reklama

Mamy z Irlandii!!

Marta zdrowka

Moniadan szczesliwej podrozy

Didi to ja tez sie pisze na to woskowanie :-D

Lubiczanko udanej wizyty

Posprzatalam,pranie schnie,Lenka spi,Nacia bawi sie a ja odpoczywam :-)
J wroci z pracy to odpalimy grilla bo mamy ochote wlasnie na takie jedzonko grilowane :-)

Ostatnia edycja:
reklama
ewelciawidzisz teraz kojec gastone??
dzieki za fote....
faktycznie \male Gastonki maja gdzie buszowac:-)

siemka
miłego dnia laseczki

Ewelcia..widzę ze masz problem...wiesz co ja tez raz na jakiś czas ze tak powiem zapcham się i nie mogę się odetkać hihih , kiedyś też piłam herbatki i jakieś tabletki ..ale najlepsze jest jak dla mnie i pomaga rewelacyjnie Duphalac ..nawet nawa jakby sama mówiła na jakie problemy hihih.. musiałam sobie łyknąć go przedwczoraj bo byłam już jak balon po 2 dniach nie robienia.. i uwierz mi jak łyknęłam wieczorem i popiłam duuuża ilością wody to o 6 rano jak mnie wzięło to o mamo ... hihihih
dzieki serdeczne...a powiedz mi jeszcze jedno,czy ten lek dostane tutaj w aptece?

Ewelcia ja mialam takie problemy juz w podstawowce nic nie pomagalo pozniej zaczelam pic herbatki i wlasnie ta herbata z lisci senesu pomagala musialam ja robic z dwoch torebek a wody pol szklanki jak wypilam wieczorem to rano bylam w kibelku.A teraz odkad zabralam sie za Dukana nie mam problemu wogóle (to chyba dzieki tym otrebom)teraz to nawet nie jem ich codziennie.
a moje problemy sie zaczely jak bylam w ciazy i zaczelam lykac zelazo...pozniej ustapily i powrocily rok temu,mniej wiecej o tej samej porze-bylismy wtedy w pl..ale jakos szybko ustapily.
Na DUkanie powrocily i wlasnie z tego powodu musialam przerwac diete.....

a ja wylądowałam na antybiotyku:-(poszłam do pracy i wytrzymałam 1,5 godziny:/:/

\zdrowka zycze
Tichonek tesciowka spakowana? ;-)
je tesciowka to pewnie juz tygodnia spakowana-tichonkowa tego dopilnowala:-Dzartuje,...
Monia bezpiecznej podrozy

\anineczko super z etak sprawnie poszlo-a co do usg to wiolka rodzila w waterfordzie i tez miala tam usg na kazdej wizycie...ale juz rodzisz w kilkennach i masz wizyty w carlow to mas ztylko 1 lub 2 usg:dry::sorry2:
fajnie ze masz pomoc-ja tez:-D:-)
\

dzieci spia....\
lece obiad zrobic...dzis trochje pozniej,zaliczylam herbatke u kolezanki...

Ewelcia..dokładnie tutaj i w Pl on jest pod ta sama nazwą .. czyści jak ta lala tylko zaopatrz sie w jakąś prace hihih bo jak siadziesz to posiedzisz troszke..ja ma krzyzówki w pogotowiu zawsze

wsystkie chętne na woskowanie zapraszam serdecznie ..hihhihi

Ja Ani też daję, ni codziennie, ale jak widzę, że np 3 dni nie robi i ją boli brzuszek, ale aż tak bardzo jej nie czyści:-D:cool2:, pobierze kilka dni, kupki się unormują. No chyba że Ewelcia to tak ekstremalnie:cool2::cool2::cool2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

no szkoda ze macie tak daleko do mnie... ale jakby co zawsze chętnie pomogę..hihi..
własnie zrobiłam sobie przerwę bo wos musi sie dogrzać ..a zostało mi jeszcze 1,5 uda..hihi i już będę miała nóżki cacy

Renni wszystkiego Najlepszego :-D:-D:-D

My już po obiadku,dziś placki po węgiersku i idę chyba kopyta owłosione wyciągnąc na kanapie.

Kamcia nie zakumałam z tymi położnymi,one odbierają poród? To znaczy,że przychodzą specjalnie do szpitala na poród każdej podopiecznej?Bezpłatnie?Nawet jeśli nie wypada ich zmiana w szpitalu?? Haj life ;-) Ale nie sądzę by tak było tutaj:sorry2:

reklama
Anieczka np w Galway uniwersity hospital jest odzielny odział tych midwife i jeśli masz bezproblemowa ciąże to one ja prowadza od poczatku do konca i któraś z nich jest przy porodzie no i lekarz oczywiscie. Koleżanka była przyjęta szybko jej badania zrobili (krew mocz usg )itp w ciągu 1,5 godz była zrobiona że tak powiem. I ona tam do nich chodzi, a nie na główny odział gdzie kolejki sa i sie czeka po kilka godzin.
Każdy może sie o to spytać w swoim szpitalu.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry