reklama

Mamy z Irlandii!!

Kamcia ale ja to wiem,że możesz byc prowadzona w ciąży przez położną,6 lat temu też była taka możliwośc,tylko midwife mieściły się wtedy w tym samym budynku,tylko miały swój oddzielny pokój.
Chodziło mi o to,że raczej rzadko ta sama co prowadzi Cię przez całą ciąże jest przy porodzie specjalnie z Tobą,;-)to zależy czy ma właśnie tą zmianę w pracy i czy przypadkiem nie odbiera innej kobiecie porodu.Rozumisz?
Zresztą przy dwóch porodach nie widziałam ani sekundy żadnego lekarza,zawsze dwie położne,starsza rangą i młodsza.

reklama
no one na pewno pracują w tym szpitalu w którym przyjmują.Właśnie chyba się nie zrozumiałam z Kamcią bo mi chodziło o to,że tak jak napisała,jej koleżanka chodzi do ciągle tej samej położnej i ona później przyjmuje poród,tak ja to zrozumiałam.:sorry2:

Jak widac wsio ryba czy się lekarz zmienia co wizytę czy też położna.Co wizytę kto inny przyjmuje,a odbiera poród też kto inny.:blink:

no one na pewno pracują w tym szpitalu w którym przyjmują.Właśnie chyba się nie zrozumiałam z Kamcią bo mi chodziło o to,że tak jak napisała,jej koleżanka chodzi do ciągle tej samej położnej i ona później przyjmuje poród,tak ja to zrozumiałam.:sorry2:

Jak widac wsio ryba czy się lekarz zmienia co wizytę czy też położna.Co wizytę kto inny przyjmuje,a odbiera poród też kto inny.:blink:

Ja co wizytę miałam z tą samą położną, ale to pewnie dlatego, że tego samego dnia (w poniedziałek) miałam na popołudnie. Może by i odbierała poród jakby akurat była na dyżurze na oddziale a nie w clinic albo jakby się zaczęło u niej akurat na wizycie rodzić:-D:-D. W Polsce można mieć swoją prywatną położną przy sobie, ale trzeba za to płacić

Ja co wizytę miałam z tą samą położną, ale to pewnie dlatego, że tego samego dnia (w poniedziałek) miałam na popołudnie. Może by i odbierała poród jakby akurat była na dyżurze na oddziale a nie w clinic albo jakby się zaczęło u niej akurat na wizycie rodzić:-D:-D. W Polsce można mieć swoją prywatną położną przy sobie, ale trzeba za to płacić

No właśnie o to mi chodziło.Jak już pisałam,żeby trafic na tą samą położną trzeba się wstrzelic w jej zmianę. :tak:

Idę odkurzac ;-)

Moniadan udanej i szczęśliwej podróży.:tak:
MartaF szybkiego powrotu do zdrowia.
Dzionek mija oki.fajnie że Mój M ma dziś wolne.Wróciliśmy niedawno z miasta,teraz odpoczywamy w domku.
Gołąbeczki sie pyrkają,jutro bedą na obiadzik.
;-).

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry