reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
siemanko
milego dnia
chorujacym zdrowka a wizytujacym u lekarzy samych dobrych wiadomosci...

Lubiczanko kochana dziekuje bardzo chociaz ja nie z tych czerwcowych Danut , moje imieninki wypadaja 1 pazdziernika :)

Gliwa-u mnie też pranie się od rana kręci:)No to możecie reklamować restauracyjkę,skoro dobra;)
Didi-ups...ale jak to niedawno Asieńka napisała-życzeń nigdy za wiele;)
Pauletta-no kogóż moje oczy widzą:)jak samopoczucie?
dziś chyba z nudów padnę-obiad gotowy,młody zaraz pójdzie spać,więc o sprzątanku na jakiś czas muszę zapomnieć,pogoda jaka jest każdy widzi-czyli znowu w domu kisnąć trzeba:(((((

hej,
u nas dzis pochmurnie, juz bylysmy na spacerze bo popoludniu moze padac wiec poszlysmy wczesniej. Pranie zrobione. Na obiadek dzisiaj rybka.
Gliwa swietnie, ze obiadek smakowal, dobrze, ze wspomnialas o bigosie bo musze zrobic i zawekowac zeby moj P mial co zjesc jak pojade do Polski.
Gastone no wreszcie lepsze wiesci, zdroweczka

hejka:-)
DZIEKUJE WSZYSTKIM ZA ZYCZENIA DLA MOJEGO SZKRABA :-)
bylam juz u lekarza na kontroli i gardlo czyste,tylko jedno ucho jeszcze troszke czerwone,mam dawac antybiotyk do konca i powinno byc git ;-)wazne ze mlody dobrze sie czuje:tak:
Ktoras lubi pakowanie to zapraszam do mnie jakos brak mi weny :confused2:chyba ta pogoda, u mnie sie rozpadalo na dobre:wściekła/y: w domku zrobilo sie ciemno i zimno:shocked2:-nic tylko isc spac. Po mlodego zaraz do przedszkola musze jechac i jak dobrze, ze juz wakacje;-)

Ide kawke zaparzyc bo zasne.

Hej mamcie.
U mnie pranko sie kreci,dzieci jeszcze spia,Max pojechal z tatusiem na zakonczenie do przedszkola.
Dzis bede sama z trojca bo J ma slub;-9

Mam do was pytanko ,do mam z Galway.Pytalam juz kiedys ale zapytam jeszcze raz.Czy ten sklep w Galway Olivier jeszcze isnieje?Bo nigdzie ich nie ma.Mieli strone internetowa i nie maja juz.czy ktoras wie na 100 procent czy istnieja czy nie?
spadam na kawke poki mam mozliwosc.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry