reklama

Mamy z Irlandii!!

Hej.A ja dziś happy,mój M ma wolne.:-)To mi pomoże przy gołąbeczkach.Kapuste sparze szybciej,ale na mięso musze poczekać bo dopiero bedzie po południu.
Pranie już sie kręci,nazbierał mi sie cały kosz.Dobrze że dziś ladniutka pogoda to mi wszystko wyschnie.
Trawke dziś M bedzie kosił,bo już tak zarosło :szok:,na sobote planujemy urodzinkowego grila.:-).
Anineczka to fajnie że wizyta Ci mineła w porządeczku.
Miłego Dzionka

reklama
Bry:-)
My z Anią od 7 nie śpimy:cool2:, ale małą spała 12 godzin, więc nie ma co narzekać:-)
AsienkoM o masz, za duży smoczek znaczy był dla Zuzi buzi
Aniaa aplikujcie o MC, teraz jest Was czworo, to na pewno szansa jest
Ewelcia Duphalac sobie kup
Anineczko super, że jesteś zadowolona z wizyty, spora dzidzia już

witam
Anineczko ja i tak zycze Ci dziewuszki;-)
Lubiczanko, a kase z joobsekerra na potczcie odbierasz ta kartá socjalná, jesli tak to sprawdx moze masz na tym koncie tak jak ja, ja ide noooo o ile nie lunie deszczem bo czarne chmurzyska nadciagajá.
Ewelcia ja mialam takie problemy juz w podstawowce nic nie pomagalo pozniej zaczelam pic herbatki i wlasnie ta herbata z lisci senesu pomagala musialam ja robic z dwoch torebek a wody pol szklanki jak wypilam wieczorem to rano bylam w kibelku.A teraz odkad zabralam sie za Dukana nie mam problemu wogóle (to chyba dzieki tym otrebom)teraz to nawet nie jem ich codziennie.

Kasiuleczko-no byłam dziś na poczcie i nic...chyba będę musiała jednak podanie znowu składać:/
Anineczko-dawaj fotę;)))No widzisz-mówiłam,że nie będzie zle z tym usg:)))
No u nas to by było na tyle w kwestii słonka-nie ma lekko:/

hej, ja na chwilke bo piekna pogoda wiec zaraz wybywam z domu.
Anineczko ciesze sie, ze wizyta udana i wszystko ok.
Asienka_r no wlasnie dal za maly bo do kaszy ma nr4 a P dal smoczek ktory jest do mleka nr2

u mnie od rana praca pelna para..
zawiozla modego do szkoly...spacer nad zatoka z psem..skosilam trawe..popsulam kosiarke chyba..hihih... powiesilam pranie a drugie sie konczy prac... wiec wesolo

Wczoraj Zuzi zrobilo sie cos na prawej lydce, ma tyle kropeczek i nie wiem czy to jakas wysypka czy popekane zyleczki, bo tak to wyglada. Rano tego nie miala a popoludniu wsadzilam ja w szelki na siebie i poszlam do sasiadow i mysle ze to moze od ucisku na nozke. ale nie jestem pewna

Lubiczanko u mnie w tym pismie jest ze w razie w.... skontaktowac sie z nimi telefonicznie lub pisemnie. Wiec moze najpierw zadzon przeciez ty masz dzieciaczki które juz do szkoly chodzá wiec powinni to szybko wyjasnic. A jak bedziesz skladac podanie to bedziesz czekac kilka tygodni(ja w zeszlym roku dostalam chyba jakos we wrzesniu pieniazki)

reklama
Ech piszecie o tym BTS a mnie sie nie nalezy buuu bo moj maz jest self employment a takim to sie nic nie nalezy,nie wazne ile sie zarabia..buuu
Ide na kawe,wpadne pozniej.
Diidi ale masz kopa dzis wooooow:szok: ja mam w planie spacer do miasta (jakies 4 kilometry) a potem zakupy.Wiecej nie planuje bo mam lenia;-9

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry