reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
aniaa-a MC nie macie?:sorry2:Ty chociaż dostałaś po wizycie,choć to kiepskie pocieszenie:baffled:A ja od razu na rejestracji,za samo zgłoszenie się na emergency-nawet mnie jeszcze lekarz nie dotknął :nerd:
Z nimi jest o tyle dobrze ze nie trzeba płacić na gwałt. Mozna się jakoś dogadać :tak:Ja liczę ze jednak MC nam przyznają.Wole nawet nie myśleć co będzie,jeśli nie..:nerd:

Dobrej nocy!Ja idę jeszcze książkę poczytać ;-)

kasiuleczka nie wiem czy dostalam jakies pismo,bo mialam na stary adres, od grudnia mieszkam tu i wlasnie tu problem.na poczcie napewno nie,bo my nic nie pobieramy,tylko mc mamy.

Marta a gdzie musialas adres zmienic skoro w hc nie chcieli?dzieki za odp :-)

Ostatnia edycja:
Madbebe to wy \mc nie macie?ty chyba juz dawno jakos aplikowalas....
ania 100e powiadasz:szok::szok:a myslalam ze taka wizyta to jakies 60e kosztuje:nerd:

dziewczyny ja odnosnie tego bts...mamy mc i co?mam czekac az sami mi cos przysla czy zlozyc papiery o bts?

gdzie wy widzicie kojec \gastone?

siedze i zdycham doslownie...doopa mnie boli i brzuch....\nie moge sie zalatwic....moje problemy z wyproznianiem wracaja jak bumerang....
wczoraj na noc wypilam rhelax na zatwardzenia i herbate z senesu-rano nic,a niby sama herba powinna zadzialac po jakis 6-12h czy jakos tak to samo krople....\
kolo 19 wyslalam m do polskiego sklepu po sledzie...kupil mi w oleju-zjadlam 3 i do tego dwa ogorki kiszone...poprawilam sledziem slonym i popilam szklanka mleka....pozniej szklanke coli wypilam,do tego zjadlam jablko,winogrona troche....\potem m pojechal do tesco i kupil malsanke activie i kiwi...wypilam litr maslanki,dwie activie zjadlam,i dalje nic...aaaaa jeszcze zjadlam paczke sliwek suszonych............boje sie ze to jest jakis inny powazniejszy problem i do lekarza chyba sie musze wybrac.....

siemka
miłego dnia laseczki

Ewelcia..widzę ze masz problem...wiesz co ja tez raz na jakiś czas ze tak powiem zapcham się i nie mogę się odetkać hihih , kiedyś też piłam herbatki i jakieś tabletki ..ale najlepsze jest jak dla mnie i pomaga rewelacyjnie Duphalac ..nawet nawa jakby sama mówiła na jakie problemy hihih.. musiałam sobie łyknąć go przedwczoraj bo byłam już jak balon po 2 dniach nie robienia.. i uwierz mi jak łyknęłam wieczorem i popiłam duuuża ilością wody to o 6 rano jak mnie wzięło to o mamo ... hihihih

Witam
Larcia-mam ten sam problem...Ale ja pobieram Jobseeker,MC mam-więc w systemie powinni mieć zmienione chyba???
Ewelcia-znam ten ból:(Skorzystaj z tego D,którego Didi zapodała:)
Marta-ja widzę:)
Aaniu-my też jak dostaliśmy rachunek(od ręki jak Madbebe)to zaraz złożyłam podanie o MC-dostaliśmy:)Ale 100poszło sie...;(
Uciekam się ubrać-miłego dnia Wam(moze słoneczko będzie-jak narazie jest:)

Marta to pocieszam sie tym, ze kazali Ci do MC dzwonic, bo my tam mamy zmieniony adres.
Ahhhh w kazdym razie wyjasnie to napewno, bo szkoda zeby stracic 200e, przynajmniej nakupowalabym nowych ciuchow Amandzie do szkolki.

lubiczanka
no wychodzi na to, ze skoro masz zasilek i mc, to powinni Cie miec.

Zycze milego dnia i spadam, dzis zadnych konkretnych planow, wiec jakos musimy wypelnic sobie dzien :-)

reklama
Witam

Antek odwieziony do szkoły,Matt jeszcze śpi.
Dzięki temu,że mam kuzynkę tutaj to normalnie odpoczywam.
Wczoraj po wizycie w szpitalu tak mnie łeb bolał,byc może od upuszczenia krwi,a ona się chłopakami zajęła,wzięła ich na plac zabaw,zrobiła kolacje,a ja spałam na kanapie :sorry2:

Co do wizyty,to jestem mega pozytywnie zaskoczona.W szpitalu spędziłam niecałe 1,5h co przy wspomnieniach z Galway daje niezły wynik.Zresztą wszystko szybko się odbywało,wywiad z położną,pobieranie krwi itp.
I co najlepsze nie musiałam czekac w kolejce do usg bo po tych wszystkich badaniach poszłam do lekarza,a on miał sprzęt do usg w gabinecie :szok: Jak pamiętam to w Galway było jedno czy dwa usg na cały szpital,czekało się w ciężkiej kolejce do tego,a później znowu kolejka do lekarza.A tutaj dwa w jednym.
Na usg dzidzia fika i ma już 81,6mm ;-) A no i co wizytę będę miała usg (w Galway tylko raz mnie uraczyli tą przyjemnością :eek: ) tak więc za 12 tygodni kolejna wizyta w szpitalu.Oczywiście nie wytrzymam do 26tc i pewnie pójdę szybciej na 4d by dowiedziec się jaki śliczny chłopak tam mieszka :dry::-D
Zdjęcie dam jak mi się uda :sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry