffled:
Dziś barszcz czerwony :-p;-)
I krokieciki wyciągnę z zamrażalki.

Dziś dostałam raport o Antku ze szkoły.
Nie jest źle,musimy poćwiczyć skupianie się na danej czynności bo ma z tym problem i chyba trochę wiary w siebie mu brakuje,bo zanim przystąpi do matematyki to jego pierwsza reakcja to cytuję "this is too hard" ale kiedy się skupi potrafi zrobić zadanie dobrze.
Jest bardzo dobry z artystycznej strony i wróżą mu wielki talent he he he :-D
Zadanie na wakacje to popracować nad kolorowaniem,pisaniem i skupieniem.
Ale ogólnie jestem bardzo zadowolona z jego osiągnięć i nauczyciel także.
To się pochwaliłam. :eek::-D

Biola,Aania83 zdróweczka dla dzieciaczków.

Madbebe życzę Wam by wszystko się ułożyło i dbaj o zdrówko :tak::tak:

Marcysiu Sto Lat dla Natanielka

anineczko-gratuluje mądrego synka!-właściwie co do talentów Twych dzieci..-nigdy nie miałam wątpliwości ze są świetni.
Moze jakichś minerałów Ci brak?-żelazo,magnez itp. stad te roztrzęsienie.. łykasz coś?

hej dziewczyny dziekuje b za slowa otuchy aniu widze ze nie tylko ja mam taki problem z tymi chorobskami:(a tak wogule kacper ma zapalenie jamy ustnej i jest na antybiotyku:(a nikolasowi jakby dzisiaj twarzyczka wyglada lepiej a mleko wczoraj na wieczor mu dalam bo stwierdzilam ze jak go bardziej wysypie to bede wiedziala od czego i moze rzeczywiscie to tylko to tradzik zobaczymy

reklama
AsieńkoR no way,że po mnie talent.Jak tylko zadzwoniłam do M to od razu sobie przysposobił Antka talent,że niby po tatusiu :-D

Madbebe biorę witaminy dla ciężarnych z Aptamila. :tak:
Może to głód,bo jadłam śniadanie o 11 i do 15 na zupkę czekałam.A dla mnie to chyba za długa przerwa teraz w ciąży.Ale zaraz jeszcze pójdę na kanapę się położyć.

Co do Antka talentu to myślę,że zostanie komikiem.:cool:Już teraz wymyśla kawały cytuję
"mamo mam dla Ciebie prześmieszny kawał.Idzie sobie kotek i ma śmigło na czubku"

i zaśmiewa się do rozpuku....a ja po chwili konsternacji łapię się na tym,że to już koniec kawału i muszę się zaśmiać razem z nim :eek::confused2::sorry:
Ale agenty z nich nieziemskie i tak sobie myślę,że trzeci synal pasował by jak ulał do nich ;-):-):-) Ba.! Nie mogę sobie jakoś wyobrazić damskiego towarzystwa dla nich :no: chyba mi przeszła chęć na córeczkę :szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry