reklama

Mamy z Irlandii!!

Anineczko-nie mów,nie mów:)I odpoczywaj:)Ja dla odmiany jem co rusz:(((
Madbebe-no rzeczywiście same"dobre wieści":/Ale cieszę się,że poprawia Ci się zdrówko:)
Gliwa-nie dziwię się,że się doczekać nie możecie-każdy czeka jak na szpilkach-zwłaszcza gdy to pierwsze dzieciątko:)

reklama
AsieńkoR no way,że po mnie talent.Jak tylko zadzwoniłam do M to od razu sobie przysposobił Antka talent,że niby po tatusiu :-D

Co do Antka talentu to myślę,że zostanie komikiem.:cool:Już teraz wymyśla kawały cytuję
"mamo mam dla Ciebie prześmieszny kawał.Idzie sobie kotek i ma śmigło na czubku"

i zaśmiewa się do rozpuku....a ja po chwili konsternacji łapię się na tym,że to już koniec kawału i muszę się zaśmiać razem z nim :eek::confused2::sorry:
Ale agenty z nich nieziemskie i tak sobie myślę,że trzeci synal pasował by jak ulał do nich ;-):-):-) Ba.! Nie mogę sobie jakoś wyobrazić damskiego towarzystwa dla nich :no: chyba mi przeszła chęć na córeczkę :szok:

Hihi, jak coś dobrego to zawsze tatusiowie mówią, że to po nich:rofl2::rofl2::rofl2::-p:-p:-p. A ja myślę, że może dziewczynka by ich jakoś przystopowała

Witam
Lubiczanko ja nie wykupiłam to moja mama, ona ma duzy rozmiar i tu jest mega wybór i o wiele tańsze niż w PL. Ale mam dość zakupów na jakiś czas:)
Anieczko nie przemęczaj sie!:)
Zdrówka i dużo energii dla chorowitków.
Madbebe ja dostałam forme na 1,5 mies przed końcem, może nie zmieniłaś adresu?
MAma dziś krokiety zrobiła i sernik na zimno mniam, Oli szczęśliwy że do PL jedzie, a ja jak głupia robie zdjecia i go nagrywam bo wiem że bede tesknić jak ostatnio...
Ok idziemy jakiś filmik ogl dobranoc

kamcia-ja zmieniłam adres,tylko oni pewnie nie zmienili go w systemie.Jutro A. jedzie do socjala i się dowie o co chodzi.A ze on zbyt wstrzemięźliwy nie jest,wiec pewnie szeptem im tłumaczyć nie będzie;-)

A my z mężusiem wrociliśmy z godzinke temu,bylismy w Nowo Otwartej Restauracji na obiadziku:-).
A teraz robie bigos:tak:.Jakoś naszła nas ochota.
Miłego wieczorku.

Hej mamcie.
U nas nic nowego.Dzieci maja sie lepiej,troche jeszcze katarza.Max biedny ma zdarty nos i wyglada jak 7 nieszczesc.Biedny ostatnie poltora tyg nie byl w przedszkolu..Ale jutro na zakonczenie idzie.
Ja dzis troche odsypialam kolejna nie przespana noc.Hania nie spala do 7 rano.Niestety ona ma po porodzie podrazniony uklad oddechowy i kazde przeziebienie konczy sie inhalacjami,opukiwanie itp.. Ma problemy z oddychaniem i tak bedzie juz zawsze..Przez to nie spi..
Dzis troszke wyszlsm przed dom z dziecmi zeby poodychaly swierzym powietrzem.Hania odpukac spi..Zobaczymy co dalej:-)
No i dzien zlecial.

Gliwa-mam nadzieję,że obiadek pyszny:)
Gastone-no wreszcie dobre wieści napływają-oby tak dalej:)))
Madbebe-no już widzę tą kulturalną pogawędkę w socialu:)))Trzeba o swoje walczyć:)
Miłego dnia Wam

witam
Ja dzis od 7 na nogach,Olive obudzilam o 7,30 bo zaraz jedziemy na wizyte do ortopedy,ciekawe czy cus mádrego nam powiedzá.

Gliwa fajno ze wypad do restarucji wam sie udal,korzystajcie bo poxniej nie bedzie kiedy
Madbebe powodzenia ze sprawami socjalnym, he he ojjj mój M to uwielbia z nimi" kulturalnie" rozmawiac:-D
Anineczko ha ha u nas to samo jest M zawsze powtarza ze zalety i zdolnosci to ma po tatusiu a wady po mamusi- tyle ze wszystko jest odwrotnie;-)

reklama
witam!

gastone-dobrze słyszeć ze już trochę lepiej u Was.odpocznij ile się da!
lubiczanko-:-Dtaaa,ja tez już widzę mego męża w akcji. Należy im się niezła bura!:crazy:
kasiuleczka-pomyślnych wieści od ortopedy!

miłego dnia!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry